Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fényharcos.

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt ő már minden: honi futballisten, örökké sértődött ember, fehérvári díszpolgár és a hazai kispadok ura. Mezey György hetvenéves. Mezey György megítélése a magyar futballszurkolók körében olyan hullámvasutat járt be az elmúlt 30 évben, hogy ennél nem is lehetne…..
A gyémántberakásos fehérarany villát élete végéig használhatja az államfő. Az evőeszköz annyira drága, hogy fotót is csak 2 millió forint ellenében tudtunk volna róla készíteni. A francia Fabergé cég által tervezett és japán szamurájkard-készítők által kivitelezett…..
Fényharcos. 2011.06.15 17:46:32
@Kistitok: Zseniális felfedezés Sherlock :D
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
hogyvolt Alekosz - 1x02 2011.05.12 15:17:00
Tudtam, éreztem, hogy a Szerelem a legfölsőbb szinteken jutalomjáték lesz, de azt én sem gondoltam volna, sírvaröhögős, farkasvonyításos, taknyam-nyálam egybefolyós órákat töltök a tévé és a monitor előtt, hát kincseim, a kommentek sem kutyafaszák, ha értitek, hogy mondom.…..
Fényharcos. 2011.05.12 17:02:31
@Hódos Hajnalka: Szokásos fantasztikus színvonal, halkan jegyzem meg, hogy bált és nem bálat szoktak rendezni. x
Derce Tamás 1990-2010 között, 20 évig volt Újpest polgármetere. Eredetileg az SZDSZ színeiben, majd miután Tarlós Istvánnal kiléptek a pártból, függetlenként töltötte be a posztot. Derce viszonya a nagyobb parlamenti pártokhoz többször is változott az évek és az őszi…..
Fényharcos. 2011.01.27 18:19:20
@Secnir: Ezzel a kommenttel széppé tetted a napomat, lefordultam a székről a röhögéstől:)
Alaszka délkeleti sarkában, az atabaszk indiánok athna nevű törzsének egykori halász- és vadászterületén található egy – körülbelül 300 állandó lakosú – kis település, Gakona. Határában sétálva az óvatlan látogató (aki talán csak a környék lazacállományát…..
Aki minimálisan is szereti autóját, nem az IMO mosóban kívánja ápolni néhány száz forintért, inkább elviszi egy kézibe, még ha az bele is kerül úgy két ezresbe. Oké, az lassabb, gyakran sor van és a mosós fiúk is előszeretettel kérdezgetnek a tisztítandó tárgyról, már ha…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Közel két hónappal ezelőtt a Konteóbarátok Körének törzsközönsége meggyőző többséggel amellett döntött, hogy a következő összeesküvéselmélet, amelyről olvasni szeretnének, a Fenyő János élete (pontosabban halála) köré szőtt titokzatos eseménysorozat legyen. Lássuk…..
Fényharcos. 2010.11.18 20:53:06
Szerte a világon tízmilliók tényleg elhiszik, hogy kicsi titkos társaságok döntenek a világ nagy ügyeiről. De meghívása helyett miért nem inkább az a baj, hogy túl ritkán hívják meg Martonyit a Világkormányba? (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) "Hogyan bízhatja a…..
Nagy érdeklődéssel várjuk, hogy a 71 éves anatómia professzor (csúcsminiszter), kiegészítve a jó Pintér Sándorral hogyan oldja meg, számolja fel az iskolai erőszakot, védi meg a tanárokat. Mert ez így sokáig már nem mehet. Erőszak a  tanárok ellen, az szülők menekülnek a…..
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
A Jobbik majálisáról szóló indexes cikket (Vona Gábor nem finnugor) olvasva jutott eszembe egy érdekes diagram, amit gyorsan elő is kerestem. 2008-ban rakták össze a holland Erasmus egyetemen Európa géntérkepét. (angol nyelvű elemzés itt) Az alábbi képen világosan latszik, hogy a…..
A szenvedélybeteg fiú azt mondta a lánynak, hogy már nem használ heroint, meg hogy szereti. Lerészegedések és hazugságok. Ebben a történetben valahogy minden furcsa. Adott egy lány (én,19 év) és egy fiú, természetesen. Nevezzük Leónak, mert az rövid. Ő most 22.  Röviden az…..
 Amikor eljön a megfelelő pillanat, a holttest oszlásnak indul. A sejthártya egy ideig még összetartja a kocsonyássá váló anyagot, ám a bomlás előrehaladtával a membrán is fellazul, és a sejt szétfolyik, mint az elpottyantott fagylalt-gombóc a napsütötte aszfalton. A lágy…..