Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stardustmemory

3 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
90 Foci EB 1992 - Svédország 2009.07.21 00:52:00
Emlékszik még valaki az 1992-es svédországi foci EB-re? Nem? Ezen nem csodálkozunk, viszont most megpróbáljuk felidézni, hátha megszépítette az eltelt 17 év az egykor unalommal eltöltött 3 hetet. Repüljünk vissza az időben a barcelonai olimpia elé, Stockholmba, Göteborgba,…..
stardustmemory 2010.05.03 13:13:41
Kisstílű sorozathoz kisstílű rosszfiúk illenek. Mivel a Szomszédok teleregény nem szólt forradalmakról, földrészeket, háborúkat, évtizedeket átívelő szerelmekről, nem szólt kiválasztottakról, nem szólt egy gigantikus meteorról, amely az emberiséget fenyegeti, ezért a hősök…..
90 Dr. Alban - Sing Hallelujah 2010.04.15 21:30:00
Év: 1993 Nemzetiség: nigériai Nem is értjük, hogy maradhatott ki eddig a világ legkedveltebb fogdokija (ha ilyen egyáltalán létezik) eurodance klasszikusaink közül. Érthetetlen, hogy miért is gondolta először úgy, hogy csak mellékesen lesz DJ, amíg főállásban nyomorgat meg…..
90 Fradi a Bajnokok Ligájában 2010.03.12 20:45:00
Jó estét, jó szurkolást kívánunk, kedves olvasók! A szülinap alkalmából most egy kivételes eseményre tekintünk vissza abba az időbe, amikor a kapusok még sárga négyzetekkel díszített fekete-lila mezt viseltek. A magyar foci már a 90-es években sem bővelkedett nagy…..
A lantos utcai geszta folytatódik, ha ugyan egyáltalán valaha véget ért. Mindannyiunk nagy örömére ismét három régi ismerőst elevenítünk fel. Itt lesz Magyarország legszívdöglesztőbb kozmetikusa, az ellenállhatatlan Juli, és férjura, Ádám, aki többet tett a hálapénz…..
Valószínűleg egyikünk sem gondolta volna, hogy erre a pillanatra sor kerül. Most azonban a szerkesztőség férfitagjai ünnepélyesen rehabilitálják az általuk a ’90-es években bevallottan és nyíltan utált fiúbandákat. Szigorúan szubjektív módon a legtöbbet fikázott hátsó…..
Geekblog A faun labirintusa 2010.02.21 20:31:00
"It takes love to bugger up a life and smash it to pieces, yes, it takes love in its stranger forms to do it, good and evil being so hopelessly mixed up in all of us. Everything is far more complex and serious than we suppose, as though I had ever doubted it. As you live for the other, you also…..
Újabb rovatot indítunk útjára a 90es blogon. Ideje elmélyülni a korszak leghűbb keresztmetszetében, amelyet nincs szívünk beletuszkolni sem a tévé, sem a sorozatok rovatunkba. A Szomszédok maga a lüktető történelem, a 90-es évek ősgesztája, így önálló rovatban tárgyaljuk. A…..
90 Manhattan - Rossz vagyok 2009.12.09 10:59:00
Év: 1991 Végre, végre Magyarhonba is megérkezett a Nyugat. Akkor még volt egzotikuma a Manhattan szónak, szerettük a Manhattan Sandwich jégkrémet, és Manhattanben is állt  még az összes felhőkarcoló. Nekünk is lett most már nyúkiccondöblokkunk. Jóképű srácok, divatos…..
90 Mortal Kombat I-III. 2009.12.02 11:40:00
Nem a legelső és nem is úttörő a ’90-es évek verekedős játékainak sorában. Mégis: a Mortal Kombat legalább akkora alapjátéknak számított, mint a Tekken vagy a Streetfighter. Játékteremben vagy otthoni PC-n egyaránt tarolt mindhárom széria – mi most szigorúan csak a…..
Következő posztunkban ismét a sporttörténelem jeles momentumait idézzük fel. Számomra a ’90-es évek legemlékezetesebb NBA meccseit a ’97-98-as nagydöntő jelentette – noha egyetlen percét sem láttam élőben. Kinek-kinek máshogy vonult be az emlékezetébe: a Chicago…..
Év: 1996 Nemzetiség: német Aranyos, gyermekkori énem megrontója a következő német remekmű. A legendás fritz punk együttes klipjének nézése közben fedeztem fel, hogy mennyire jó agresszívnak és cinikusnak lenni. Mérhetetlen örömmel töltött el, az addig még soha sem látott…..