Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fvc

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A body building az a sport, amelyben minden szobanövény szakértőnek hiszi magát, és a szakértés körülbelül egy szóban merül ki: szteroidok. Nekik nem is adnám fel házi feladatnak a BBTv adásait, nézzék inkább a Mindentudás egyetemét. A bodybuilder.hu videómellékletében a…..
fvc 2006.04.24 12:58:11
írok egy pár választ én is!

először is köszönöm kiricsi zoltánnak hogy írt a bb.tv-ről egy objektív cikket! nem jellemző a testépítés pozitív megjelenítése a sajtóban, az újságírók és az átlagember sajnos frusztrált a testépítőktől, mivel könnyebb utálkozni, mint bevallani maguknak hogy szarul néznek ki, mert szar az életmódjuk és lusták! így marad a hedonizmus és normálisan táplálkozó és sportoló emberek lenézése, ami persze kissé erőltetett dolog! ellenben a testépítőknek nem fáj, ha valaki nem izmos és nem írogatnak fikázó a cikkeket az újságíróktól, nem is értem ennek a pszichológiai hátterét! tehát aki estleg félreértette: kiricsi zoltán cikke nekem nagyon tetszett és egyértelműen pozitív volt számunkra: így látja ezt egy "külsős" szem!

nos, válaszolok neked is csávóka!

biztos ismered a mondást, a vélemény olyan mint a segg, csak van akinek a feje az!

hidd el nekem, a te véleméyned - a tied, aki egy normális nikknevet nem bírtál prezentálni - nem releváns se az én számomra se az olvasók számára, különösen nem az én olvasótáborom számára.

mert bizony nekem van olyan. több ezres. és tudod miért? mert nincs nálam jobb!

nem kis szerepe van ebben a stílusomnak, amely elég mókás, de semmiképpen nem úgy érzem hogy szépirodalnmoi mélységekre kell törekednem, ugyanis nem az élet és irodalom, hanem az edző válaszol rovatot vezetem, egy testépítés nevű sportban, amely férfiaknak, vagy azzá válni vágyó kölyköknek, nem 1-el kezdődő személyi számú kislányoknak szól elsősorban!

ha te valaha sportoltál már - ami iránt erős kétségeim vanank - tudhatnád hogy az edzői munka nem az etikettről szól éppen.

a bb.tv. egy hardcore műsor, az igazi edzőtermet hozza a képenyőre. ha puhapöcs műsort akarsz, keress valami fintessztv-t vagy nézd az anettka tornát, bár megjegyzem, értékelem az ilyen hülyéket, akiknek nem tetszik, de azért nézik és reklámozzák, a nézettségünket növelve! (bár erre nem szorulunk rá, asszem elmodhatom hogy ebben a szegmensben elég komolyak az eredményeink.)

miért nincsen ütős, szívnonalas alternatíva a neten? nem tudom, de tény, hogy nincs, pedig sokan próbálkoztak. és ez mindent elmond az én pozíciómról.

egykét szó a felháborító és minősíthettelen válaszaimról: a felháborító és minősíthettelen kérdéseket miért nem raktad be, kisbogár? mondjuk valahogy elsikkadt, amikor pl. gojóka fenyegetett engem - milyen érdekes! (az is érdekes hogy ezt valahogy nem tűröm, simán megvan a lehetősége mindenkinek hogy keménykedjen élőben, én nem a monitor mögött rejszoló nikknév mögé bújt pöcs vagyok!) jó újságíró lennél a blikknél, ezt hívják csúsztatásnak! lehet hogy te azt gondolod hogy minden kötekedő kis nyominak személyre szóló könyvet kéne írnom, vagy ingyen személyi edzeni, esetleg az anyukájának lenni, de én nem gondolom igy, ez egylőre egy ingyenes rovat, wc papír hazsnálat szintű oktatás már nem fér bele!

de mennyünk csak tovább, neked mi fáj, csávóka? nem tetszett a válasz az egyik kérdésedre? vagy csak sima frusztráció?
kár amugy hogy a hejesírásomat nem javítod ki, bevállahatnád állandóra, mert valahogy nem jártam titkárnőképzőbe, így kihívásokal küzdök a gépelés terén, különösen edzés után meg éjjel 4 tájékán - ellenben a helyesírásom mindig is kitűnő volt.

nagyon örülök hogy semmitmondónak találod a bb.tv-8at, körül is nézek most, van-e itt kutya! nos, nincs ebből is láthatod, hogy a kutyát nem érdekli hogy milyennek találod a bb.tv 8.-at, ellenben nálad a szakmában kicsit fontosabb embereknek tetszik és ha nem haragszol, inkább rájuk hallgatok!

tudom hogy nem érdemlem meg hogy fogalkozzzanak a munkáimmal, sírok is! be is írom az edző válaszolba hogy ne olvassanak többet jó? ez tuti hatni fog azokra akiknek minden napjuk azzal kezdődik, hogy elolvassák!

szerintem csinálj te is egy ilyen rovatot és megmutathatod nekem, hogyan kell!

végezetül egy titok: TESZTOSZTERON.HU nak hívják a nevezett oldalt, legalább le tudnád írni te kis szerencsecsomag!. az a cikk nagyon jó, olvassa el mindenki, mókás! nem kellett válaszolnom rá, azt hiszem érthető okokból.

legvégül: igen, a szponzorok elsők között töltik le az adást. köszönöm nekik ezúton is, hogy mellettünk állnak!

drugs bunny
www.bodybuilder.hu
bb.tv.