Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lehr

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kecskeméti "szanatórium": A fényképeken a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet látható, Kecskeméten. A Bors szerint akár ide is kerülhet Stohl. Szerintük ide többnyire azok kerülnek, akik vétlen bűncselekményt követnek el, bár akkor nem…..
Idáig nem nagyon foglalkoztunk az új alkotmány előkészítésével mert bőven vannak ennél fontosabb problémák is szerintünk ... sztálini alkotmány vagy orbáni alkotmány, nem mindegy? Szoptunk, szopunk és szopni fogunk, tökmindegy az alkotmány. De most elkészült az új alkotmány…..
lehr 2011.03.11 12:09:29
Megjött a héten a kérdőív is Orbán bácsitól,hozta a postás sietve.Bele van írva szépen , hogy milyen büszke a kormány , hogy végre egy igazi eurokonform de ugyanakkor sallangos, kostökzacskós virtigli-magyar Alkotmányt adnak nekem,az istenadta népnek.Finoman éreztetik hogy most aztán boldognak is illik lenni.

Hát elővettem egy zöldüveges kőbányait, oszt boldog voltam-én a nép.Iszogattam a zöldüvegest.

Különben késő már,kedves "fiatal" demokraták, és antidemokraták.
Ebben az országban egy ilyen ványadt banda,annak az alapzatán, amit csak ti neveztek alkotmánynak-ami inkább tákolmány-nem fog rendet tenni.
Először is ,nincs hozzá meg a nép.Azt kiirtottátok.
Kiűztétek az országból, elhülyítettétek, megbetegítettétek,kiéheztettétek, a végén meg ráuszítottátok az aljanépet.
Senki sem mond számokat , de jó lenne tudni,mennyien élnek tartósan külföldön,mennyi munkaképes maradt az országban,mennyi az eltartott,mennyi a "hátrányos helyzetű-segélyezett". Nincs hatalom, nincs kormány, nincsenek államférfiak.A mindenkori kormány nem organizál,hanem saját érdekei,meg a háttérhatalom érdekei mentén -dezorganizál.A törvényhozó hatalom,a végrehajtó-hatalom inneffektív,kaotikus,nem a valós feladatát végzi.Van, minden díszlet a helyén van, tényleg úgy néz ki - de nem az. A magyar demokrácia úgy van megalkotva , hogy megvettek hozzá mindent,amit külföldön láttak-a képviselők nyakkendőjéig,de itt be is fejezték a munkát.Instant demokrácia,virtuál-demokrácia. Ugyanolyan, mint ami most bukik arábiában.Nekem fixa ideám, ezt az "alkotmányt nem ti írtátok,hanem készen nyomták a kezetekbe Brüsszelben. Ez szintén konzerv.Second-hand alkotmány. Ennyit ér.
Ja igen: Az abortusz,a választói jog kérdésében elhangzottak, sok egyéb mellett azt engedik gondolni,ti már arra a helyzetre készültök, amikor 2-3 millió nyugdíjas és kb. ugyanannyi cigányember fölött fogtok uralkodni.
Gratula.
Vastagbőr A Széll-Orbán csomag 2011.03.01 13:03:00
"Széll Kálmán büszke lenne ránk." - mondta Matolcsy csomagbontás közben. Na persze ... A csomag elnevezése után remélem a Moszkva térből nem lesz Széll Kálmán tér, nem hiszem, hogy Orbán első csomagjára aggatott Széll Kálmán nevét szeretnénk Budapest…..
lehr 2011.03.06 10:25:06
Kedves Guszti bá
Ajánlom a figyelmedbe Bogár László legújabb , rövid , velős és ami legrosszabb-valószínüleg helytálló helyzetelemzését, a Széll Kálmán tervvel kapcsolatban. Ami nagyon érdekes hogy még mindig vannak -nem kevesen- akik hinni akarnak ,persze nem a saját érzékeiknek. Ott vannak például a Szeretet-Szövetség nyugdíjasai,vörös sállal a nyakukban menetelnek a semmibe.
Most jutott eszembe: Remek példa. Sci-Fi novella.Amerikai, a hatvanas évekből, a címe :Menetelő maflák.A lényege:A társadalom annyira elhülyíthető, hogy a végén ,a jólét reményére építve , akár kollektív öngyilkosságba is lehet hajszolni.

Nem értem , hogy nem veszed észre hogy felesleges vagy , hogy feleslegesek vagyunk. Mennyi a béred, mennyi a nyugdíjad ? Milyenek az iskoláink, milyenek a kórházaink,az utcáink , a településeink , az erdeink, a tavaink, a levegőnk? Milyenek a viszonyaink,milyenek a családjaink, milyen az életminőségünk.
Menetelő maflák vagyunk, megyünk a semmibe , követve az újabb és újabb mézesmadzagot.
Egy szar nép vagyunk.

Leszóljuk a románokat ,szlovákokat meg akit tudunk.Közben hagyjuk hogy legyilkolják apánkat anyánkat nálunk még szarabb emberek.-emberek?Most megtanultuk a tévéből, miről szabad, miről kell beszélni, mik a tabuk.A társadalom két fele ezek mentén a hamis , betáplált eszmék mentén marcangolja egymást és önmagát. Mi is azt csináljuk-itt és most!
Magyar demokrácia : ez bizony az alja nép uralma, akárhogy próbáljuk takargatni is.
Én, még sepregettem Hegyeshalomnál, meg nyírtam a füvet,1988-ban.Sőt még növényeket is ültettünk-katonák voltunk. Ma meg okádok: Szemét,kosz, aljanépség. A pofámról lesül a bőr.
Orbánnak nem?És, itt kezdődik az országunk!

Egyáltalán, emberek -van még országunk?
Két tarnabodi uzsorás 10-50 ezer forintos kölcsönöket adott elképesztő kamatra. (az uzsora már csak ilyen ugye) Volt, akitől a kölcsönadott összeg ötvenszeresét zsarolták ki több hónap alatt. Aki nem akart fizetni, azt életveszélyesen megfenyegették. A sértettek…..
A poszt első felét H küldte, köszönjük!A fővárosi közlekedési anomáliák után nézzünk már körül az ország háza táján is ez ügyben. Tavaly március óta regisztrációs jegyet kell váltani a tömegközlekedési  járműveken. A regisztrációs jegyet azért vezették be,…..
2002. augusztusában a 18 éves Loppert Dániel a Kapolcsra látogató Medgyessy Péter miniszterelnököt háromszor is lehazaárulózta. A tapolcai rendőrkapitány személyesen tett feljelentést ellene rendzavarás miatt. A tárgyalása igazi jobboldali show-műsor volt, a tapolcai városi…..
lehr 2010.09.21 09:20:25
Köszönöm gyerekek.
Én szerintem ma döntöttem, már nem megyek haza. Illetve egy esetben mégis, ha majd a szüleimet kell kimenteni. Szerintem az országnak vége van.
Azért mert a társadalom tökéletesen szét lett bombázva.Ez egy igen alapos munka volt és én kétlem hogy ebből fel lehet állni. Nagyjából mindannyian tudjuk mennyi a nemzeti össztermék.Azt is mindenki sejti kik azok akik megtermelik és ki az aki csak kivesz ebből.Az is nyilvánvaló , hogy mivel egyre több ember nem fog produkálni, a zsák ki fog ürülni. Amikor szenyor lakatos nem kapja meg a segílyt, akkor elszabadul a pokol.Szlovákiában a hadsereg kellett hogy rendet csináljon.Nekünk olyan nincs.Viszont az alsó tagozatos roma gyerekek aránya már döngeti az ötven százalékot. 2000 körül került ki az utcára az első nagy romagyerek hullám, akik tulajdonképpen semmit sem akarnak és még a szüleik sem bírnak velük.

A másik nagy baj, hogy a középrétege a társadalomnak felszívódott. A felső tagozatos , rendezett , de komoly anyagi gondokkal kínlódó családokból származó gyerekek szinte mindegyike hallotta otthon-"el kell innen menni". A gimnáziumból , illetve egyetemről, a hallgatók több mint fele nyíltan készül,úgymond rövid időre - elhagyni az országot.
Szerintem erről pontos számaik vannak Viktoréknak,pontosan tudják mennyire durva a helyzet.
Egy nyílt háborúra, amikor lenni vagy nem lenni a kérdés,még össze lehetne az embereket trombitálni.Ilyen nemigen lesz. A szaporodó, erőszakos , magát egyre inkább megmutató, érdekeit, jogait, emberi jogait hangoztató rétegek ellen már nem állíthatók egymás mellé az emberek. Mondok rosszabbat,a levadászás már megkezdődött:magányosak, elesettek, öregek , gyerekek ezek az elsők. Momentán az országunk bizonyos területeire osztálykirándulást szervezni rizikóssá vált. A törvény és rend ott véd és ad keretet a mindennapoknak ahol az emberek túlnyomó többsége magától,a saját értékrendje alapján is elfogadja-nem a rendőrök számától függ. Ahol a törvénytisztelet abszolút többsége megszűnik-ott a magunkfajta rosszul érezheti magát. Harcolj-vagy fuss. Minden tiszteletem a harcolóké.
Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) minden segítséget megad az új kormánynak, és egy 76 oldalas szakmai programjavaslatot készítettek. (Persze a legnagyobb segítség az lenne, ha Kolompár végre lemondana vagy lemondatnák, roppant hiteles két büntetőtárgyalás között…..
lehr 2010.08.31 17:49:09
@Prof. William:@sixsixsix: Csak hogy ezt is megértük: Ha adtok elég pénzt, mi nem fogunk bűnözni.De adjatok munkát is.Amit jól meg kell fizetnetek , mert csak úgy ér valamit.Az iskola a miénk,okés?Addig járunk oda ameddig úri kedvünk tartja.Meg külömben is ,aki pofázik az büdös náci,hozzatok törvényt ellene.Ja ,a Mari néni nyavalyás tyúkja a tiétek maradhat.Csácsumi.
Na emberek ,ez nem rossz.
Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet: 1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi…..
lehr 2010.08.31 15:43:08
@klacus: Szép,csak már régen elkéstél.
Az egész nyugati világ ezzel a problémával küszködik.Szerintem ne legyenek illúzióid, nincs elég idő,pénz,akarat, stb. az általad vázolt hosszú menetelésre.Ne hidd hogy ez engem lelkesít,de pl.65 éve nem volt Európában igazi háború,kihaltak , az azt átélő nemzedékek,akik tapasztalták minden szörnyűségét.A mai fiatalok számára videojáték az egész.A másik oldal:Légyszi magyarázd meg az illetőnek,mennyivel szebb hatkor dolgozni menni,mint BMW-vel furikázni.Ez a gyerek inkább meghal, de nem adja alább.Ez olyan ellentét ami nem oldható.Pl.Róma sem tudta megszelídíteni a barbárokat,egy ideig tudt őket fékezni, etetni.Aztán, minél többet adott annál több kellett.Míg a római polgár filozófiát,addig a barbár gyilkolni tanult. Érdekes, nem a filozófia győzött-legalábbis rövidtávon semmiképpen sem.
A mai barbár,a ki felfalja a modern Rómát, az antiszociális ember,szerintem már új fajta-homo novus:más értékrenddel él,szaporább,agresszívabb.MENJ KI AZ UTCÁRA, és látni fogod, mert küllemében is messze elüt a békés robotostól.Nem bőrszín,azaz nem csak bőrszín kérdése.
Meg külömben is , ott a számtan, az nem csal.Számoldd ki hogy az elöregedő,fogyó, nem deviáns társadalom,pl.Magyarországon-meddig képes megfelelő ellátást nyújtani ennek a növekvő populációnak.Én mondok 10 évet. 10 év alatt te nem változtatsz meg semmit,ellenben ellenben duplázódik a deviáns csoport létszáma.Mi magyarok , állítólag királyok vagyunk halmazelméletben Megoldás?Nincs megoldás.Fagylalás,lefojtás, elodázás,ennyit tudunk tenni,aztán robban.Cáfoljatok , kérlek.
lehr 2010.08.31 16:26:36
@Klein Imre: @Kartal (jogsértő fekete mellényben): @Yann Le Pentrec: OK.Ez jól hangzik.De most hogy képzeled:Egy masszívan átkriminalizálódott csoportnak hogyan ecseteled a mindennapi kemény munka szépségeit?Képzeljük el hogy a siófoki felvonulók,lelkesen rezet bányásznak, havi 90.000-ért?Az ezeknél a fiúknál egy nap alatt elfogy.
lehr 2010.08.31 17:13:43
@Klein Imre: Vagy ott van Amerika. Emlékeztek még a hátranyúlós nőre a z autópályán rendőri ellenőrzés közben?Lelőtték,mert nem tartotta fel a kezét.
Na most ez szörnyű. De helyzet volt.Elvárható egy törvénytisztelő állampolgártól,hogy tegye ,amit az intézkedő rendőr mond.Később ,az intézkedés után, alkalmilag feljelenti,a úgy gondolja inkorrekt volt.Ez a jogállam.
Mi itt emberek szépen beleszoktunk abba,hogy a rendőrt,sőt most már a rendőrkapitányságot megtámadják(népes család)Az orvost ,tanárt megverik.A közhivatalnokot megfenyegetik.
Az általam nem szeretett Moldova Gy. könyvének címe:Érik a vihar.
Akit érdekel,olvassa el, de van egy másik könyve:Bűn az élet-1986.-ból.Ez a pasa már akkor érezte,ennek jó vége nem lehet.
Hét gyanúsított szabadult abból a bandából, amely Marian Cozma meggyilkolása után került hűvösre tavaly februárban. Ennek megünneplésére hatalmas "szabadulóbulit" tartottak péntek este a Fejér megyei településen. A Bors úgy értesült rendőrségi forrásból, hogy…..
Antall Attila szombati interjújában szót ejtett a Sawyer-Miller Group nevű PR-cégről. Hasonló módon ajánlotta Demszky a BKV-nak a Sawyer-Miller Group nevű PR-céget, amely a főpolgármester kampányát is bonyolította. "Ők majd megoldják a BKV kommunikációs gondjait" -…..
Vastagbőr Elnöki kegyelem 2010.03.20 09:01:00
2009. szeptembere: "Egy család: apa, anya és 6 gyerek. Aput meg anyut a bíróság 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, mert a gyerekek nem jártak iskolába. A gond a két nagyobb gyerekkel volt, az anyjuk szerint reggelente a gyerekek elindultak otthonról, de az…..
Magyar Róbert szökése óta még egy hónap sem telt el: "Nem találták otthon a rendőrök K. Ferencet, a Koszi-klán néven ismert bűnszervezet egyik tagját, amikor azt ellenőrizték, betartja-e a házi őrizet szabályait." K. Ferenc ellen emberölés miatt folyik eljárás. A…..
lehr 2010.02.20 14:45:40
@tesz-vesz: Gengszterállam.Nem egyedi, a volt keleti blokk országai mind ebben az államformában vegetálnak, unión kívül, vagy belül.Nézzétek meg slotakiát,de nem jobb Ukrajna,Szerbia,vagy Lengyelország sem. A gengszerállamban,természetesen több lehetősége, joga van egy bűnözőnek. Én havonta járok haza,Magyarországra , már Burgenlandban megkezdődik: Nagy autók,kibelezett kipufogók, kopaszfej,túlsúly,arany... Ezt az emberfajtát a Lajtán túl nappal ritkán látod. Ott nappal a fehérgalléros mozog.Nálunk , sajnos nem.Az állam szervei terád, az átlagemberre vannak kihegyezve, téged kapnak el.A végrehajtó-hatalom,ott kemény , ahol nincs ellenállás. Az hogy a bűnözés beépül az államhatalomba nem újság.
De a mi országunkban a bunkó, "fizikai " állományú bűnöző, ott hivalkodik nyílt színen a médiában, kiszól, leszól,az autóján nincs rendszám-törvény felett áll....stb. Az átlagember persze nem boldog és nem boldogul.Nem boldogulhat.
Élet és Irodalom, nyílt levél a Magyar Televízió alelnökéhez: 2009. október 12-én a Ma reggel adásába meghívták Vona Gábort, a Jobbik elnökét. A műsorban Vona kifejtette szélsőjobboldali nézeteit. Az európai demokráciákban nem adnak teret a szélsőjobboldali…..
lehr 2009.11.29 22:13:49
@Bélapáti Béla: @Kopasz4x4: A felülírottak közül, igen sokan lettek hazaárulók is .A magyar arisztokrácia moháccsal kezdte el a diadalmenetét és meg sem állt Trianonig. Légyszi ne heroizálj.Ezt az országot pontosan az teszi a sírba , hogy nem tudunk jóravaló átlagemberek lenni, pedig az sem lenne kevés. Van ahol megy, ezek boldogabb országok is lettek. X urat , a századfordulón megkérdezték,miért fog kezet a német kalauzzal, míg az otthoni, magyar vasutas köszöntését sem fogadja.Válasz:Otthon az csak szolga,itt meg ez hivatalnok.
Ez az exkluzív Sztojka Iván interjú már nagyon kellett, eddig még sehol sem tudtak mosakodni a Marian Cozma meggyilkolásának ügyében letartóztatottak. Az RTL megadta a lehetőséget Sztojka Ivánnak, ő pedig élt vele. Vastagon.   "én nem kábítószerezem már…..
lehr 2009.11.29 06:41:01
@Doña ¡Cara(mba)!: Az egyszeri ember,erre azt mondja, az hogy igazságszolgáltatás , a mai magyarországon nem létezik. Ami ezen név alatt működik, annak semmi köze joghoz , igazsághoz.
Mert az emberek a tényeket nézik-a tisztelt bűnözőurak, híznak, vásárolnak,nagyhangúak a boltban, szuperautón járnak,építik a palotáikat.Most meg újabban, ha útjukba kerülsz , rövid úton hidegre is tesznek.
Én még arra vagyok csak kíváncsi.Hogy lehet az hogy az áldozatok családtagjai ennyire kussolnak.Arra gondolok ha valaki itt felemeli a kezét , vagy a hangját-hogy egyenlít,ott azonnal megjelenik a tisztelt biztonsági szolgálatunk.Az olaszliszkai tanár egyik családtagját láttam a tévében,nem egy belenyugvó fajtának látszik.De a cigánygyerekek azóta is pisilik a Szögi tanár úr emlékhelyét.?
lehr 2009.11.29 06:46:03
@Talon Karrde: @Tier: Aki ezt a lény betette a tévébe,annak azt kívánom, találkozzon vele a nyóckerbe, éccaka ,egyedül.
lehr 2009.11.29 21:39:55
@Doña ¡Cara(mba)!: Ja. Akció-reakció.Előbb utóbb majd valamelyik lincselő-uraság késbe szalad,vagy ólomba.Aztán szüret. Olyan mint Irak,ott is csinálják a rendet,közbiztonságot, demokrácijját -néhány éve. Csinálják, míg egy csepp olaj és élő iraki csak van.
Valahogy kimaradt a tegnapi tudósításokból, hogy Sajóbábony MSZP-s polgármestere, Nagy Imre ballibsi értékrend szerint rasszistának mondható. Tavaly januárban jegyzőjével, Török Barnával nem átallott levelet írni a méltóságos Országgyűlésnek, hogy ugyanmár legyenek kedvesek…..
lehr 2009.11.29 09:29:17
@béla3: Azért , mert a magyar végrehajtó hatalom ,olyan mint egy bedrogozott tyúk.
Jön -megy csapkod a szárnyával,főleg a tüntetőkre,ránk meg tojik, a sajtótájékoztatókon meg össze-vissza kotkodácsol.
lehr 2009.11.29 09:31:16
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Ott hogy nézz ki az ajtón , lehet ott a gazda...
lehr 2009.11.29 09:43:11
@nyílméregbéka: Nem világos még most sem.
Szakadjunk már le a sablonokról.
Mi az ma 2009-ben hogy jobb,meg baloldal? A szélsőkről meg nem is beszélve.
200 éves fogalmakon rágódsz. Rágódhatok én is? A magyar tömegdemokrácia-humbug sehová nem visz.Érdemtelen emberek vannak szavazattal,döntési joggal felruházva, szavazataikat , bárki egy konzervért megveheti, felhasználja.Így döntenek a te sorsodról is . Azt meg hogy melyik oldal, meg mennyire szélső rákiabálják egymásra.Mondd meg légyszi annak a borsodi nénikének , akinek a tyúkját a gárdista hozta vissza a p.sorról-hogy ez egy gonosz szélsőséges. Szerintem ezek csak címkék.Nincsélő tartalmuk.Bocsi ha sokat pofáztam Tisztelettel:Lehr
Kedvenc Kolorunkat mostanság mindenféle eltűnt milliókról faggatják, őt pedig lefoglalja a hülyébbnél-hülyébb magyarázatok kitalálása, így nem ér rá nyilatkozni. Sebaj, az OCÖ nélküle sem pihenhet, Kozák János helyettesíti a vezért a médiában (is). Meglépte azt, ami már…..
lehr 2009.11.28 10:45:37
@Doña ¡Cara(mba)!: Érdekes. Azért is érdekes, mert ma beszéltem az én töknormál, abszolút optimista, energikus nagynénémmel.Tudjátok mit mondott? Fél.
A cigányság lélekszáma valószínűleg megközelíti az egymilliót.
Valószínűleg ez jelenti majd az akut problémát a következő években.A törvénytisztelő népesség életkörülményei folyamatosan romlanak.Gondoljátok magatokat az átlag cigány fiatal helyébe.
Milyen kilátásai vannak.csendes nyomor,vagy elvenni attól , akinek még van, ráadásul gyenge .
Ezt az életformát nem lehet feladni.Az a gyerek aki ott feszít a milliós autó mellett, talpig aranyban , nem fog odaállni sehová éhbérért dolgozni.A többiek számára pedig ő példa. Ebből nem lehet kiszállni.Ahol nincs, vagy gyenge az ellenállás ott el kell venni.
Mit tud a magyar társadalom ez ellen felmutatni.
Csonka családok,kevés gyermek, magukra hagyott idősek.
Láttam egy filmet.Gnu-antilopok, akik sokan vannak,el tudnák taposni a hiénákat , hagyják hogy a lemaradókat széttépje a falka.Ma még nem én -gondolják.Ezt csináljuk mi, magyarok.
lehr 2009.11.28 10:53:38
@Ouaid: Én nem hiszem hogy ez hatásvadászat.Ha gyakorló politikus vagy, monnd meg légyszi:Hova vezet egy nemzet egy populáció teljes szellemi és anyagi értékvesztése.
Éhbéres, kriminálódott orvosok, korrupt hivatalnokok,megvert tanítók, lehülyítet, lebénított nép.
Gratula, gyakorló politikus.
A Heti Válasz helyi, nyírmihálydi riportja egyszerűen mindent visz. A tomboló uborkaszezonban pont kapóra jött... Olvassátok végig, csak pár részt emelek ki: "Egy hétig ne borotválkozz, víz közelébe se menj, a bizottság előtt csináld össze magad, mindent mondj, csupán…..
lehr 2009.11.28 08:29:23
@*roma integrátor*(L42): Nincs roma integráció.Nem is lessz.Aki ilyenről beszél ma menjen orvoshoz. Ha egy népcsoport nem képes saját életkultúrát összehozni,nem két , hanem kétezer év alatt -ki és mit vár el tőlük.
Aki integrációról papol, menjen egyedül közzéjük és próbálja mmeg .Tessék.Voltak misszionáriusok régen is,úgyhogy várom az első fecskéket.
lehr 2009.11.28 08:34:20
@mind2: Itt németországban mindenkinek nagyobb a pofája mint a magyaroknak.
Mindenféle gyanús , rosszarcú népség,ki tudja honnan-200 kg, három lépést nem tud menni-így építi a német társadalmat.De arca az van és követelőzik.
Véletlenül rossz helyre parkoltam, tényleg nem láttam a jelzést.Dagadt bosnyák domina,ordítva sérelmezte ,két másodpercen belül.Gratuláltam neki ,elfoglalt két négyzetmétert németországból és sikeresen el is mar onnan minden átlaglényt.
lehr 2009.11.28 08:48:29
@belzebubó: A lehető legjobb amit tehet egy vadember, beékelődik egy kultúráltabb közösségbe és terrorizálja azt. Törvényes , törvénytisztelő közegben ,törvénytelenül él,élősködik.
A XXI századi magyar társadalom védtelen . Megszületett és szaporodik a "homo associalis"
Van egy régi szovjet Sci-Fi: A harag napja
A története: Kifejlődik egy lény, kicsit hasonlít az emberre-de nem ember.Vad és kegyetlen.
Vadsága , kegyetlensége folytán sikeresen nyomja el az igazi embert. Ravasz is sokáig elrejti igazi lényét.Egy napon az ember mégis harcba indul ellene,mert nincs tovább.
Olaszliszka, Kiskunlacháza , Sajóbábony...