Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spicctündér

24 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelenetek a házasságomból :) 2010.08.02 13:13:00
Back in showbiz... :)..
Mostanában ház-ügyben kevesebb a változás, de azért mindig haladunk kicsit. Férjecske a kert első részét már teljesen kitakarította, a hátsó még csak félkész. Kaptunk egy régi benzines fűnyírót, de tökéletesen jól működik. :)Tegnap viszont jégeső volt, úgyhogy az…..
Gyakorlatilag még semmi nem változott ténylegesen, de pénteken megvettük a parkettát!!! Gyönyörű, sötét barna színe van, és szerencsére még le volt árazva amikor mentünk. Még ki akarunk festeni előtte, meg a falban a vezetékeket is kicseréljük mielőtt lerakjuk, szóval az…..
Rááldoztuk a pénzt, vetünk egy szivattyút. És nemcsak, hogy van vizünk, de zuhanyzóban eddig folydogáló sugár helyett, most olyan erős a nyomás, hogy szó szerint masszíroz. Isteni!!!!!! :D :D :D Nyáron persze ki kell cserélni a vízvezetékeket, de egyelőre…..
Szóval most inkább hagyom azt ami az elmúlt héten történt (pl Férjecske eltörte a lábujját). Mert a mai napomat legszívesebben úgy törölném ki az életemből ahogy van.Azzal kezdődött a reggel, hogy hajnalban kimentem a fürdőszobába. És csináltam egy tesztet. Merthogy 4 napja…..
Nos, tudom mostanában kicsit szófukar voltam, de sok a meló. Ezúttal nem a házon, hanem a munkahelyen. Ami időközben történt? kifestettük, és rendbehoztuk a fürdő szobát, most már van lámpa is. Férjecske bekötötte végre a várva várt mosogató gépet, de most mégis a…..
Mindenkinek nagyon boldog Szt. Patrick napot!!! :D :D :D :D ..
Íme mire megy el az ebédszünet Férjecske munkahelyén. Ezért jön haza egséz napos meló után farkaséhesen, mert hát inkább ez, mint az ebéd... :) (Férjecske általában a kapuban, zöld mellényben... )http://www.youtube.com/results?search_query=prolicht&search_type=&aq=f..
át ez is megtörtént. Tőzsgyökeres pöstiből vidéki lány lettem. Immár hivatalosan is, hiszen tegnap megkaptuk az új lakcím kártyáinkat, ami egyben azt is jelenti, hogy Férjecskével 2 és 1/2 év együtt élés után most végre papíron is együtt lakunk!! :D  A ház még…..
Múlt pénteken komolyra fordult a költözés. Férjecske meg a haverja bepakolták a cuccunk 60%át egy nagyon nagy autóba, és levittük a házba. Ágyat, nehéz gépeket(mosó, mosogató, tv), asztalokat, székeket ilyesmit. Aztán vasárnap mentünk még egy kört, és levittünk minden mást.…..
Ma nagyot léptünk előre :)Megkötöttük a biztosítást a pótfedezetül szolgáló nyaralóra is. z tegnap derült ki, hogy kell, és enélkül nem folyósítják a pénzt. Ma megcsináltuk. Le is adtuk az igazolsát a bnaknak, mire a nő közölte, hogy akkor már viszi is a folyósítási…..
Bár a bank még nem utalt, de mi kapunk kulcsot!!! Hétfő du viszünk le cuccokat :) :) :) :) SAJÁT KULCCSAL!..
Ma rengeteg mindent tettünk. ELŐRE!!! Voltunk a bankban, megkötöttük a hitelszerződést, amit a közjegyző is aláírt ott helyben (potom 76ezer Ft kp-ért...), nem kell emiatt holnap külön szaladgálni. Ez azt jelenti, hogy most már nincs más hátra, mint megvárni, amig bank jelez…..
Tegnap végre megkaptuk az adásvételi szerződést. Elvileg már csütörtökön megkaphattuk volna, csak vagy félreértés történt, vagy valami. mi ugyanis már csütörtök reggel átutaltuk a pénzt, amit az eladó meg is kapott, és jelezte is az ügyvédnek. Csak az ügyvéd felejtett el…..
Tegnap aláírtuk az adás-vételi szerződést! Ez a nap fő híre, de van sok más is.Először is mindkettőnknek meg van a munkáltatói ingazolása, ami majd a banknak kell. A szerződést aláírtuk, de még nem kaptuk meg, majd csak akkor, ha az eladó visszajelzett az ügyvédnek, hogy…..
Tegnap beszéltünk a hitelügyintézővel. Azt mondta ilyen még nem történt előtte, de nekünk a bank visszadobta az értékbecsléseket. A nyaralót a becslő 6 millióra értékelte, a bank viszont csak 5 millióra fogadja el, a házat meg 10,5re értékelték, de csak 8ért fogadják el. :(…..
Jelenetek a házasságomból :D 2009.12.28 13:43:00
Nos, tegnap megint lent voltunk a háznál. Levittük apuékat, hogy ők is lássák. Szerintem tetszett nekik. Csináltunk sok-sok épet, majd felteszem őket netre, és ide beirom a cimet. Szereztünk ügyvédet, meg anyuék azt mondták keresnek statikust, mert ki akarunk venni egy-két…..
Most beszéltünk a hitelessel. 10,5 millióra becsülték a házat amit meg akarunk venni. Megkapjuk a hitelt!!!!!! Két ünnep közt kapunk majd egy listát, hogy milyen papírokat kell még beszerezni a banknak, utána január elején aláirjuk a szerződést, és ha minden igaz január…..
Nos, csupa jó hirek az előző bejegyzés óta. A nyaraló értékbecslését sikerült feltornázni 6 millióra. Tegnap voltunk az ingatlanosná. Irtunk egy vételi szándéknyilatkozatot, ami azt jelenti, hogy már nem adják el másnak a házat, amig ki nem derül, h mi tényleg meg…..
Tegnap végre jelentkezett a hitelügyintéző. A becslő 5 millióra értékelte a nyaralót, ami nem túl reális, mert ennél sokkal többet kell érjen, de nyilván a bank érdeke, hogy kevesebb legyen, a becslő meg a banknak dolgozik. :( Kétségbe vagyok esve. Most az a következő, hogy…..
Miért nem jelentkezik a hitelügyintéző???? :( Tegnap meg volt az értékbecslés a nyaralóra, azt mondták ma meg lesz az eredmény. De eddig semmi...
Megszereztük a térképmásolatot, szóltunka hitelügyintézőnek is. Azt mondta elküldte a papirjainkat a bankhoz, és szólt az értékbecslőnek is. Most azt várjuk, hogy a becslő jelentkezzen, és megmondja mikor tudna kimenni a nyaralóhoz. Tegnap este rajzoltam egy alaprajzot az…..
Nos, elég mozgalmasra sikeredett az elmúlt pár nap. Van jó és rossz fejlemény is sajnos, de még mindig optimistának érzem magam.Vasárnap délután voltunk Balatonon, mert az egyik barátunk eladta a nyaralóját, és felajánlotta, hogy nézzünk körül, és ha kell valami a bútorok…..
Na, itt is megjelentem. Már van tapasztalatom bloggolásban, de azt egy egészen más célra hoztam létre és nem akarom vegyiteni. Mi a küldetése a blogomnak? Semmi különös. Itthon dolgozom, egész nap egyedül. Jelenelg nem sportolok, bár szeretnék. De ez bonyolult, majd egyszer…..