Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzska4

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schatz Roberta Az olasz férfi 18 évesen elég, ha szép, 25 évesen elég, ha már külön él a Mammától, 35 évesen álljon a saját lábán végre, 40 évesen ne haljon meg infarktusban, 50 évesen már csak hobbiból dolgozzon és 80 évesen legyen elbűvölően kedves, ellenállhatatlan humorral...
Napi Réka Line-up dance 2013.01.19 22:07:09
....vagy line dance. A kifejezést én anno ceremóniamesterként hallottam először (hogy hát Réka, ilyen kéne a ceremóniákra). A line-up dance egy olyan táncot takar, amely során a táncban részt vevők egy sorba állnak fel és mind ugyanazt a lépéssort lépik - vagy ugyanazt két…..
Zsuzska4 2013.01.29 23:15:23
Értem én, hogy nem blogolok. De hát azért nem, mert nincs miről! Válságba kerültem, súlyos válságba. Nem hajlandó homlokon csókolni az a biz. múzsa. Az utóbbi napokban, ami egyedül megfogta a fantáziám, az a niceai zsinat meg a kaszkád (lépcsős elrendezés) volt, de az ezekkel…..
Napi Réka Új év, új ország 2013.01.01 16:02:09
A mai nap híre, hogy Csehszlovákia éppen 20 éve vált ketté. Permi, az ex cseh külügyes írta a Facebook falán, én pedig örömmel olvastam a hírt, ugyanis az elmúlt napokban pont arról beszéltünk v.kivel, hogy nem is tudjuk pontosan, mikortól is datálódik Csehország és Szlovákia…..
Napi Réka A kávé világnapján 2012.09.30 23:53:26
Kedves Olvasóim! Úgy döntöttem ezentúl nem a húgaim, kontingensem pedig már nem lévén nem a kontingenstagjaim boldogítom napi kis szösszeneteimmel és okosságaimmal, hanem átlépek a virtuális térbe, és annak osztom az észt, akit érdekli amit mondok. Ma éppen a kávéról. Mert…..
Gyerekszoba Darth Vader kifestve 2010.05.21 14:32:00
Egy olyan férj oldalán, aki megszállott Star Wars rajongó, szinte kötelességemnek érzem, hogy beszámoljak a Vader Project-ről. Ebben a kezdeményezésben 100 neves művész vett részt, akik egy-egy Darth vader sisakot dekoráltak ki, szabadon, minden fantáziájukat megmozgatva…..
Mindenkivel előfordult már, hogy egy parti után halál fáradtan és rossz szájízzel gondolt vissza az elmúlt órákra. Mindenki szeretné, hogy partija önmagától működve a résztvevőkben az év bulija élményt hagyja. A szociometrikus alapú Bulitechnológia ebben segít.…..
Gyerekszoba Művészet vagy horror? 2010.05.12 14:25:00
Alapvetően nagy rajongója vagyok a dark, gót művészetnek és életérzésnek, még az is belefér legtöbbször, hogy gyerekeket keverjenek bele egy-egy ilyen horrorisztikusnak tűnő kezdeményezésbe, mert értem én, hogy a gyermeki ártatlansággal szembeállított kontraszt miatt ütősebb…..
Nem, továbbra sem megyünk át gasztroblogba, ettől őszintén és keményen próbáljuk visszatartani magunkat, ám ezt a fantasztikus ötletet akkor sem tarthatom vissza, ha ezzel picit megbiccen a fenti elképzelés.Az EyeCandy blogon láttam ezt a remek, kreatív és igazán mókás kis…..
Gyerekszoba Lufilámpa 2010.01.19 09:50:00
Ez bizony nem lesz hosszú poszt, hiszen a képen látható csillár önmagáért beszél. A Fragile - Matteo Gonet világítóteste 24 darab, egyenként 30 centis üveglufiból áll össze egy eléggé gigantikus - egyméteres - egésszé. Szerintem fantasztikus: játékos és légies.Forrás:…..
Igen, hamarosan itt van, nemsokára megérkezik. Fények, illatok, család, jó ételek, jó esetben nyugalom, de mindenképp belassult időszak. Ez a Karácsony nekünk. A gyerekeknek pedig varázslat, izgalom, ajándékhegyek.Ezért is fontos, hogy készüljünk, napról-napra hangolódjunk az…..