Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gál Gábor

35 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AZ EGRI GIBÁS IMRE TAROKK KLUBV. ORSZÁGOS TAROKKVERSENYÉTRENDEZI MEG,2012. MÁRCIUS 31-ÉN, 10.00 ÓRAI KEZDETTELSZILVÁSVÁRADON A LOVAS ÉTTEREMBEN. A tarokk szakirodalomban minden nagyra becsült szerző elfogadja, hogy az alapjáték a 20-as hívásos Paskievics. Ezt a gyönyörű és…..
Az idei évben is labdarúgó tornával kívánunk emlékezni kiváló barátunkra, kollégánkra KORMOS ATTILÁRA.   VERSENYKIÍRÁS X. Kormos Attila Emléktorna - 2012. február 11.   Csapatok jelentkezését várjuk a 2012. február 11-én megrendezésre kerülő hagyományőrző…..
Hú, de régen nem adtam hírt a blogon!Kissé szégyellem is magam, de tudjátok be annak, hogy sok feladat adódott az elmúlt időszakban.Először is arról talán, hogy mi is történt a nyár folyamán….Volt itt Kutyakiállítás, Lovasnap, Kerékpáros Maraton Outdoor Fesztivál, meg…..
Valentin napi batyusbál a Lovasban  Na ilyen még nem volt! 2011. Február 12-én! Mi az, amire számíthatsz? Andalító szerelmes dalokra a a vacsora ideje alatt, majd ha már unjuk a „simulóst”, jöhet egy kis rock and roll meg miegymás! Ha nincs kedved otthon főzőcskézni,…..
 BUÉK Mindenkinek!    …és hogy jól induljon az új év, ígéretünkhöz híven január 8-án levágunk egy szép malacot, feldogozzuk, sütünk – főzünk – pálinkázunk és próbáljuk jól érezni magunkat. Mindenkit szívesen látunk a napközbeni…..
 Eseménynaptár   2010 december 14 .– Operett kedd Tóth Évával és Leblanc Győzővel  2010 december 17.  - Félpénzes kaják a Lovasban  2010 december 27 – 2011 január 2 – forró italok és lovas szán  2010 december 31 . – szilveszteri…..
 Libalakoma receptek! Libamájjal töltött libacomb cukkínis lecsós karikaburgonyával   Hozzávalók 4 személyre: 4 db libacomb 40 dkg libamáj 2 db cukkíni 40 dkg vöröshagyma 20 dkg tv-paprika 20 dkg paradicsom 4 ek paradicsompüré 60 dkg burgonya 1 fej fokhagyma…..
 Bulizzuk át együtt a Szilveszter éjszakát a Lovasban!   Tánc, zene, jókedv, móka, kacagás, kiváló ízek, ünnepi étkek, remek muzsika. Kell ennél több? Hát persze! Az, hogy Ön is eljöjjön! Vendégeinket egy folyékony beléptető rendszeren keresztül köszöntjük.…..
 Főzőiskola volt, lesz Kicsit el voltam havazva, így csak most tudósítok első olasz főzőiskolánkról az egri Zsályában. Jó hangulatban készültek az ételek, és ahogy gondoltam, már az ebédnél felpukkantottunk egy-két igényes fehéret (Hanga Demeter Csabától) és…..
Félpénzes kaják napja a Lovas Étteremben!   Kedves Vendégeink! Törzsvendégeinknek szeretnénk megköszönni egész éves figyelmüket, hogy megtisztelték éttermeinket,új vendégeinknek kedvet szeretnénk csinálni az éttermeink felkereséséhez, ezért év végi…..
 Aki az idén október 9-én lemaradt, az az idén kimaradt?   Na ez nem igaz! December 11-én részt vehetsz egy „szüret utáni” szarvasgombás vacsorán. Újborok és óborok kíséretében kóstolhatjuk meg az év legérettebb szarvasgombáit.   Az est programja:…..
Ruprecht László: Szarvasgomba fohász Hova tűntél hajnali fény? Fa árnyéka vajon miről mesél? Mire buzdít az őszi szél csókja? Mivé lett a föld megbúvó gondja? Vadak Ti kik nesztelenül fujtattok szüntelen, Bokrok karmaitól tépázva vágtattok hegyeken, De csitt, valaki,…..
Humor + a bor - Lovas étterem 2010 November 4.     Ahogy Rokker Zsolti barátunk mondta: „… nagy hülyeség volna e két dolgot elválasztani egymástól!”   Mi ezt akkor meg se tesszük!   Ezen felbuzdulva, november 4-én a Lovas…..
Főzőiskola hétvégenként Egerben az olasz tradicionális konyha jegyében! Mindig is késztetésem volt a főzés iránt, és úgy gondolom jó dolog ezt a felemelő foglalatoskodást sűrűn gyakorolni, ezáltal is rengeteg boldogsághormont generálni szervezetünk számára.No ez egy…..
Vadászgatunk, vadászgatunk? Bizony-bizony, és már hacsak megint valami érdekes új dolog nem jut eszembe, tényleg nem fájdítom – sajdítom a szíved az október 9-i szarvasgomba vadászatig.   Demeter Csabi barátom egy SZUPER DÍJAT ajánlott fel a győztes kutya tulajdonosának…..
Kedves Látogató!Az idei termés az időjárásnak köszönhetően nagyon jónak ígérkezik.Az augusztusi szüretről készült képeket itt megtekintheti.Szarvasgomba szüret 2010 Augusztus képekben >Üdvözlettel:Gál Gábor..
 Szarvasgomba vadászat - Szalajka-völgy - Szilvásvárad Tombol a nyaralási idény, mely idén az időjárás tekintetében nem kényeztette túlzottan el az üdülni vágyókat. Mi is a családdal nekivágtunk a magyar tengernek, de sajnos korábban haza kellett jönnünk, mivel…..
 Idén, első alkalommal „lép fel” éttermünk a Zsálya Bisztró a Dobó téren. Kitűnő alkalom a Bisztró számára a Bikavér ünnep és Borfesztivál, ahol megmutathatjuk magunkat Eger és a Világ számára, hogy vagyunk és számíthatnak ránk bármilyen céges és…..
Hírek érkeztek a Lovas Étteremből!   Levonult az ár (sajnos nem az energiáé és a bérleti díjaké), csak az esőzések utáni áradásra gondolunk.   Barátommal, a Benczúrral volt szerencsénk egy kézműves borászatot meglátogatni, ahol ezelőtt kb. 6-7 évvel jártam.…..
13. Szarvasgomba vadászat Szilvásváradon a Szalajka-völgyben 2010. október 09.     Program ajánlatunk:       * közös reggeli must kóstolóval     * kisvonattal utazás a kutyás versen helyszínére     * kereső kutyák országos…..
Itt volt a húsvét, itt volt újra! De mielőtt eljött volna, szerveztünk egy jó kis borvacsorát a Hotel Aqua Zsálya bisztrójába., Bolyki Jani barátunk kiválóságai mellé Macsinka Jani ötletes télbúcsúztató és tavaszköszöntő kompozícióit kóstolhattuk. Meta Tema, Bikavér és…..
Hello, mindenki! Harmincadikán megmérkőztek henteseink a szilvásváradi Lovas étterem és az egri Zsálya bisztró díjaiért. A hangulat igen jó volt, majdnem reggel mentünk haza! Kiváló szalámik, disznósajtok, kolbászok, kocsonyák és házi pálinkák versenyeztek a közönség…..