Regisztráció Blogot indítok
Adatok
real_buck

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utólag végignézve a kimoderált kommentek folyamán rengeteg hozzászólásnál már nehéz kibogarászni, miért is irtottuk ki. Persze ha valamelyikünk duplázást lát, kiveszi, akárcsak a duplázást követő „rohadt kurva blog motor!” - kifakadásokat. Ezek természetesen nem…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Csak lehetőséget kell teremteni a gyermeket amúgy is akaróknak, hogy a gyermekvállalást összeegyeztethessék a modern piaci Magyarország kihívásaival. Erre durván öt évünk van. Vendégszerzőnk, Tory írása A népességcsökkenés és az elöregedés nem teljesen új jelenség. A…..
A díjmentes BKV ígéretével máris megkezdte főpolgármesteri kampányát Horváth Csaba, az MSZP volt főpolgármester-helyettese. Május elsején a Városligetben jelentette be, hogy ingyen buszozhat, metrózhat, villamosozhat, trolizhat és fogasozhat minden legalább négy éve Budapesten…..
Indafotóblog Izland 2010.04.19 18:40:00
Izland... ...egyébként... ...ilyen... ...gyönyörű... ...békeidőben.fenyob - Izland című albumából válogattunk...
real_buck 2010.04.21 07:48:03
LMP Zala megye 5,8% 2010.04.12 03:17:00
Köszönjük 5,8%-nyi zalai választópolgárnak, hogy bizalmukkal megtiszteltek! Sajnos zalai parlamenti képviselőnk nem lesz, deha parlamenti frakciónk munkája elnyeri a választók tetszését, akkor 4 év múlva, igen, lehet ez is másképp!..
Fura ez, kérem szépen, az oroszoknál valamiért működik az, ami nálunk nem, azaz fognak egy amerikai sorozatot, megveszik a remake-jogait, átültetik helyi viszonyokra, helyi szereplőkkel, és nem lesz kínos, mint a Bándiék Budapesten vagy mi a hátam, tetszik tudni, a Rém rendes magyar…..
Arról már szóltunk, hogy nyakunkon a 14 év alatti korosztály magyar bajnoki döntője, sőt jó előre beharangoztuk a többi utánpótlás-bajnokság végső szakaszának menetrendjét is. Az idő múlik, aki időt tudott rá szakítani, az már tanúja is lehetett a MAC Népstadion A csapata…..
real_buck 2010.02.28 00:19:38