Regisztráció Blogot indítok
Adatok
longi11

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Quantum XXL, Szirota Jennifer, Mészáros János Elek. Ha ez egy parlamenti választás lenne alacsony részvétellel és agresszív nyugdíjas hordákkal az urnák előtt, akkor MJE vélhetően zárójelbe rakná az orbáni kétharmadot, és valahol 70-80% környékén állna be a…..
longi11 2012.06.01 18:30:55
@Monte Christo cselédje: "A nyugdíjasok nem HORDÁK, hanem emberek, akiknek szerencséjük volt, és megérték részben a kort, részben a nyugdíjat.(esetleg előtte dolgozgattak úgy kb. negyven vagy mennyi évet, hogy az utódoknak legyen ez+az..)" Ezzel tökéletesen egyetértek. Ez a nyugdíjas becsúszás nem egyszer jött elő. Nem az baj, hogy néha nem lehet belőni a szövegbe ilyesmit, de ez valahogy nem volt helyén. Nem célom betűkre szétszedni a szöveget, de ez nem és nem megy le a torkomon, hogy egy ilyenbe botlok megint. Nem éri meg egy értelmes gondolatmenetet ilyen közhelyes szöveggel silányítani. Mondom ezt úgy, hogy Robi írásaival és megnyilvánulásaival ha néhol vitáztam is volna, de egyetértettem.

Marci miatt egyetértek. "Van benne valami" érzésem van nekem is, de szerintem mindenképp szép, hogy eljutott eddig. Ezután már csak azon múlik hogyan él a lehetőségeivel.
Jenniferrel barátkoztam az egész műsoridő alatt, megnéztem régebbi felvételeit, az összes adást, és nem és nem. Valami nekem hiányzik abból a lányból. Nekem tűztáncot is járhatna akkor se érezném azt amit pl. Rúzsa Magdinál. Változatlanul örülnék ha egy csapat nyerne, mert zseniálisak!! Nagyon megérdemelnék!
longi11 2012.06.02 23:39:47
@Monte Christo cselédje: Az első betűtől az utolsóig csak egyetérteni tudok! Nekem is ez a bajom csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni!

"P.R. tetszett, mert eddig általában a véleményével orientálni akart, egy új színt megvilágítani, de most már diktál. Azt meg még tőle se kérjük."

És erre tényleg érdemes lenne figyelnie!
Ki is valójában Fehér Puzsér? Miért jött el? Mit képvisel? Mit tanulhat tőle a ma embere? Megannyi kérdés, mely joggal foglalkoztatja a közvéleményt. Alapos néprajzi kutatás után megkísérlem tehát összefoglalni a Fehér Puzsér eljövetele és rövid földi szolgálata kapcsán…..
longi11 2012.05.16 13:00:25