Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balboka

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net ROFL-net szabadságon van 2008.09.02 09:03:00
Bizony. Kivettem egy kis szabadságot, legközelebb 9.-én lesz bejegyzés, addig is ajánlom a nagyon régi tartalmakat, mert akkoriban még nem látogatta senki a blogot, de azért rakosgattam ki cuccokat ;)Refi magazin sajnos nem tudok beilleszteni most vasárnap, de esetleg fenn lesz a neten,…..
Rövid leszek. Videó készül, alakul egy másik nagyon szuper dolog is, amely nagy dicsőség lenne a blognak. Illetve EB kezdés mellé, Lionel Hun ajánlásával egy nagyszerű ajándékot adok nektek, ugyanis küldött egy remek honlapot, ahol régi játékokat lehet játszani, anélkül, hogy…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
2.videómban a Medal of Honor Allied Assault nevű játékot mutatom be. Nagyszerű 2.világháborús játék,1 dolog nem tetszik nekem,erről szépen fogok beszélni a videóban.De ettől a kis dologtól függetlenül a játék nagyszerű.   ..
Balboka 2007.06.11 13:56:03
ROFL-net Majomparádé! 2007.05.07 22:49:00
Nagyon jó!..
Balboka 2007.06.11 13:51:56
ROFL-net Don't copy that floppy! 2007.05.28 22:41:00
1992-es próbálkozás bűntudatunk ellen, hogy nehogy merjünk másolni floppy disc-re programokat!Szerintem a videó láttán, mindenki már csak tiltakozásul is másolt ezerrel.Bár nálam működött,amióta láttam a klipet, egy floppyt sem másoltam!!!Figyelem: Aki képes végignézni az…..
A zseniális panda videót szerintem már mindenki ismeriÉs a módosított változatot? :)..
Balboka 2007.06.11 13:10:35
Helló mindenki. Az a helyzet, hogy kedden van egy elég durva vizsgám,és arra készülök, úgyhogy addig biztosan nem lesz fenn új videó. DE jövő hétre tervezek két új videót, sőt, már jó ideje tervezek is egy kis "meglepetést", csak még nem találtam ki valami jó…..
  Valószínüleg minden idők egyik legrosszabb játékát mutatom be.Ezt teljesen komolyan mondom. A Pong ehhez képest ezerszer jobb, pedig csak két vonalból és egy pontból áll. Nem tudom elfogadni, hogyan kerülhetett ez a játék a boltokba. Az "Ezt vedd meg" széria…..
  A legrosszabb, hogy mindig fáziskésés van a gombnyomás és a mozgása között.Nagyon nehéz így.  Sajnálom, hogy a videó utolsó része nincs teljesen szinkronban (a hang a képpel), nem tudom hol volt a hiba, próbálkoztam megjavítani,de sosem jött össze.Ha valaki…..
   Van akinek még nem borult el az agya.Wheelie nevű kommentelőnk is letesztelte a játékot, csinált egy összeállítást a nagy sátánról.NEM az én művem, de kár lett volna kihagyni. EL A KEZEKKEL a HEAT-től!A billegő szörny fenomént én is láttam eleget, csak…..
Run Kevin Run!EDIT: Space -> Tárgyak felvétele.Látjátok,ez történik akkor,ha az ember kapkod... Dobálva marha egyszerű a játék,mert szinte lehetetlen, hogy elkapjanak, és döbenetesen gyorsan vége a játéknak.Bevallom, hibáztam, de nekem így sem tetszett...
A Heat hátsó borítóján ez olvasható:Őrmester! Az a hír járja, hogy maga nem ijed meg semmitől! Igaz ez? Sőt, azt is hallottuk, hogy idegen környezetben is azonnal feltalálja magát! A fegyverekhez is ért? Nocsak! Akkor van a maga számára egy feledhetetlen küldetésem! A feladat? Ó,…..
  A legbizarabb mesterlövész jelenet...Csakhogy még misztikusabb legyen a felfedezés, D4rth kommentelőnk egy nagyon érdekes képet készített! Egy arc látható a vérző buszon! Esetleg a busz távozó démonját látjuk? Vagy…..
Balboka 2007.06.05 20:10:46
Ez a játék kibírhatatlan... 2006-ban jelent meg, de olyan hibák vannak benne, mintha ez lenne a világ első FPS-es játéka.A játékra egy szó illik : KÁOSZ!A borító ilyet ír:Intelligens ellenfelekÖsszetett pályákProfi 3D motorTüzes akcióNagyon szabotálta a játék a videó…..
Szerintetek nem kínos, hogy egy 1987-es "Big rig" névű játék, ahol csak szöveg van (text-adventure), sokkal élvezetesebb, mint egy 2003-as játék hasonló névvel?http://www.oldschooldos.com/bigrig.phpMásik kérdés:Mit szólnátok egy különkiadáshoz, ahol olcsón MEGVEHETŐ,…..
Balboka 2007.06.05 20:03:20