Regisztráció Blogot indítok
Adatok
queensryche

0 bejegyzést írt és 1968 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joseph Heller kultregénye, a háború, (meg úgy amúgy a világ) abszurditásáról szóló 22-es csapdája George Clooney főszereplésével és rendezésében hatrészes minisorozat-feldolgozást kap, aminek én akkor is örülök, ha a forgatókönyvírók között a War Marchine egyik írója is ott van, mert kizártnak…..
queensryche 2017.11.17 19:14:02
@Gyúrótermi BUNKÓ: Ugyanez jutott eszembe. Fogadásokat kötök, hogy a következő napi index-címlapon hány zaklatásos poszt fogad. Nem akarok itt most ebbe mélyen belemenni, de a valós (!) áldozatok védelme és a valós (!) bűncselekmények elítélése mellett veszélyes az az utca, amibe most befordultunk ezzel. A gender-kurzussal, Isztambuli Egyezménnyel (ami felületesen nézve jó ügyért van, de a tartalma enyhén szólva is ijesztő) , agyatlan liberalizmussal együtt szép új világ fog ránk köszönteni. Lehet, hogy tudtunkon kívül máris zaklatókká avanzsáltunk...
Néha van az úgy, hogy egy sajtóközleményt érdemes teljes terjedelmében, kommentár nélkül lehozni. Na, ez most van. Tájékoztatunk benneteket, hogy a Petőfi rádió soha nem kereste, és soha nem tárgyalt Balázsékkal a Morning Show kapcsán. Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával…..
Havas "tanár úr" nem egy túl bonyolult ember. Ő az, akire mindig lehet számítani akkor, ha valakit elé kell küldeni a picsába - olyan, mint egy nagyra nőtt papagáj, amin vannak bizonyos gombok, amiket ha megnyomunk (Hajdú, Bochkor, Friderikusz, Sebestyén), akkor Havasból ömleni kezd…..
Nemsokára kezdődnek a Sztárban sztár munkálatai, a harmadik évadot a TV2 (ez első két évad nézettségét elnézve joggal) az ősz egyik húzóműsorának szánja, amire nagy szükségük is van, mert a tévé főműsoridős nyári nézettsége ijesztő mélységekbe zuhant. A harmadik…..
A Bitch Better Have My Money klipjében minden van, ami korhatárossá teszi. Meztelenség (Rihanna is), vér, erőszak. Meg van benne Mads Mikkelsen és Eric Roberts is. A lényege pedig, hogy jobban tesszük, ha nem tartozunk Rihannának, mert durván pórul járhatunk...
queensryche 2015.07.03 09:18:08
Slash a Guns N' Rosesban töltött évei alatt átélte a rocknroll minden részét. Szó szerint ő maga volt a rocknroll. Amikor kikerült a zenekarból én személy szerint azt jósoltam volna, hogy még mélyebbre süllyed az alkoholba és a drogokba. És talán egy ideig így is lehetett, a…..
Mi van akkor, ha az alany leszarja a sajtót? Ha rohadtul nem akar ott lenni, ahol van, csak éppen kötelezi a szerződése, így ott ül ugyan a sajtóeseményen, és ha valaki kérdezi, válaszol is, de csak két szóban, a szemét forgatva és közben a lábát rázva, jelezve, hogy kurvára…..
queensryche 2015.06.18 21:19:43
queensryche 2015.06.19 00:15:44
@sixx: Játszod a hülyét? Nem nehezítette a munkádat, mert ott volt és válaszolt, pusztán nem nyalt körbe titeket, mert mondjuk épp rossz passzban volt.

"Ha rohadtul nem akar ott lenni, ahol van, csak éppen kötelezi a szerződése, így ott ül ugyan a sajtóeseményen, és ha valaki kérdezi, válaszol is, de csak két szóban, a szemét forgatva és közben a lábát rázva"
queensryche 2015.06.19 00:33:51
@sixx: Te kezdted, én csak reagáltam. Nyilván nem ő az első, mondjuk úgy "antipatikus" interjúalanyod. Ilyen ez a szakma, Attila. Ha feláll és kisétál, vagy elküld titeket az anyátokba megérteném a rosszallásod, így nem.
  Linczényi Márkot egy ország gyűlölte, amikor néhány éve arról nyilatkozott, hogy vidéken gyakran találkozni mocsári szörnyekkel. Az eset azután történt, hogy a Kolin zenekar frontembereként saját koncertjén verték meg a színpadon, Pécsen. Az elkövető egy ingerült férfi…..
queensryche 2015.06.18 21:22:10
Véget ért a harmadik Éden Hotel, ami az ismert események miatt (nyugi, lesz róla szó) igen valószínűleg az utolsó is egyben, legalábbis a TV2-ről nem tudom elképzelni, hogy belátható időn belül belevágna egy negyedik évadba, kurva drága licenszdíj ide vagy oda. Az ideális az…..
queensryche 2015.05.30 17:43:21
@Laci1982: Nem kötelező nézni. Nekem egy, azaz 1 adás erejéig ment, amiben pechemre volt egy laza zaklatás is. És bár nem értek egyet a "retardált idióta" jelző kollektív használatával, a kiszivárgó infók alapján én sem bánom, hogy nem erőltettem. A nyertes hölgy személye is meglepett, történetesen nem volt ismeretlen (függetlenül a műsortól), a filmográfiája friss (!) darabjait elnézve pedig maradt a kaptafánál. Hát így megy ez minálunk.
queensryche 2015.05.30 17:44:52
@a keresztényeket bántani tilos: De csak akkor, ha nem bulvárszar vezérelte szűrővel válogatják a delikvenseket.
queensryche 2015.05.30 17:52:34
@BélaBácsiTudja: A sokadik vagy, aki felhíva erre a figyelmet - helyesen. És ennek jogosságán nem változtat az sem, hogy adóforintokból fenntartott médiáról van szó.
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..
queensryche 2015.05.20 22:42:59
queensryche 2015.05.21 13:47:40
@ugysefogtetszeni: Minek eteted?
Hosszú évek után az RTL-hez szerződik Papp Gergő a Tv2-től, a műsorvezető pedig a Blikknek beszélt a váltásról. Papp meglehetősen őszinte nyilatkozatában azt mondta, hogy Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni. A nem túl elegáns nyilatkozatra elég…..
queensryche 2015.05.13 10:31:57
queensryche 2015.05.13 10:33:50
Van az a pénz, ugye, amennyiért korpás a haj, emlékezzünk vissza, mit is mondott Papp Gergő, azaz Pimasz úr januárban, amikor lelépett a TV2-től januárban: Papp Gergő azt nyilatkozta, hogy fontos éveket töltött a TV2-nél, amiért nagyon hálás, mostantól viszont független…..
queensryche 2015.05.12 09:55:09
A Bors azt írja, a hat éven át bolíviai börtönben ülő Tóásó Előd nem kért Friderikusz Sándorból és az Összezárva Friderikusszal című műsorból, és inkább Fábry Sándor talkshow-jába megy el, hogy meséljen megpróbáltatásairól. Pedig Hajdú Péter producer nemcsak…..
queensryche 2015.05.12 08:32:02
@lezsír: Köszönöm! Már azt gondoltam, nem jár erre egy értelmes ember sem. Követtem a sztorit anno itthon és a nemzetközi sajtóban is; aki terroristázással jön, az vagy nem tud az ügyről semmit, vagy jó magyar szokás szerint simán gyökér.
Az Éden-botrány fényében érthetetlen, hogy lehet ennyire érzéketlen fasz az a Borsnál dolgozó újságíró aki úgy gondolta, hogy a szexuális erőszakkal szemben tanúsított közömbösségre felhívó akció miatt meztelenre vetkőző nővel kóser viccelni. Nem ez az egyetlen necces…..
queensryche 2015.05.01 11:20:46
@mobilos perpetuum: Szerintem mindkettő kritikán aluli, normális sajtóterméknek még eufemizmussal sem hívható, bután moderált gagyi. Bár nem voltam olvasója, egy téma miatt kénytelen-kelletlen regisztráltam anno az ötbetűs magazinhoz, amit kb. 48 óra után voltam kénytelen megszüntetni az ott tapasztalt agyatlan hozzáállás miatt. És szó sem volt trollkodásról, ill. szabályzatot sértő hozzászólásról. Korábban, amikor hivatkozások alapján elolvastam 1-1 cikket, furcsa volt, hogy szinte csak az általad is említett "idétlen közhelyeket, eszement baromságokat" olvastam. Most már tudom, miért. Ezeket hagyják bent; ezek a birkák nem zavarnak vizet.
Majoros Péter karrierje az RTL Klubon indult annak idején, a Való Világ első kiadásában szerepelt és végzett a második helyen, azaz lemaradt a nagy lóvéról, viszont ő az egyetlen olyan valóságshow-szereplő aki nagyon tudatosan és néha a szerencsének is köszönhetően valóban…..
queensryche 2015.04.29 12:50:05
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Nem rossz ötlet.
queensryche 2015.04.29 15:48:18
@recommented: Engem a középszer zavar. Szerintem az. Más szerint meg nem, nincs ezzel gond. Nézhetetlen? Nem. (Tisztelet a kivételnek.) Van rosszabb? Van, lásd Berki. Engem ez még nem győz meg.

"Ma Magyarországon van _maximum_ 10 olyan ember, aki normálisan képes levezetni egy élő show-t, Majka az egyik."

Mármint a jelenlegi magyar kertévék és a közmédia felhozatalából? Ne túlozz. :) A probléma gyökere szerintem ott van, hogy ez a garnitúra a kínálat évek óta. Hol vannak a többiek? Félreértés ne essék: bejáratott nevek, akad tapasztalat is (kinek több, kinek kevesebb), képesek 2-3 magyar mondatot értelmesen egymás után illeszteni, poénkodni stb. (Tehát nem arról van szó az én olvasatomban, hogy totál alkalmatlanok lennének, a stúdió sem hülye, hogy random Mari nénire bízza a showt.) Korábban említette valaki Gundelt, rajta érdemes lenne elgondolkodni.

Ne vedd rossz néven, de a tessék utána csinálni érvnél már csak a "te mit tettél le az asztalra?" lehet rosszabb. Felteszem nem csak médiaszakosoknak és önjelölt műsorvezetőknek adatik meg a hozzászólás lehetősége. Irreleváns, hogy én, vagy más kritizáló hogyan teljesítene, ezen logika mentén mindenki csak a szakmáját/hobbiját minősíthetné. Béke.
Ezek szerint még lehet ezt fokozni. A TV2 először leadta azt a hírhedt jelenetet, amiben az Éden Hotelben Gábor szexre próbálja kényszeríteni Nórit, majd a csatorna kiadott egy hivatalos közlemény, ami szerint nem történt erőszak, hiszen azt azonnal megakadályozták volna, majd…..
queensryche 2015.04.28 12:06:16
@Laci1982: Még ha az is (szopós-kúrós), a zaklatás akkor sem pálya semmilyen körülmények között.

Másfelől viszont a követők egy csoportjából én is tanulságos ízelítőt kaptam a minap a hogyvolt blogon. Történt ugyanis, hogy kíváncsiságból belenéztem az egyik részbe (megnéztem a nagy részét, szerencsétlenségemre pont azt, amelyikben a zaklatás volt) és mezei hozzászólóként volt pofám megjegyezni, hogy bár csak egy rész alapján, de a Viasatos próbálkozást színvonalasabbnak tartottam a látottak alapján. Kaptam hideget, meleget, egyikük pedig - feltehetően ottani megmondóember - trollként vélt beazonosítani, illetve kaptam egy frankó tipizálást is. Egyetlen hozzászólás alapján. Hamar átláttam, hogy hoppá, ez egy "zártkörű buli", viszlát. Egyszóval minden műsor kitermeli a maga fanatikus, kritikát nem tűrő, sokszor indokolatlanul indulatos közönségét, legyen bármilyen is a színvonal és a minőség. Ilyen a média.
queensryche 2015.04.28 12:23:14
@matatom: Egyetértek, bár szerintem arányaiban inkább butaságról, tájékozatlanságról és proli mentalitásról van szó indulatokkal társulva. Egy ideje már kiiktattam a netes bulvárfos tartalmak 95%-át, részben ezért.
Kiadó: Frontiers/HMP Honlap: www.fmofficial.com Milyen jó nekünk, zenekedvelő sorstársaim: a "Vissza a jövőbe" Marty-jához hasonlóan tudunk röpülni az időben, és még fluxuskondenzátor sem kell hozzá – elég egy-egy alkalmas lemez, és huss, máris szállítódnak az élmények,…..
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
queensryche 2015.04.26 10:26:09
@beacska: Felteszem rám céloztál. Belenéztem, kérdeztem és mint bárki más, véleményt nyilvánítottam az arra leginkább megfelelő fórumon. Utóbbi lényege abban állt, hogy bár nem tartozom a célközönségbe, a Viasatos produkciót színvonalasabbnak és szórakoztatóbbnak tartottam a látottak alapján. Persze lehet, csak kifogtam a legalpáribb részt, nem tudom. Ez lett volna ugye a szarozás. Fura, hogy a magad 10450 hozzászólásával arra a következtetésre jutsz, hogy egy sokak által látogatott nyilvános blogon, kulturáltan megfogalmazott kritikai megjegyzés csakis valamiféle kényszer vezérelte szarozás lehet. Szoba kilátással nevű társad értelmezését javaslom átgondolásra.
queensryche 2015.04.26 11:26:48
@beacska: Logikus feltételezés volt csupán, mert bár nem konkrétan nekem címezted, közvetlen utánam következett és a tartalom is passzolt.
queensryche 2015.04.26 11:43:16
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Az igazat megvallva nem pontosan értem.

a. Conchi visszajött
Passz. Gondolom troll lehet. Mintha lett volna egy gyökér a VV-s posztoknál, de oda is csak 2-3 alkalommal néztem be, szóval csak tipp. Nem, nem én vagyok. Roppant egyszerű csekkolni, mivel a blog.hu-t csak ezzel a nicknévvel használom immáron 5 éve.

b. anonym önmegvalósító
Írtam 2 db hozzászólást, ennyi történt. Ez lenne az önmegvalósítás? Nem személyeskedtem, nem kötekedtem, nem voltam trágár, véleményt nyilvánítottam. Egyes szám első személyben, ahogy a magyar nyelvben szokás. Várom a tippeket, milyen egyéb formában tegyem ezt meg, amennyiben saját véleményt fejtek ki.
Tavaly októberben jelentették be, hogy 25 éves kihagyás után folytatódik a Twin Peaks, ezúttal nem az eredeti sorozatot vetítő ABC, hanem a Showtime gondozásában, viszont David Lynch és Mark Frost, azaz az eredeti alkotópáros közreműködésével. Sőt, Kyle MacLachlan is…..
queensryche 2015.03.16 19:57:13
@Dharman: Azt én sem, mivel természetesen azokra gondoltam, akikre te, nyomatékosítottam is. Az én szempontomból mindegy, hogy reboot, vagy folytatás: en bloc a jelenség nem tetszik (második mondat), ezért nem oszt Lynch neve sem. Hosszan lehetne ezt ragozni pro és kontra, ki így, ki úgy látja, egy mai tizenéves pl. valószínűleg leszarja, hogy újramikrózott történeteket lát, vagy olyan folytatásokat, amik a maguk idejében nem voltak betervezve. Ebből a szempontból mindegy, hogy ez vagy az a sorozat/film kvázi "folytatásért/magyarázatért kiált" a története, vagy annak befejezése/befejezetlensége okán, ugyanis nem véletlenül szülte meg így az alkotó(gárda). Persze ez is csak egy biznisz, a lényeg a pénz, hogy legyen közönség, nincs ezzel bajom, van aki bekajálja, van aki nem. Én az utóbbi csoportba tartozom a fent vázolt jelenség rosszallása miatt. (Megjegyzem: az újra feljátszott, újramixelt, kipofozott klasszikus rock és metal lemezekkel sem tudok mit kezdeni, csak nézek magam elé, hogy ezt meg minek kellett? Ez alól természetesen kivétel az anno kereskedelmi forgalomba nem került, vagy gyengén szóló, 25-30 éves demó/egyéb felvétel/ kiadvány *remastere*.) Az elmúlt 10-12 évben 3-4 ujjamon meg tudom számolni, hány jónak mondható filmes ÉS sorozatos rimékkel, reboottal, nosztalgiafaktor által "ihletett" (értsd: bevétel) folytatással, vagy film sorozatra való átültetéssel találkoztam. Biztos sokan kajálni fogják ezt is, ha elkészül, nem probléma. Hadd pontosítsalak: ördögnek hála bárki bármit, bármilyen indokkal ignorálhat. :)
A VV7 második helyezettjének nem vizionáltunk túl nyugodt napokat a villalét utáni időszakra, és még mielőtt bárki is rosszra gondolna, nem Fanni mohó ölében képzeltük el, hanem menekülés közben, a sarkában a villába való beköltözéskor lepattintott csajával és annak…..
Fokozódik a helyzet, dúl a harc az önző és önzetlen villalakók közt, szaporodnak a beleállásra váró konfliktusok, Edina hiányzik, Dóri köhög, Laci pedig végre kiviheti azt, akit a legjobban rühell. Kiderül, hogy kié lett a jobb videoklip, és hogy mit csinálna Fanni és Dennis,…..
Folytatódik Laci és Edina vívódása, aminek keretében mindketten bevallják, hogy vissza akarnak jönni, és felismerik azt a fontos igazságot, hogy egyikük vissza is fog. Hogy mi lesz utána, azt talán csak a telejósdások tudják, az viszont biztos, hogy Dóri rosszalkodott, és ez a…..
queensryche 2015.02.14 00:10:31
@zorja: Persze, ez értékelendő. Engem csak az döbbentett meg egy kicsit, hogy úgy adta elő, mintha mondjuk egy elsősegély tanfolyamra akarna jelentkezni.
queensryche 2015.02.14 00:21:03
@zorja: Én is erre utaltam.
queensryche 2015.02.14 00:33:05
@minden reggel: Örülök, hogy átment az üzenet, ugyanis nagyjából erre gondoltam. TERMÉSZETES, hogy nem általános gyakorlat, hiszen rengetegen maguk is nehéz körülmények között élnek - ezért nem is írtam olyat, hogy "mindenki ajánlja fel, amit nyer".
Nem kell senkinek "mártírnak" lennie. Alapesetben arról lenne szó, hogy valaki ILYEN CÉLLAL JELENTKEZNE. (Bocs a nagybetűért, de így talán nem érti félre senki.) Persze az sem lenne ördögtől való - és ezzel közvetve magának is segítene a jövőjét tekintve -, ha alaki annak ellenére, hogy nem kimondottan jómódú, tenne egy részleges felajánlást, mondjuk az autót.
Pál Dénes felajánlásáról nem tudtam, nem igazán nézek ilyen műsorokat, de természetesen tudom ki ő és respekt!
"Amúgy ahol mi élünk mindennapos a jótékonykodás, mindenki a maga szintjén, és nagyon pozitiv szerintem a mindennapi életben ennek a hatása. " Erről van szó. A szándékon és a segítségen van a hangsúly.
Kiadó:Nocturnal ProductionsHonlap:www.davidrosenthal.com"Vörös hajnal" - nekünk, magyaroknak, akik négy évtizedet húztunk le a vasfüggöny keleti oldalán, ez a kifejezés meglehetősen baljóslatú és rossz emlékű. Az USÁban az embereknek erről pár C kategóriás film juthat eszébe,…..