Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KATY

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggelre gyönyörű Cicaképek érkeztek a gyerekektől. Milyen csodás munkák kerülnek ki a kezükből...Még mindig érdekes számomra, hogy Ózdról nem jön semmi...nem küld senki...PEDIG jó ajánlatom volt a gyerekeknek. Igaz, hogy el is tudják küldeni szülői/nevelői segítség…..
KATY 2012.11.06 09:01:39
Életem Új-Zélandon Nikon 7000 2012.10.23 11:37:48
Kedd 23. Gyönyörű napsütésre, friss levegőre, de alig szellős napra ébredtem. Mindezeket kihasználva  a mosógép beindult, én pedig kitettem magam a kertbe :-) A gaz gazok nőnek, a növényeket vissza kell vágni és némelyiket átültetni. A gyarapodó paradicsompalántákat is…..
13. 12. 2011. Szerda  Elfelejtettem megmutatni, hogy milyen egyedi ajándékot kapott Gabrieltől és Annától George. Most megteszem: Nagyon tetszett mindkettőnknek festett ajándék.   Ma délelőtt mindketten a városba mentünk. George fog-ápolásra, én fényképeket…..
KATY 2011.12.13 13:00:21
Életem Új-Zélandon Születésnap 2011.12.12 00:33:29
11. 12. 2011. Ma van George szülinapja! Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy tetszik neki az ing, amit vettem és valóban pont jó és nagyon jól is áll neki!  A nagy napra való tekintettel (hahaha) mondtam neki, hogy csak délelőtt dolgozhat, 4-kor be kell fejeznie a munkát.…..
Életem Új-Zélandon SZÜLINAP 2010.06.10 08:30:00
Ma igen...valamikor ezen a napon születtem :-) vagy mégsem? Papírjaim szerint ekkor, anyukám szerint 11-én :-) Talán ő emlékszik jobban, de a papír az papír s a szabály a szabály :-) No én ezért tartom ma és holnap is :-) ...Reggel nagyon kedves levél várt a postaládában. Idézek…..
Életem Új-Zélandon Ismét angol 2010.02.09 10:11:00
Ma végre ici-picit beszéltem Petivel...de remélem holnap folytathatjuk. Megkaptam a kiállításon készült képeket is Veronikától. Itt megnézhetitek Ajándék lónak ne nézzük a fogát...de úgy tűnik, kicsit magasra lettek némely képek feltéve...Aztán 9-kor jött Stephanie és…..
KATY 2010.02.09 21:36:42
BIZONY a cím nem vicc... Kezet fogtam a leendő királlyal! Valóban!!! ....és most elmesélem, hogy miért is gondoltam azt pár óráig, hogy nem fogok egy darabig kezet mosni…  Ma reggel Wellingtonba érkezett William herceg, Erzsébet angol  királynő - aki…..
A blog...a társasági élet és mozgalmasság... és milyen Jó nekem... Ezt kicsit a " szememre vetette" egy barátnőm, és ma kaptam egy levelet egy fotóstársamtól is, benne ez: "hogy mi milyen mozgalmas-izgalmas, komoly társadalmi életet élünk..." Ezek szerint ez…..
Ma Fészek nap. Ezért aztán korábban keltem. Megfőztem az ebédet. Csontleves grízgaluskával. Sárgaborsó főzelék-sertéspörkölttel.Nagyon ügyi voltam, mert mire megérkezett az első vendég, addigra már készen is lettem. A megszokott szerdai társaság jött össze...sajna fogy a…..
 A szilveszteri képek közül még egyet megmutatok, ahol megérkeztünk az étterembe (Pines)  és még üres volt a terem, mert mindenki a teraszon élvezte a szép időt, a simogató esti napsugarakat, így nyugalomban készült a kép a négyesünkről: A teraszon kint levőket…..
Wellington, Island Bay, 2010. január 01. 05:55 Mindenkinek nagyon boldog, békés újesztendőt kívánunk! ...és igen, ez a külső jobban illik hozzám. Így aztán visszatértem!!! ..
Bizony, ma már péntek. Az elmúlt  napok kellemetlen "meglepetéseket" is hoztak. Lilike öreg barátnőm bekerült a kórházba (azóta már otthon), s közben "elfelejtettek szólni", hogy ne menjek...ne keressem. Bedöglött a merevlemezem, de szerencsére még…..
KATY 2009.12.04 08:58:03
Üdvözlet mindenkinek!A wellingtoni karácsonyfával kívánok mindenkinek jó készülődést, vidám ajándékvásárlást, és Áldott karácsonyi ünnepet.  http://picasaweb.google.hu/kaprye/2009KaracsonyfaWellingtonban_ChristmasTreeInWellington2009#  ..
Ma reggel már fent volt az Interneten a rádióriport, amit Zsoltival készítettem. :-) Ha meg szeretnéd hallgatni itt: www.ilosvay.net/ Hangtárából megteheted :-)Aztán mentem angolra. Wendy a tanár most volt itt utoljára ebben az évben. A jövő héten még egy foglalkozás lesz, de…..
Életem Új-Zélandon Katalin napja 2009.11.25 06:45:00
Most itt is megragadom az alkalmat, hogy felköszöntsem a Katalinokat!Boldog névnapot! :-)A hét eleje a szokásos tennivalókkal, de semmi különlegessel nem szolgált. Így aztán kicsit lazább voltam az írással is. Ma elmentünk a fogászhoz, aki 4 havonta ellenőrzi fogainkat, letisztítja…..