Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskabolcso

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bulinegyed időnként fura helyzeteket produkál. Az Európai Baloldal nevű párt elnöke pl. gyakorlatilag azért kampányol, hogy a Bulinegyedben dolgozó, több, mint 10 000 ember veszítse el a munkáját. Mi másképpen képzeljük el a Bulinegyed működéséből fakadó problémák megoldását. A Bulinegyed…..
A fapados világjáráshoz nem csak filléres repjegy kell, de olcsó szállás is. A jóárasított repjegyekről gyakran írunk, de a legjobb ár-érték arányú szállás megtalálása is kulcsfontosságú, íme pár hasznos tipp sikeres kereséshez és döntéshez. A cél: a lehető legjobb minőségű szállás megtalálása a…..
tampi adomány 2013.11.15 09:59:00
Ide most nincs mottó.Szóval tavaly karácsonykor dolgoztam, és kicsit felháborított, hogy a hat gyereknek, az ünnep harmadik napján két-két szaloncukrot tudok kiosztani a Reszkessetek betörők alatt. Úgy, hogy otthon a lányom tán még egyet se evett. Akkor az olvasók kitalálták, hogy…..
A magán-nyugdíjpénztárakkal kapcsolatos hivatalos álláspontok olyan előnyöket sorolnak a felosztó kirovó rendszer mellett, amelyek nem valóságosak. Erősen kétséges a nyugdíjak előre kalkulálhatósága, mint ahogy az "olcsóság" is vitatható. Az állami rendszerben egy…..
G. félúton elakadt kárrendezés közben, ugyanis az AIM Biztosító gondolt egyet közben és kivonult a KGFB-piacról (mondjuk a PSZÁF is rásegített). Misztikus módon a szervizköltségeknek csak a nettó árát utalták át, azóta pedig elérhetetlenek:Attól tartok, hogy elsőként…..
A tücsök típusú, takarékoskodni képtelen emberek, illetve rákok fellélegezhetnek, mert geod01 sztorija is megmutatja, hogy aki már fiatalon előrelátó, az ugyanúgy megszívhatja. Geod01 üzenete az, hogy ne ugorjunk be első szóra a biztosítási ügynököknek, akik magas hozammal…..
Király András lemondásával a Szívlapát és a Kreatív kommunikációs szakértője, Dr. Finkelstein Koppány szerint a Jobbik esélyt kapott megmutatni, hogy "fasza csávókból" áll. Kommunikációs példamutatást remélünk az új erőtől! Kattintás után a javasolt…..
Hamarosan küldöm a wave meghívókat:mikikee@gmail.com -ekikim , southcross@freemail.hu - Valerijov ,  inda@cooler.hu - vitezlejszloA magicplaza vásárlási utalványt pedig foraver kapja.Aki most kimaradt, az csak úgy mint az előző waveakciónál is, most is a második körben fog…..
Megjöttek a Google Wave meghívók, de a fele már el is fogyott. Még 4 invitációt tudok küldeni első körben, a leggyorsabb 20 kommentelő között lesz kisorsolva, megint. Itt...