Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grota

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A magyar zeneipar évek óta küzd azért, hogy több magyar zenét játsszanak a rádiók és televíziók" - állapítja meg a Médiatanács. Szalai Annamáriáék szerint ez mindeddig azért nem sikerült, mert pontatlan volt a régi médiatörvény és ellenőrizhetetlenek a rádióadások. De…..
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
Sosem hittem volna, hogy valaha is Bayer Zsolttal egy véleményen leszek valamiben. És most mégis úgy tűnik, hogy szombaton együtt fogunk menetelni. Nem mintha ettől megváltozna a mélyen elítélő véleményem róla, a stílusáról és az egész elrugaszkodott politikai…..
 Ez a blog azért készült, hogy családtagjaink és barátaink nyomon tudják követni a viszontagságainkat az otthon puha melegében a számítógép előtt. A célközönség így meglehetősen széleskörű, vagyis elkerülhetetlenül lesznek benne olyan részek, amik nem lesznek…..
Kimaradt az életemből a sarokról dobozban hozott kínai kaja. Nem volt ilyen. Gyerekkoromban, Dél-afrikában ugyan ettem olyan kínait, aminek a származásáról semmit sem tudtam, de az ízére nem emlékszem, nem befolyásol tehát semmit. Csak annyi rémlik, ahogy a szüleim mondták, hogy…..
Végre komoly csapattal találkozik Argentína, az utolsó aduász is kihullhat az ellendrukkerek kezéből, továbbjutásuk esetén hivatalosan is masszív vb-esélyesek lesznek. Éles helyzetben még nem kaptak gólt, lefutott kilencven perceken szépített az ellenfél, Mexikót meg szügyön…..
Az "emberek jelöltjét" Orbán Viktor a bolgár tengerpartról egy levélben rúgta ki. És cserélte le a függetlenség korinthoszi oszlopára, Schmitt Pálra. Kár szépíteni: ez egy taplóság. Értem én, hogy Vitya nem akar bajlódni a fékek és ellensúlyok demokratikus…..
Belsőség Egy korszak margójára 2009.11.18 06:21:00
Nem is olyan régen, a GTS megjelenésekor mondhatta el kommentelőink nagy hányada, hogy mekkora hülyeség is 115 ezer eurót kiadni egy ilyen autóért, mikor azon a pénzen már mennyi mindent lehet venni, mennyit nyaralhat az ember, hány gyereket felnevel stb. Értelmetlen? Nos, sajnos ők…..
grota 2009.11.18 09:53:04
@Gomulka Béla: Ez igaz, de nyilván ő is érzi, hogy mik a határok, forradalmat és ezáltal komoly átrendeződést nem várhatunk itt Európában. Most már csak abbol lehetne kihozni a maximumot, amink van. Már ha felismerjük.
grota 2009.11.18 08:58:19
@AK76: Te pedig olvass utánna a dolgoknak, például akár itt is:index.hu/velemeny/jegyzet/2009/11/14/igazsagtalan_orszag/