Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boncabonca

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aftershock B80 2011.03.08 16:36:39
A nappaliban ültünk, lassan besötétedett, de senkit nem zavart. Tudtuk, hogy Johan haldoklik odabent, és hogy semmit nem tehetünk érte. A gyógyszerek nem hatottak, és már nem tudtam, mit tehetnék. Igazából vártam, hogy meghaljon. A gyerek és a nő nem szóltak, csak ültek, és…..
 Március 22-én, kedden lesz a víz világnapja. Ebből az alkalomból összegyűjtöttünk néhány víztesztet, amely azt hivatott megkérdőjelezni, hogy vajon tényleg jobb- e, finomabb-e, egészségesebb-e az ásványvíz, mint a csapvíz, vagy csak a szokásos marketingfogás áldozatai…..
3 nap telt el, és minden rendben a kicsivel,és az anyukájával is hála az égnek. Étvágy az van bőven, na meg hang is, hiába, én is ilyen voltam, nem kell csodálkozni :-DMég furcsa mindig, ahogy ott ülök a kis tulikocsi előtt, hogy benne Ő az én gyermekem, olyan hihetetlen, és…..
December 13-án telefon hívásra ébredtem...Gyorsan reggeliztem, majd szaladtam...Segédkeztem, előkészültem, Eszu pedig felkészült..Izgultunk, vártunk, mégtöbbet vártunk...Aztán elszaladt a nap, és a műtőig mentünk..az orvosok kedvesek voltak, a szülésznő egy…..
 Akárhogy is nézem, ez már majdnem 360 fok...Itt találtam..
boncabonca 2010.09.02 10:36:20
TájKép Aus der Reihe Derrick 2008.04.21 15:32:00
Előre szólok hogy kerülni fogom az idióta retró poénkodást, de ugyanúgy kerülni fogom a szakszerű médiaelemzést is. Érzelmi húrokat kívánok pendíteni. Volkswagen Scirocco, Passat, meg persze BMW. Faber-Castell cerka, meg színes Agfa film. Burda magazin, meg Quelle katalógus.…..