Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CDTI

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabi, akit az udvari dohányzóhelyen csak Mantás Gabesz néven szólítanak, az idén újabb fejlesztéseket hajtott végre, mert valahol talált egy klassz állapotú Omega A-t, 1,8-as motorral. Gondolom ezek után nem árulok el titkot, hogy megőrül az Opelekért. Amúgy egy folyosó…..
Amióta Sajó kolléga megírta ezt a cikket, kicsit óvatosabban bánok az ilyen kollaborációkkal (nem mintha előtte valami álomvilágban éltem volna), de talán MC SirReal, Snooppal ellentétben tényleg szerelemből ment el vendégszerepelni a Cloud 9+ dalába és koncertjére. A valóban…..
CDTI 2014.12.02 16:06:56
Lámaszeme Estére Selene? 2014.10.13 20:00:00
..
CDTI 2014.10.14 16:17:48
Bírálta a magyar médiaszabályozást Hugh Grant, aki egy brüsszeli fórumon beszélt az állam és a média kapcsolatáról, írja a Hollywoodreporter. A brit színész egy brüsszeli páneurópai fórumon szólalt fel a magyar demokrácia védelmében. A konferenciát a liberális-demokrata,…..
A koncert után éjjel 2 körül sétáltam haza és járt az agyam, még futott a koncert filmje. Tudtam, hogy akarok róla írni és azt is, hogy fogok, de akkor még nem ilyen jellegű cikkre gondoltam. A koncert utáni nap számos kritikát és fórum hozzászólást elolvastam és eléggé…..