Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babicsek

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az az igazság, hogy nem vagyok kezdő, számos oldalam működik, köztük a futóversenyeim, kalandtúráim, kiadott kalandkönyveim és más összevisszaságaim. Úgy döntöttem, hogy megnyitok egy blog oldalt, amely kizárólag a sokévtizedes csavargásaimat tartalmazza majd, néhol persze linkekkel…..
Augusztusban, amikor forr a levegő, vízpartra vagy víz közelébe menekülök. A Balaton gyönyörű környéke, a tavat övező számos legenda és titok minden évben magához vonz. Tengernyi rejtélye és lélegzetelállító története közül választottam ki a kedvenceimet. Egyúttal elárulom, hol szeretek időzni - ha…..
Már csak néhány hűvösebb napot kell kibírni, és a hőmérséklet tartósan 25 fok fölött marad, legalábbis napközben. Ha eddig nem terveztél be egy "szezon" előtti balatoni hétvégét, akkor gondold át ezt még egyszer, ugyanis a tavasz-kora nyár az egyik legjobb időszak a…..
Librarium Könyvet írtál? Add ki! 2015.01.17 09:35:43
Formabontó akciót hirdet január 18. és 25. között a hazai self-publishing kiadó, a Publio. Mindazon írók, akik rendelkeznek kézirattal, de még nem jelent meg művük a kiadónál, egy hétig ingyenesen adhatják ki szerzeményüket a kiadóval. A csomagban a borítótervezés, a…..
akkor hát végre itt vagyok, remélem pár nap múlva is visszatalálok ide. 2013 február hetedikét ír a Gergely naptár és tétován kezdek bele. Túl fehér a papír és túl üres. Túl szépen élem az életem, vagy túl mélyre gyömöszköltem magamban a fájdalmakat. Pár napja írtam…..
 a mai napot megspóroltam, egy egész napos utazás helyett megkértem egy barátot, hogy rakjon rendet Egerben, és megosztom vele a vonatjegyem árát. win-win, sőt win win win, mondta Cs. barátom, bár másra...
Káli-medence manapság küzdöttem 2011.06.01 15:41:00
 tökölök, hogy eladható legyek. na meglássuk...
van nekem egy öreg blogom:www.baloghblog.5mp.eu, arra gondoltam, nekifogok és másiknak. nem azért, hogy kettő legyen, hanem mert muszáj megismernem az internetes blog-hirdetési folyamatokat. Ha jól okosodtam, én most egy kétpúpú tevén ülök, és adhatok fel hirdetéseket - franc…..
ki mit tud a tájékozódásról?  Vásároljunk egy Balaton turistatérképet, mely 1:40 000 léptékű. E azt jelenti, hogy ami a valóságban 40 000 cm (400 m) az a térképünkön 1 cm. Kezdőknek javaslom, hogy gyakoroljanak be méreteket: a kisujj kb 1 cm, a hüvelykujj kb 2…..
 lassan egy éve pörög a naplóm a baloghblog.5mp.eu oldalon, amiért köszönet az 5mp-nek. Sajnos nem blogra találták, hiszen egy idő után törli az alját és új oldalt kell kezdenem. Ezért kutatok máshová. Banális az élet, mégis minden szarért izgulunk. Pár napja…..