Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanghai Lili

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Réteges válogatás télire!ÉnBabykeKommentPucsítsFotosop művészBA ZRT - Rohamosan csökkenő ismerős számmalBKVValahol Európa szélénUram for prezident!Csá Anya!Mi kell a nőknek?PATRÍÍÍÍÍCIIIIIIAAAAAAA..
Nekünk ugyanis nem sikerült egyértelműen megállapítani: ennyire bevágna a gatya, vagy ő egyszerűen csak egy ilyen huncut és/vagy idióta kis fickó?..
Subba Kínai rajok 2009.11.19 12:00:00
Arrafelé is rajság van, na meg pénz! Bruhhahah, nagyon úgy tűnik, hogy ez a pénz és fegyvermutogatós wannabe gengszter állatfaj az egész világon megtalálható, és mindenhol ugyanolyan gagyi. Mondjuk ezek a hatalmas pénzkötegek tényleg vagányak, fotózás előtt biztos elrohantak a…..
Überfaszák! A legdrágábbat 150 millió dollárért, azaz mintegy 27 milliárd forintért kínálják, remélem ezt azért nem tudná kifizetni a Gyurcsány! Mondjuk annyiból nem lenne rossz, hogy Los Angelesben van.         ..
Sanghai Lili 2009.11.18 11:27:20
Állatbarát jelmezben, papírba tekerve szalad ez a csirke. Nagyon vagány! A videó a kisállatok iWiW-jéről, a Blöki.hu-ról van. A következő iWiW-es válogatást talán innen kellene?   ..