Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"the dragon"

16 bejegyzést írt és 5498 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos a mai világban a józan ész megszűnt hívószó lenni, a felelős, termékeny párbeszéd helyett immár kizárólag érzelemalapú politizálás zajlik szeretett szép Hazánkban. Csúcsételmiségi kötelességünk minimuma, hogy legalább itt, a tudomány templomában őrizzük a lángot - mint hajdanán Zoroaszter…..
"the dragon" 2019.01.19 19:09:45
@csillagkúll:

Nem tűröm, hogy holmi pártpolitikai propaganda terepévé silányítsd a blogomat, te cemende! Elvégre tökmindegy, hogy szocik jönnek, nácik, vagy az a momentumnak nevezett kaftános gittegylet, a lényeg, hogy a vajda pusztuljon...
"the dragon" 2019.01.23 05:20:04
@csillagkúll:

Félreértettél, ami nem meglepő, hiszen nő vagy. Nem a konklúziódat vitatom, pusztán felhívtam a figyelmed arra a tényre, hogy ez a tudományos műhely az indulása óta büszke arra, hogy nem hódolt be egyetelen disznófejű nagyúr előtt sem - sőt, az egyiküket, szörcsit még csicskásunkká is tettük! -, ha pedig a K+F tevékenyég mellett közéleti kérdésekben is megnyilvánult, azt minden esetben a BBC sztenderdeknek megfelelően tette. (lásd a posztot!) Márpedig ebbe az explicit pártpropaganda bizony nem fér bele.

De lásd kivel van dolog, megírom helyetted azt a kommentet, ami még a tűréshatáron belül lenne, viszont mindenki számára nyilvánvalóvá teszi, hogy merre is húz a szíved:

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2019.01.15. 14:52:16

Abban bízom, hogy a következő országgyűlési választást olyan párt nyeri, amelyik sikeresen átment a magyar jogállamiság szempontjából zsinórmértéknek tekinthető ún. "Heller Ágnes-teszten", ugyanakkor jelöltjei között mégsincsenek felülreprezentálva a retkes kis buzik.
"the dragon" 2019.01.23 05:42:44
@Páska Süme:

Pártunk és kormányunk örömmel emeli kebelére a hozzád hasonló szellemi és lelki fogyatékkal élő, ámde cselekvőképességet kizáró gondnokság hatálya alatt - még - nem álló polgárait, ezért a kifejezetten neked dedikált program már azelőtt elindult, hogy egyáltalán le merted volna írni a gyermekkori álmod.

drnagyistvan.hu/2018/12/08/nemzeti-husgalamb-program-indul/
Senkinek ne legyen kétsége arról, hogy a nők koszosabbak a férfiaknál. Aki látott már tinédzser lányszobát, pláne fürdőszobát, az nem kérdőjelezheti meg az igazságomat. De most nem általánosan a higiéniáról akarok írni, hanem csak a férfiak kézmosási szokásáról. Ha egy férfi vécére megy, négyféle…..
"the dragon" 2019.01.19 19:02:36
@szanalmas: Nem kell Ranschburg Eugénnak lennünk, hogy lássuk, notórius ódzkodásod a kézmosástól egy második generációs holokauszttúlélő szappan iránti apakomplexusból fakadó jajjkiáltása csupán.

Jó lenne, ha felnőnél végre! Elvégre nem akarhatod, hogy rada a pederasztia bűnébe essen... Immár tizenhetedszer.
Kigondoltam Uborka 2017.08.26 08:21:06
  A tökfélék rendjébe tartozó, zöld, hosszúkás termésű növény. Nyáron igen sok  terem belőle,mondhatni szezonja van. Nincs is más dolgunk vele, lemenni a zöldségeshez, meghámozni, felszeletelni és jóféle joghurttal felkockázva vagy lereszelve lehűteni, majd unott arccal a konyhánkban, Bartókrádió…..
"the dragon" 2017.09.25 02:58:55
@Kadarka Jánoska: Valahol megható, hogy ennyi év után is engem tekintetek az odamondás - hogy úgymondjam beefelés - elsőszámú céltáblájának. De a tényszerűség kedvéért rá kell mutassak tévedésedre, ugyanis az utóbbi öt évben talán ha kétszer hagytam el Makkoshotyka közigazgatási határát! Egyszer a Kilimandzsárót hódítottam meg külön bejáratú négereim élén, másszor pedig kedves nejedet juttattam el egy másfajta csúcsra...
Kigondoltam Holdraszállás 2017.09.16 23:17:47
Jegyzőkönyv besorolása: Szigorúan Titkos Fedőposzt: Uborka (aki ezen poszt olvasására nem kvalifikált, az csak a fedőposztot látja) Hozzáférés: Átvilágított és Minősített Potenciális Résztvevők   Egy nemzet nagyságát a rendkívüli eredményekkel lehet a leghatékonyabban demonstrálni. A két…..
Kigondoltam Sáskák 2015.02.05 17:04:57
A sáskák hosszúkás, legtöbbször zöld rovarok, amelyek leginkább növényekkel táplálkoznak. Érdekességük, hogy a klasszikus pete-lárva-báb-kifejlett rovar ciklus helyett imágót képeznek.  Érdekességük még a csoportos, őrület-szerű ivarzás és vándorlás. Órási rajban…..
"the dragon" 2015.02.15 22:55:38
Kigondoltam Egységesítés 2015.01.02 14:08:55
  A modern embertartás szükségszerű lépcsője az emberek egységesítése, az uniformizálás. Természetesen az emberek azt hiszik, hogy ők egyediek, így a kihasználásukhoz szükséges egységesítést vagy szabványosítást olyan ruhába kell öltöztetni, amelyet  a többség nemhogy…..
"the dragon" 2015.01.13 20:20:56
@szanalmas:

Emiatt sose aggódj, mindig te maradsz majd a zsinórmérték!
Kigondoltam Referenciaposzt 2015.01.10 22:22:00
Én magam ellenzem a vendégposzt intézményét. Ha valaki meg akar jelenni a Kigondoltamon, az járja végig a szamárlétrát, fizesse milliós a tagdíjat, pucolja a szerkesztőségi kádat, kenje a reggeli piros aranyas vajas kenyereket. Bizonyítsa be, hogy méltó ránk. Néha mégis…..
"the dragon" 2015.01.13 20:17:55
@nemkultúra:

Az világos, hogy kicsi melleid vannak, amik még lógnak is, mint egy tacskó füle, de az nem fér a fejembe, hogy ezek után miért akarna bárki a 30 cm-es körzetedben tartózkodni... Bár engem fél méterről is le tudnál szopni, ha érted, hogy mondom!
Rendhagyó poszt következik, s aki a szerző zsenialitás sziporkáira számít, az bizony csalódni fog, mert alább egy kedves olvasónk, a méltán ünnepelt komikus, Maska Zoltán levelét adjuk közre. Már meg sem lepődünk azon, hogy ő is rajongónk!   Kedves Barátaim, Humor Heroldok…..
"the dragon" 2015.01.10 03:26:57
@Kadarka Jánoska:

Maksa rugdosása tisztességes magyar ember számára nem érhet annyit, hogy ezerötszáz karaktert áldoz rá, hahó! Márpedig a poszt épp azokról szólt, akik az elmúlt napokban nem átalltak ezt megtenni... Hiszen van, amivel nem lehet viccelni! (Persze Mohameddel miért is ne.)

@fogyasztói magastartás:

Nem az a baj, de még Kadarka se!
"the dragon" 2015.01.10 03:31:29
@Donald kacat:

Még egy ilyen, és moderállak a gecibe!

@Panther_V:

Ha arra gondolsz, hogy én is fél percig képes vagyok ejakulálni, mint a sertések, akkor nem tévedsz. Csak győzd nyelni, cicó!
"the dragon" 2015.01.10 18:06:07
@ripők:

Haha, a zsindex már válaszolt is a posztra - persze ravaszul álcázták, mintha igazából a Heti Válasz cikkére reagáltak volna -, jobb ez, mint a címlap!

index.hu/velemeny/2015/01/10/arrol_hogy_mi_a_baj_maksaval_es_mi_a_baj_terroristakkal/

Mondjuk én azt a címet adtam volna a cikknek, hogy a "a gyilkosság rossz, a karaktergyilkosság jó, értem?"
Kigondoltam Stephen Hawking 2014.07.20 12:32:04
Vannak emberek, akik úgy vélik, testi-, lelki-, és szellemi fogyatékra való tekintet nélkül mindenkinek joga van nyilvánosan véleményt formálni az élet és a világmindenség keletkezésével kapcsolatban. Mások persze azt tarják, olyasvalaki ugyan mégse kérdőjelezze már meg Isten létét, aki a saját…..
"the dragon" 2014.11.27 16:45:07
@scavengario:

Megvan annak a diszkrét bája, amikor pöcsög kis rendszergazdák osztják az észt, mintha a munkájuk túlmutatna azon, hogy kokszos középvezetők spermáját takarítják ki a billentyűzetből...
"the dragon" 2014.11.30 21:44:38
@scavengario:

Öreg, ha lenne evolúció, akkor a kezed sokkal jobban hasonlítana egy női nemi szervre.

Azt hiszem, ez olyan ultima ratio, mely után illő lenne bocsánatot kérned, amiért feltartottál minket az elmélyült gondolkodásban, aztán elhúzni a vérhabos gecibe!
"the dragon" 2014.11.30 22:46:50
index.hu/mindekozben/poszt/2014/11/30/latens_rasszista_az_amerikaiak_ketharmada/

Egy kutatás "bebizonyította", hogy az USAban nyolcszor annyi Fehérember él, mint niggerszabású. Na, ennyit a híres-neves tudományról!
Miért? Mert nincsen tévém, nincsen autóm és még mosógépem sincs. Legalábbis eszerint a cikk szerint én a súlyosan depriváltak közé tartozom. A cikk jobb oldalán lévő keretes írás szerint ugyanis súlyosan deprivált "az, ha valakire az alábbi kilenc tételből legalább három…..
"the dragon" 2014.11.26 11:08:01
@Khonsu:

Légy oly kedves, és magyarázd már el azoknak a félhülye Costa Rica-iaknak, hogy ne legyenek már olyan boldogok, baszki, hiszen SZEGÉNYEK! Attól biztos jobb lesz nekik.
"the dragon" 2014.11.26 11:48:30
@nu pagagyí:

Ugyan, az örök elégedetlenkedők - aka. irigyek - hiába élnének jobb anyagi körülmények között, mindig találnak majd valakit, aki még náluk is jobban él... Akinek nem csak egy autója van, ráadásul az egyik hibrid, akiknek nem Zanussi, hanem Mile a mosógépük, akik Bora Borára mennek nyaralni, és nem csak Korfura, stb...

Kovács Laci bácsi a szegényeknek elfelejtett szólni, hogy ők is merjenek kicsik lenni.
"the dragon" 2014.11.26 18:17:49
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Tehát te egy technokraták által megálmodott mérőszámot tekintesz az objektív igazság letéteményesének, apelláta pedig nincs?! Ma még csak azt akarod megmondani, ki a szegény, holnap talán már azt is, hogy kit tekinthetünk zsidónak! Etatista társadalom-mérnökösködés ez, nem több, ami a totális káoszba taszító diktatúrák előszobája szokott lenni, te szoci-náci szarjankó!

Szegény az, aki szegénynek vallja magát.
Az elmúlt 25 évben a japán Tajdzsi (Taiji) lett az állatvédő aktivisták vesszőparipája, ha  delfinekről volt szó. Pedig nem az egyetlen hely, ahol a halászok delfint ölnek. Az Earth Focus hátborzongatóan mutatja be, ahogy Lima partjainál perui halászok szigonyokkal meglövik a…..
A Gonoszok után lássuk az ellenpólust, a pozitív oldal lovagjait. A képregényfilmek színvonalának tekintetében ugyanis, természetesen, a központi karakter kidolgozása is rengeteget nyom a latba. A műfaj múltkor is említett, napjainkban tomboló aranykorában számos képregényfilm…..
A katonai repülés nem kifejezetten női műfaj, még akkor sem, ha a világ fegyveres erőiben egyre több pilótanő teljesít szolgálatot. A II. világháború idején azonban más volt a helyzet. A harcban álló államok közül sokban szolgáltak nők egyenruhában, a legkülönfélébb…..
Gyilkos banánsör, esernyővel lófráló szuahéli hegyi vezetők, ijesztő szédelgés a Lávatoronynál. Első rész. Az első, amire Afrikából emlékszem, az az esti, buja növényillatokban dúskáló mély szippantás, amit a szottyos pesti januárból érkezve a tanzániai Kilimanjaro reptéren tüdőztem le a gépből…..
"the dragon" 2014.02.02 15:31:09
@Bogyó 2:

Azért a Kilimandzsáró, mert azt egy hét alatt meg lehet mászni, míg a nyolcezres csúcsokhoz több hónapos akklimatizáció kell, ami nem csak anyagilag (ebben az esetben nem ezer, hanem inkább százezer dollárról beszélhetünk) megterhelő, de munka mellett nehezen is fér a naptárba...

Abban viszont igazad van, hogy ha már valaki odáig megy, akkor érdemes összekötnie a mászást egy szafarival, zanzibári búvárkodással, meg mondjuk egy ugandai gorilla-látogatással. Ezzel nagyjából le is lehet tudni Fekete-Afrikát.
A nyaralást mindenki megtervezi, hiszen ha elutazunk két-három hétre akkor elengedhetetlen, hogy részletes tervet készítsünk és költségvetést. Azért írtam két-három hetet, mert Amerikába nem érdemes kevesebb időre menni, a két hét a minimum szerintem, hogy egy adott hely…..
"the dragon" 2014.01.20 19:39:04
@Bellagio:

Elfogadom, hogy valakinek álmai netovábbja, hogy elvesszen az arctalan, hömpölygő masszában, de egyrészt, egy ilyen élményért nem kell Los Angelesig menni, másrészt meg léteznek olyan nagyvárosok is, melyeknek van karakterük, száz évnél idősebb látnivalóik, stb....
       Tegnap megtaláltam egy listán a nagypapám testvérét, Gyurikát. Világbajnoki bronzérmet szerzett asztaliteniszben. Ismerhettem volna. Játszhattam volna vele gyerekkoromban. Megtaníthatott volna pingpongozni.        Meghalt. Ahogy mások is…..
"the dragon" 2014.01.03 13:27:15
Teljesen érthető, ha valakinek a zsidó identitása felülírja a magyarság iránti lojalitását. És meglehetősen korrekt, ha ezt - a szerzőhöz hasonlóan - nem is titkolja, ezzel ugyanis megfelelő összefüggésbe helyezi a magyar politikával foglalkozó egyéb cikkeit.

Egy közösség - nem feltétlenül politikai -, ha dönteni kényszerül (mert mondjuk megszállják, vagy épp elfogynak az erőforrásai), teljesen logikusan először azokról mond le, akikhez a legkevesebb kötelék fűzi. Egy közösségben ugyanis van hasznossági hierarchia, és az, aki elkötelezett a közösség iránt, akár áldozatot is vállal érte, nagyobb megbecsülésnek örvendenek, mint a "potyautasok", akik "nem szeretik" a közösséget.

Lásd a II. vh. idején az USA internálta a japán származású polgárait, Nagy-Britannia pedig a németeket. Egész egyszerűen azért, mert a nemzetbiztonság felülírta a szabadságjogaikat. Súlyoztak, és a kisebbik rosszat választották. Ahogy manapság Angliában a költségvetés helyzete már nem teszi lehetővé, hogy az első perctől szociális háló védje a bevándorlókat, függetlenül attól, hogy egyikük-másikuk akár a korona feltétlen hívévé is válhat.

Nem várja el senki, hogy magyar állampolgárként a magyar nemzethez is tartozni akarj, viszont te se várd el, hogy mondjuk a befizetett adódért ne csak jogszolgáltatást kapj, hanem még a politikai kultúrát is neked írják...
Kigondoltam A TeSzé - hálózat 2013.12.13 06:36:37
Amint azt már írtuk, szerettük volna megtudni lelkes, de határozottan csak külsős kollégánk, Széles Gábor nagyívű bejelentését, amellyel biztosítja Magyarország világvezető szerepét és Orbán Miniszterelnök Úr zökkenőmentes, többszörös újraválsztását, mely minden…..
Vannak zenészek, akik szerint együttesben lenni annyit tesz, mint megtanulni néhány akkordot, és lehetőség szerint egyfolytában egy büdös, levegőtlen próbateremben zajongani. Kamau Makumi pontosan tudja, hogy ez önmagában kevés, egy cool bandához kell az is, hogy folyamatosan kúl…..
Már századszorra keseregtem azon, hogy Heller Ágnes miért nyilatkozik olyan gonoszságokat Magyarországról, aztán gondoltam: legjobb lesz, ha írok neki és megkérdezem. Kaptam választ is, ami nem válasz, de legalább egy kommunikációkezdemény. Megkerestem a Facebookon a Heller Ágnes…..
"the dragon" 2013.11.23 02:16:50
@feketeesfeher:

Ja, hát amennyiben az antidemokratizmusban vélsz párhuzamot felfedezni köztem, és Kádár között, azt nem kérem ki magamnak. Minden egyéb esetben igen... :)
"the dragon" 2013.11.23 02:37:08
@feketeesfeher:

Ne bohóckodj már, még a saját lánya is elismerte, hogy túlzott, azaz nem "ügyelt kínosan" a "tényszerű kritikára"...

"nyilvánvalóan mindenki túloz, ki jobbra, ki balra, mert ilyen az ember, attól hogy valaki, még ha maga Heller Ágnes is mond valamit valahol, senki nem fog éhenhalni, megfagyni, nem ugrik le a turulmadárról stb..."
"the dragon" 2013.11.23 02:46:18
@bbjnick:

Nyomatékosan megkérlek, hogy ne linkelj olyan cikkeket, amiben Heller-portré látható. Nyugodalmas, szép álmokra vágyok, nemám arra, hogy eljöjjön értem a zsákos ember!
Na persze nem ma, az überkirály drogmentes Magyarországot ígérő Nemzeti Drogellenes Stratégia elfogadása után, hanem még 2009-ben lájkolták be a konzervatívok határozottan a fű legalizációjának ötletét, amikor is a „nagy tekintélyű angol Beckley Alapítvány e témában…..
"the dragon" 2013.11.23 00:14:01
@mizant21:

Szóval ha édesanyád/húgod/barátnőd pusztán gazdasági megfontolásból állna prostinak - fittyet hányva holmi avitt etikai megfontolásokra - akkor az rendben is lenne, hiszen "racionális" döntés?
Meddig ember az ember? Ezt a kérdést feszegeti Szász János legújabb rendezése. Az Álomkommandó bemutatója előtt beszélgettünk vele. Fotó: Ránki Dániel   Eszenyi Enikő kért fel, hogy rendezd meg Sütő András Az álomkommandó című drámáját. Ismerted korábban a…..
"the dragon" 2013.10.29 18:30:49
@Zalai Béla:

Gyanítom, hogy az iménti két kommentben megfogalmazott - egymásnak homlokegyenest ellentmondó - állítás öldöklő küzdelmet vívna azért, hogy a rendezők melyiket kérnék ki maguknak előbb...
"the dragon" 2013.10.29 19:02:49
@Zalai Béla:

Igazságkritériumnak annyi épp elég, hogy leírtam, amit. Abban viszont igazad van, hogy eleddig egy rendezővel sem árultam egy gyékényen, így jellemükre csak nyilvános szerepléseikből tudtam következtetni. Neked netán más tapasztalataid vannak? Vagy csak konspiráltál, mint valami holdkóros...
"the dragon" 2013.10.29 19:15:47
@Zalai Béla:

Ezt pont úgy mondod, mintha kettőnk közül legalábbis én beszéltem volna racionális, profitorientált szemléletmódról, a közpénzekből szemérmetlenül kistafírungozott színházak világában... Ne vicceljünk már, kérem szépen!
surveys & polls ..
"the dragon" 2013.10.16 14:09:37
@Commandante Jayasuriya:

Dubajozna a szerencsétlen, de az utolsó kanyart elvétette!
"the dragon" 2013.10.17 00:32:38
@porhanyós:

aawat!
"the dragon" 2013.10.17 00:33:52
@Kadarka Jánoska:

Csak a tényszerűség kedvéért, inkább lennék balfácán/rokkant/halott/néger (ebben a sorrendben), mint nő...
Tisztelt Szerkesztők!Az általam ismert egyetlen erre alkalmas fórumhoz, a Kigondoltam bloghoz fordulok panaszommal. Több évtizede foglalkozom feminista társadalomkritikával, a nők jogaival és a társadalomban betöltött szerepükkel. A téma ismerőinek nem kell bemutatkoznom, hiszen…..
"the dragon" 2013.10.13 22:02:01
@fat.acceptance:

Szar érzés szembesülni a magadfajta jogvédő pinák ármánykodásával, igaz-e?
"the dragon" 2013.10.13 22:09:48
@radairosseb:

Én semmit nem teszek le az asztalra, amíg Fáci a közelben van, mert úgyis csak megzabálná, a desznaj!
"the dragon" 2013.10.13 22:48:11
@radairosseb:

Ha arra szeretnél megkérni, hogy kényszerszopassam édesanyádat, ám legyen, de megvárom, míg száncsó végez vele!
Kigondoltam Vegetarianizmus 2013.10.05 11:20:00
  Jóléti társadalmak rákfenéje és egyben színeváltó lakmusza a különféle táplálkozási zavarok térhódítása, sőt divatja. Ezen psychés problémák ezerféle alakot ölthetnek; vannak, akik kényszeres fogyasztói bizonyos dolgoknak (testnedvek, anyagcsere-produktumok,…..
"the dragon" 2013.10.10 16:53:09
@little troll:

A vegák pedig gyépések. Bekaphatják a spárgámat!
"the dragon" 2013.10.13 22:04:28
@wmiki:

Mondjuk ezt az "emberszabásúak" dumát pont tőled vártam volna a legkevésbé... Eddig azt hittem, hogy csak a liberálisok származnak a majmoktól, de ezek szerint te is! Makigeci.