Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akira san

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
polelemző A szabály, az szabály 2011.05.09 09:50:00
A választási rendszer minden politikai rendszernek a „lelke”, az a belső mozgatórugó, ami meghatározza, ki mekkora hatalommal kerülhet a tűz közelébe, ki milyen esélyekkel indul és ahhoz képest milyen valósi hatása lehet a döntések befolyásolására. Ez tehát egy igen…..
Lehet más a patthelyzet?   Az LMP már névválasztásával aranykalitkába zárta magát, hiszen a parlament minden pártjával, az egész magyar politikai rendszerrel és politikatörténettel való viszonyát meg kell, hogy határozza annak a bizonyítása, hogy igenis, lehet más. Ha a…..
Közpolitikai szempontból a médiatörvény majdnem biztos, hogy visszatekintve nem lesz rajta a második Orbán kormány által hozott legfontosabb, legproblémásabb vagy akár a legnagyobb tiltakozást kiváltó törvények listáján. A politikai rendszer átalakításában eltörpül az új…..
  Szerda délelőtt tartottuk a Reclaim Power demonstrációt, amely az ENSZ klímacsúcs ellen szervezett tüntetéssorozat fő attrakciója lett volna vagy talán volt is. A szervezők és a résztvevők tervei szerint a tüntetők behatoltak volna az ENSZ klímacsúcsnak helyt adó Bella…..
A mai napon egy jelentős méretű demonstráció vonult a dán védelmi minisztérium épülete elé, hoyg felhívja mindenki figyelmét, a klímaváltozás problémája nem csak a széndioxid-kibocsátás szabályozásáról szól. A klímaváltozás okozta természeti katasztrófák, a…..
Összegyűjtöttünk néhány olyan honlapot, blogot, twittert, ami kiemelten foglalkozik a témával, és érdemes figyelemmel követni a következő hetekben.A hivatalos források:Honlap: http://en.cop15.dk/Twitter: http://twitter.com/cop15Youtube: http://www.youtube.com/cop15Az…..
A Via Campesina nemzetközi parasztmozgalom aktívan részt fog venni a koppenhágai alternatív találkozókon. Ezzel a kiáltvánnyal hívják fel a világ figyelmét, hogy a klímaváltozás elleni küzdelem a tányérunkon kezdődik:A Kistermelők hűtik le a Földet!Kistermelők – nők…..