Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lehet Más a Politika

61 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karvalics Ottó kormánypárti képviselő a költségvetési törvény vitájában: A Fidesz célja feltőkésíteni egy társadalmi csoportot. És a többiek? ..
Osztolykán Ágnes kérdése a kormány tervezett oktatási intézkedéseiről. ..
 Scheiring Gábor napirend előtti felszólalása.Az LMP folyamatosan bombázta a kormánytöbbséget javaslataival, melyekkel valósággá válhatna a pénzügyi rendszerváltás. Másfél éve mondjuk, hogy a bankadónál sokkal mélyebb hatása van a spekulációs adónak – amit annak…..
''Megvan a bohócügyi államtitkár'' - Nyulat kapott a gyáva kormány. Dorosz Dávid azonnali kérdése a belügyminiszterhez, a rendőrség által nem engedélyezet szakszervezeti tüntetések védelmében.   ..
Az Orbán-csomag minden elődjét felülmúlva 2000 milliárdnyi megszorítást erőszakol ránk.További információ: http://nemerrolvoltszo.hu/index.html..
"Itt az előreköszönő,A soha fel nem növő,Az örökös túlkoros,A porosan modoros,Zsákutcák vándora,Süketek kántora,A későn érő típus,Az ordenáré stílus,A kerítések hőse,A medvék hegedőse,A tátogó trubadúr,A papagáj, kakadúúú..."Mit tehet a legkisebb…..
Lehet Más a Politika 2011.04.11 09:57:29
Egy kis helyreigazítás vagy érdekesség, ahogy tetszik:
varnailaszlo.blog.hu/2011/04/11/az_eredmenyek_es_a_kampanycsend_sertes_ugye

"A valóságot azonban a következő mondat jobban fedi: A jelölt ebédet vitt be a szavazókörbe az LMP delegáltjánaknak. A bejelentő állampolgár B. Z., alias Bihari Zoltán, a Fidesz-KDNP zuglói képviselője volt, aki szintén ebédet vitt be az ő delegáltjaiknak."
Lehet Más a Politika 2011.04.11 10:12:22
@belekotty: Természetesen nem, de ott van ez is a linkelt posztban!

A mi jelöltünk is feljelenthette volna a Fidesz-est, de nem tette, mert teljesen fölöslegesen tette volna.
"A párt EP-frakcióvezetőjét a ... munkatársai keresték meg tavaly egy ajánlattal. Százezer eurót, első osztályra szóló repülőjegyeket és egy cég felügyelőbizottságában tagságot ajánlottak neki, ha benyújt egy nekik kedvező jogszabály-tervezetet. S. tagadja, hogy…..
Lehet Más a Politika 2011.03.18 16:34:23
@ColT: A srác 45 éves, ebből kiszámolhatod az anyja kb hány éves lehet. Van egy felesége és két gyereke, nem az anyukájánál alszik. Itt nem egy 5 szobás rózsadombi villát kell elképzelni.
Lehet Más a Politika 2011.03.18 16:51:45
@derelyegrádi szellem: Tudom, hogy közkeletű fogalom az, hogy a parlamenti képviselők nem dolgoznak, de általában az ülések 11-ig rosszabb esetben hajnali 3- 4-ig tartanak. Nem minden nap tud valaki hazamenni Szárra. Igen ez azt jelenti, hogy 1-2 napot lakik a bérelt lakásban, ami nem túl jó kihasználtság, de mondj jobb megoldást.

Persze lehetne példát mutatni, hogy 100 négyzetméteren lakik 15 LMP-s képviselő, de ez nem biztos, hogy mondjuk a munkavégzéshez hozzájárulna.
Lehet Más a Politika 2011.03.18 16:59:55
@ColT: Az, hogy naponta jár be, nem azt jelenti, hogy mindennap bejár, és nem alszik Pesten!
Kedves ismerősöm, barátom!Tavasszal egy új párt egy új szemléletű politikusgeneráció jutott be a parlamentbe! Most itt az idő, hogy a helyi önkormányzatokba, a helyi képviseletekbe is új emberek kerüljenek. Olyan emberek, akik leszámolnak a korrupcióval, akik tisztább közéletet,…..
Lehet Más a Politika 2010.10.02 11:38:56
@törzsmókus: Köszi, javítottuk. A pártokban igazad van, de azért még a fejekben ez van.
Az adás vége után itt lehet kérdezni. Holnap 6-tól 8-ig jelentkezünk! ..
Holnap délután 6 és 8 óra között, Csiba Kata az LMP választmányának szóvivője beszélget, élőben Kéri Andrással az LMP budapesti listájának 6. helyezettjével, az LMP etikai bizottságának elnökével. A téma a közlekedés, és a budapesti program, de biztos sok minden másról…..
  Kisebb technikai problémák miatt csuszunk, addig is tegyétek fel kérdéseiteket!  Kiktől kérdezhetsz? Kaltenbach Jenő az LMP budapesti listájának második helyezettje. 1975-ben végzett a JATE Jogtudományi Karán. 1977 és 1982 a JATE JTK közigazgatási jogi tanszékén…..
Kedves szimpatizánsaink!   Ma este tartja az LMP első élő fogadóóráját, amiből a következő hetekben sokszor láthattok még!   Tehát 15 órától 17 óráig, az LMP TV vendége lesz Kaltenbach Jenő az párt fővárosi listájának második helyezettje, volt kisebbségi…..
 Sokan azt gondolják nem lehetséges az, hogy egy párt és aktivistái kvázi csodát tegyenek, pedig a csoda néha teljesen racionális dolgok együtthatásán múlik. „Az LMP és szimpatizánsai nem maguk gyűjtötték össze a cédulákat.” Ezt a felvetést cáfoljuk…..
 Miért jó elempésnek lenni?  - avagy a szálkát nem észrevenni kell, hanem kipiszkálni a fogunk közül a maradékot vele. Biztos rengeteg dolog miatt, de nem szaporítanám a szót, mert kampányidőszakban úgy is a csapból is politika folyik. Pedig nem kéne. Vagy nem csak…..
 Ahogy böngésztem a táblázatot látszik, hogy milyen iszonyatos teljesítmény ez minden nehézség ellenére.Jelen állás szerint összesen 921 jelöltünk méretteti meg magát a választáson mint polgármester, települési egyéni listás, egyéni választókörzeti vagy…..
 Ti vagytok azok, akik ezt megcsinálták! Ti vagytok azok, akik aktívan éltetek jelölési jogotokkal! Ti vagytok azok, akik harmadszorra is csodát tettetek! Ti vagytok Budapest élő lelkiismerete! Ahogy egy kedves barátunk mondta hangosbeszélőbe az utolsó napokban: „A…..
A Dél-Budai Lmp blogjának posztja.avagy három hét a Móricz Zsigmond körtéren két aktivista szemszögéből (egyik gipszelt lábbal kerekesszékben, a másik a fáradtságtól egyre rokkantabban:-).         Amikor a Sziget utolsó napjáról az OMSZ taxiszolgálat…..
Kapcsolás a Deák térről élő webkamerával 12:40-kor.    ..
Íme, a következő körzetekben megy a visszaszámlálás, a linkre kattintva körzetadatok!Hozzátok az ajánlásokat, nagyon kevés kell már csak holnapra!I. kerület, körzetek:1: 12 cédula hiányzik utcanevek itt!2: 5 cédula hiányzik utcanevek itt!7: 4 cédula hiányzik utcanevek…..
Bár a sajtó a fővárossal van tele, az LMP-aktivisták és tagok legalább ugyanekkora elánnal gyűjtenek vidéken is! Jó hír, hogy csak pár kopogtató hiányzik a borsodi és a baranyai listákhoz, illetve célegyenesbe ért már több nagyváros: Dunaújváros, Eger, Kazincbarcika,…..
Legfrissebb információink szerint Veszprémben minden egyéni körzetben lesz egyéni jelöltünk, a polgármester-jelöltünknek viszont még kellenének cédulák.Gyerünk, gyerünk! Már nincs sok vissza! Hajrá Veszprém!..
Ha sikerül ma a tegnapi 4000 cédulára még egy ezrest rátenni és 5000-re feltornászni, akkor Jávor Bencének is összegyűlhet a cédula! Sok kerületi polgármesternek sem hiányzik sok, ajánlásaitokat dobjátok le a nagy gyűjtőpontokra!Hiányzik az I. kerületben Váradiné Naszályi…..
 Szilágyi Péter polgármesterjelölt 500 kopogtatócédulával áll, az V. kerületben. Az induláshoz szükséges szám 465.Gratulálunk Péter neked és az egész csapatnak is! ..
Van pár polgármesterünk, aki nagyon jól áll, segítsetek, hogy minél gyorsabban megszerezzük a megfelelő mennyiségű kopogtatócetli-mennyiséget. Hozzátok el gyorsan a kitelepülésekre, az ahhoz a kerülethez tartozó kopogtatócédulákat, hogy tudjunk segíteni más kerületekben is!…..