Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gege

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
Tóthmátyás Tibor 40 éves, ahogy ő írja: „menedzser vagyok, mégpedig az általános fajta”. Az elmúlt hosszú hónapokban mint az iwiw vezetőjét, az iwiw egyik arcát ismerhettük meg. Így számomra meglepő volt a hír, hogy már csak január 31-ig dolgozik itt. A távozás…..
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..
Mivel a szakítósblog jobb bármelyik tehetségkutató műsornál és ügynökségnél, ezért örömmel jelenthetjük be, hogy egyik kedves szerzőnk, tudjátok, aki a 3 egymás mellé szóló mozijegyes sztorit írta, írt még egyet. Mert látta, hogy megszerették az olvasók. Meg mi. Meg ő…..
Most kamu-e a sztori vagy sem? A szakítóblogon nem lehet elég nagyot álmodni, a legképtelenebb dolgok is megtörténnek emberrekkel. Meg hát: "Kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot." És minden apához egyszerre tartozik egy Harmonia…..
"Emberöltőkkel később is mesélni fogják a vajdasági Csantavéren, hogy egy közülük való legényke szerencsét próbált Budapesten, ahol találkozott azzal a jóságos varázslóval, aki kérés nélkül teljesítette minden kívánságát.” (a Bors címlapja)Az szép.…..
juszt is ellenállok a karácsonyi őrületnek. Na jó, a beigli kivételével, az szezonális sütemény, csak ilyenkor érdemes enni. Reggelire egy szelet mákos, egy szelet diós és végül egy szelet gesztenyés egy bögre kakaóval. Vacsorára ugyanez, csak fordított sorrendben és nem…..
gege 2008.01.11 21:35:57
Mivel én nőtől tanultam vezetni (igen, ilyen is van), ezért nem tudom, milyen lehet az, amikor valaki felizgul arra a mondatra, hogy "a következő lámpás kereszteződésnél kanyarodjunk jobbra". Most a nős oktató meséli el, hogy ugyan bunkó is volt, de…..
Rövid, de erős.Megírnám neked a legdurvább szakítást amit valaha is hallottam. Az egyik ismerősöm ismerőse (persze hogy nem én) együtt volt már egy ideje a leányzóval. Végülis túl sok baj nem volt köztük, de nem is az a nagyon virágzó szerelem volt. Viszont a vége a lehető…..
gege 2008.01.10 21:32:34
Németországban egyre komolyabb veszélyt jelent a neonácik megerősödése, amely sokakat hol békésebb, hol harciasabb ellenakciók szervezésére sarkall. Az egyik legnagyobb németországi nácielenes csoport a Laut Gegen Nazis (Hangosan a nácik ellen) elnevezésű mozgalom, melynek célja,…..
"Van egy ország. Abban az országban van egy segglyuk. A segglyukban lakik egy büdös manó, aki elbaszott reklámokra költi az adófizetők pénzét." - Mondta Vizi E. Szilveszter, az MTA elnöke, mielőtt egy tragikus balesetben elgázolta egy rendőrségi úthenger. (Más források…..
 "A szerelem olyan, mint egy medve: amikor alszik, nincs fölkelve." (BP)Minden napra egy kérdés, ugyebár. Hát az m1 mostantól nyolcvan hétköznapon át vetíti nekünk a Modern képmesék címet viselő minimál-rajzfilmsorozatot, mindig az esti híradó előtt. Nyolcvan…..
Hát igen, mindenféle nyilvános helyen meg kell jelenni, úgyhogy egyáltalán nem mindegy milyen stílust képvisel öltözködésében a választottunk. Acélbetétes bakancs? Topis tornacipő? Tevebőr félcipő? Vietnámi papucs? Az alábbi történet a kilencvenes éves sötét időszakára…..
gege 2007.11.10 17:30:47
Mivel az utóbbi időben halovány panaszkórus kezd kialakulni kedvenc blogunkon, miszerint mindig a szemetek nézőpontjár mutatjuk be, ami egy faszság, ezért most 3 történettel próbálunk a kedvetekben járni. Ne sírjatok és nyivákoljatok, mert ebben a 3 történetben sokkal több…..
Tessék kiköpni a rágót, eldobni a cigarettát, egy perc vigyázzállás, mert éppen kilencven éve zajlott le a helyi idő szerinti Nagy Októberi Szocialista Forradalom. A bolsevik hatalomátvétel, mellyel a jövő elkezdődött, akkor még viszonylag békésen, hisz az arról készült…..
A kereskedelmi forradalmárok megint betömték a piaci rést, mert forgalmi dugóra aztán akkora igény van, mint Kelemen Annának a lófaszra.A minél nagyobb médiafigyelem reményében már jóval előtte világgá kolompolták, hogy a taxisblokád évfordulóján majd egy szürkemarhacsorda…..
Tiszteletemet tettem ma a Magyar Gárda avatásán, mert amint arra már utaltam, elhatároztam, hogy Cousteau kapitánykényként most alámerülök a hazai radikális szubkultúrában, hogy aztán dokumentáljak mindenféle csudát, csikóhalakat, szittya harcsákat, kékszemes ostorosokat.…..
A Blikk és a Viasat3 már gerjeszti és az állatvédők már rá is kaptak. Szerintük ugyanis mindenki bűnrészes, aki részt vett Sofőrök című valóságshow forgatásán, ahol az egyik szereplő, mondjuk ki, Béla úr elütött egy birkát. Persze ezt a dörgedelmet csak a Blikknek…..
w Te is más vagy, te sem vagy más 2007.10.15 07:15:00
A nemzeti rockot nem muszáj szeretni, ahogy egyébként semmi más zenét, de hát az is csak egy keret, mint a klezmer vagy a britpop. Azon belül lehet szart csinálni és jót is. A Kárpátiának nem egy dala fülbemászó, kellemes sláger, ami kellő mennyiségű sörrel vidám közös…..
Csucsu - REFLUX Nő a baj 2007.10.11 03:45:00
A mostani SZDSZ nélkül talán már rég visszasüllyedtünk volna a sötét középkorba.  Valami büdös Mucsába, ahol csak lidércfények világítanak a nádi embereknek, kórházreform helyett pestis tombol, komondor galerik kölyöklábszárakkal fogpiszkálnak, földesurak falusi…..