Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erethiel

60 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha koszos a gyerek... ... akkor is szép, akkor is imádnivaló!..
Néhány jól sikerült júniusi fotó: Mamának segítünk a piacon eladni..... Az már kevésbé volt segítség, hogy Panna kiöntötte a tésztát. Na jó, csak falatozni akart kicsit. Palacsintát is ettünk. Szabi kicsi lukakat harapott Panna már ügyesen ette. Ahogy a zizit…..
Tatabányán a Jubi parkban van egy szuper játszótér. Én csak űrhajóskiképzőnek hívom. Panna és Szabi is nagyon élvezik, amikor ott vagyunk. És Panna hihetetlen ügyes. Íme: Csúszda egyedül   és együtt. Egy kis hinta és egy nagyobb, ami fel-le és körbe-körbe is…..
Családi kirándulás Gemencen. Kisvasút, szép erdő, kilátó. Kisvasúttal mentünk be az erdőbe. Panna nagyon élvezte, Szabi kevésbé - szinte végig nyüszögött, és  el sem mozdult az ölemből. Aztán egy mocsaras tó partján ebédeltünk. Volt ott egy magas kilátó is,…..
Panna most ezeket a szavakat tudja mondani: apa aja - anya nem gen - igen ia (röviden) - szia ia (tagolva) - cica gyeje dedeje - teteje Ada - így nevezi anyukámat, a mamát papa pápáita - hintakakaeke - kezemáda - lábamai - Szabikéjemideg - hideg ..
2012 január 31-én volt Panna mandulaműtéte. Korábban szerették volna megműteni, de annyira meg volt fázva, úgy folyt az orra, hogy nem kockáztatták meg az altatást. Szóval 31-én volt a nagy nap. Előtte Adával és Papával töltöttük a hétvégét. Szabi hétfőn ott maradt náluk,…..
Mozgalmas volt a január hónap Panna és Szabi számára. Az év első napjaiban még a Karácsonyi Ünnepek hangulata lengte be a házat. Sokat játszottunk az új játékokkal, és örültünk, hogy együtt lehet a család. Aztán jött Szabi első szülinapja. Hétköznapra esett, így egyik…..
Próbálom bepótolni a lemaradást, és feltöltök most pár novemberi képet. Azt hiszem, jól látszik rajtuk, mennyire sokat fejlődtek a csöppek. Egy láda gyerek. 1-es verzió: 2-es verzió: 3-as verzió: 4-es verzió, avagy de hol is van Panna?: Sapkapróba a nagy hideg…..
A június képekben: Családi pikniken,          Kalapbemutatóval:             Annácska már komolyan olvas:           Szabi is…..
Eltelt több hónap is, hogy nem írtunk, de valahogy nincs időnk egy csomó dologra mostanában. Talán az alábbiak magyarázzák is ezt. Megpróbálom összefoglalni, hogy mi történt velünk májusban:Május a születésnapok hónapja nálunk. A családból sokaknak van ilyenkor a szülinapja,…..
A banános sztóri mellett Anna szinte minden nap produkál valamit. Íme néhány apróbb huncutsága: Segít a főzésben, kiválogatja a szükséges edényeket - miközben ki-be mászik a szekrénybe.         Különböző gyakorlatokat mutat be a…..
Pár napja történt:Uzsira, ahogy mindig, gyümölcsöt, akkor épp banánt akartam adni Annának. Szépen felszeleteltem, beleraktam egy kis tálkába, beültettem Annát a székbe, stb.            Tudom, nagyon szereti a banánt, ezért…..
Egy hónap alatt rengeteget fejlődött Anna. Olyan sokat, hogy ismét írhatok egy "milyen ügyes" listát:Rengeteget járkál, és csak az ujjunkat, vagy az egyik kezünket fogja. A rengeteg tényleg sokat jelent, hiszen nemrég apával kétszer végigsétálták a kertet. (Persze a…..
         ..
Annácska imádja a fényképezőgépet, és a gép is imádja őt. Mostanában sok olyan fotó készült róla, amely akár egy hirdetésben is szerepelhetne. Íme:Ezen épp a dédi által készített bejglit majszolja:          Ezt fejlesztésen…..
Annácska szépen cseperedik, és még mindig olyan nagyon szép! Huncutkodik is, de közben gyönyörű. Íme néhány példa: Neki még a kistányér is jól áll.        És az ablakban ülve, a forgalmat figyelve is…..
Szabival beszélgetni hű de jó!Papa is      Mama is          Dédimama is szereti.       Annácska is sokat forgolódik körülötte, és sokat gondolkodik a…..
Le kellett fotóznom Szabit, mivel meg fog jelenni a születéséről egy hír a helyi újságban. Elég sokat kellett kattintgatnom, hogy egy "szalonképes" kép is legyen. A nem szalonképesek közül néhányat feltöltök ide:     Itt épp vezényel…..
Anna nagyon szereti a kistesóját is. Megpróbálom felsorolni, ez miből látszik, hogyan nyilvánul meg:Sokszor, rendszeresen odamegy hozzá, és simogatja, puszit ad neki, vagy betakargatja. (Ez utóbbit még gyakorolni kell, mivel a betakarás után mindig le is szedi róla a takarót.)Szabit…..
Gondoltam, leírom, milyen ügyes mostanában Annácska. Olyan sok dolgot megtanult már az elmúlt időszakban, hogy nem is tudom, melyikkel kezdjem. Lássuk csak....imád babát öltöztetni, és nagyon ügyesen próbálja a babákra felhúzni a kis ruhákatmegpróbálja levenni a pulcsiját…..
Íme néhány kép családunk legkisebb tagjáról:A büszke apukával:        Közelebbről:      ..
Íme az első közös fotó a kicsikről:..
Bizony, nagyobb szünet után végre újra írok, mert komoly az ok: megszületett Anna kistesója, Csaba Szabolcs. 10-én hétfőn, délután fél négykor láttta meg a napvilágot, holnap pedig már jönnek is haza.Nagyon várjuk, Anna mit szól a jövevényhez, újabban nagyon szereti a…..
Erethiel 2011.01.20 20:17:23