Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a_nyúlontúl

82 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Vajon a hömpölygő szart mindig büdösnek érezzük majd, és mindent beterít, csak azért, mert tisztességtelen játékban született és hazugságok sora szegélyezi útját? Vagy van rá esély, hogy megtisztuljon, és átlátszó folyamként fusson tova, ha valós érzésekkel duzzasztjuk fel? – Dédé ezen…..
Boldogrépa Provence-i marharagu 2016.10.26 22:43:47
Dédé már a harmadik évét töltötte otthon gyermekével. Mivel nehéz idők jártak feléjük, a dajka olyan luxus volt, mint mikulás zacskóban a töltött csoki, ezért éppen a szeptemberi óvodába adást tervezgette. Amikor a naptárára nézett beléhasított, hogy három napja késik a menzesze. A jó életbe! -…..
Miközben Carlos mérlegen kívüli tételekről, nyíltvégű befektetési alapokról és swap ügyletekről beszélt, Dorogi N. általában napi intim tornáját végezte az asztal alatt, vagy aktuális szeretőjére gondolt (olykor a kettő egyszerre is megesett). Ilyenkor éles, okos tekintetébe olyan plussz csillogás…..
Dédé szomorúan vizslatta a tükörben szarkalábait. Miután megbizonyosodott róla, hogy ezen az éjszakán sem történt meg a varázslat, és nem lett fiatalabb egy perccel sem, igyekezett ráncba szedni magát. Minden reggel ugyanazzal a rutinnal állt neki az átváltozásnak. Hideg-meleg váltózuhany,…..
Dédé úgy nyújtózott végig a kanapén, mint egy igazi macska. Haját kiengedte, szórakozottan beletúrt, és kortyolt egyet a koktéljából. Végre megérezte magán a férfi tekintetét, ezért tovább dolgozott a mozdulaton. Maga alá húzta lábait, alkarjára támaszkodott, megsimította békésen babázó kislánya…..
Dorogi N.-t néha hatalmába kerítette a vágy, hogy a gondoskodó feleség szerepében tündököljön, és romantikus énjét megvillantsa férje előtt is. Nyilván nem napi szinten, és általában valamilyen pindurka érdek is fűződött hozzá, de ha mindezeket leszámítjuk, havonta többször is elhitette a ház…..
"A showing room-ból hívlak...Képzeld, megvettem, és a lányok most karcsúsítják be nekem azt a lazac színű koktélruhát, amit együtt fedeztünk fel múltkor! Úgy néz ki, bevált a kaviáros alga diéta... Még egy kis méregtelenítés, és úgy érzem, készen állok a bikiniszezonra..." - csacsogta a telefonba…..
Dorogi N. ideges volt és aggódó, mert gyermekénél ételérzékenységre utaló jeleket találtak. "A glutén lesz a ludas" - jelentette ki a doktornő. "És nem árt a laktózt is kiiktatni a táplálkozásából." Dorogi N. az ország legdrágább magánpraxisába vitte a kislányát, mert a legjobb ellátást szerette…..
Huanita szebb jövője érdekében édesanyja mindent megtett, hogy a lánya magas színvonalú taníttatását biztosítsa. "Te nem leszel rabszolga!" - suttogta kislánya fülébe esténként lámpaoltás után. És valóban, a sok spórolás, lemondás és szorgalom meghozta gyümölcsét, Huanita 18 évesen egy nívós…..
a_nyúlontúl 2016.05.12 21:21:38
@Zak: Kedves Zak, a fruktózhoz szerintem egyszerűbb hozzájutni, mint a kókuszvirág cukorhoz pl, én a tescoban, coop-ban mindig látom, de patikában is megvehetjük. Hogy melyik édesítő egészséges és melyik nem, szerintem még a dietetikus szakmának is nehéz eldöntetnie, ugyanis itt is van, amit évekig istenítenek, aztán kiderül, hogy káros hatása is lehet. A fruktóz sokáig a cukorbetegek 1. számú cukorhelyettesítője volt, mostanra több kutatás bizonyította, hogy túlzott fogyasztása metabolikus zavarokat okozhat... ezzel ellentétben több táplálkozástudományi cikk arról ír, hogy glikémiás indexe alacsony (volt ahol azt írták, mindössze 20-as) és nem emeli olyan nagy mértékben meg a vércukorszintet, mint a glükóz. Ismerem az édesítők nagy részét egyébként és használok xylitet, nyírfacukrot, eritritet, különböző gabonaszirupokat, kókuszvirágcukrot, most éppen az alamasziruppal kísérletezem, mert folyamatosan keresem a jó megoldást. Viszont a gyerekeimnek szívesebben adok olyan sütit, ami természetes, régóta ismert édesítőszerrel készül - pl. méz, aszalvány, fruktóz - mert ezeknek már kb. tudjuk a hatását és így mérlegelhetek, hogy néha egy kis fruktóz, néha egy kis méz - ezekkel remélhetőleg nem nyírom ki őket. Az újfajta édesítőszerekről még nincs elég tapasztalat, hosszútávú hatásuk nem ismert, így azokat óvatosan használom - pl. a gyerekeimet nagyon felfújja a xylit, majd elszállnak, másnap az oviban kb. a nyitott ablak mellett altatják őket, szóval igyekszem nem kitolni velük. Lehet egyéni tűréshatár is és dietetikussal sem árt egyeztetni...én nem vagyok az! Egyébként örülök, hogy írtál, ha a fruktóz nem szimpi, egyéb "cukorral" is elkészítheted...
Dorogi N. arcát a szélbe tartotta, feszes kis kosztümjét deréktájékon megigazgatta, lábával egyet toppantott, majd felszállt a helyiérdekűre, hogy vegyüljön a plebsszel. Már harmadik napja olvasta az amerikai bestseller író legújabb művét, amely teljesen a hatalmába kerítette. "A 365 tipp, hogy ne…..
Boldogrépa Csészsés csokigolyók 2016.05.02 20:36:26
Dédé egy-egy túlzsúfolt családi hétvége után úgy várta a hétfői munkanapot, mint testvére, Dorogi N. az új csokicsöveket a szoláriumába. "Imádom a gyerekeimet, jólesik velük rácsodálkozni a világ szépségeire, és annyi mindenre tanítanak." - Áradozott ezeken a hétfőkön a vezető divattervezők ruháival…..
Dédét reggel virágos jókedvében találta a felkelő nap első sugara. A szatén ágynemű hűvössége jólesett a lánynak, boldogan nyújtózott végig, okostelefonján megnézte, hogy hányan lájkolták a tegnap feltöltött boldog, családos fotóját, majd kipattant az ágyból, és meztelenül a tükör elé állt. Tetszett…..
"Nem vagyok hajlandó rosszul érezni magam amiatt, hogy a gyerekeimnek dadusa van, és rendszeresen lepasszolom őket. Nem tartom magam szar anyának, ha a velük eltölthető minőségi idő is napi fél órára redukálódik, hiszen annyi teendőm van nekem is, ők pedig ott vannak egymásnak, ráadásul egykorúak,…..
Dédé 17 éves volt, és még teljesen szűz. Mindezt magának köszönhette, ugyanis bár a hormonok már tomboltak benne, mégiscsak tartott a férfiaktól. Kacérkodásban és flörtben kimagaslóan jó eredményeket ért el, a csóknál, kicsi tapadós táncnál többre azonban nem volt hajlandó. Az elsőt, az igazit,…..
"A Rubin I., II., és III. teremet is szeretném lefoglalni 15-18 óráig. Összenyitva kérjük bankett elrendezéssel, így lesz elég helyük mozogni a gyerekeknek." Dorogi N. nem volt a spontenitás feltétlen híve, természetesen külső helyszínben és rendezvényszervezőben is gondolkodott kisebbik lánya 6.…..
Dédé sejtette, hogy a folyamatos hőmérőzéssel, szex előtti tudatos ellazulással (autogén tréning+mantrázás) és az aktus utáni gyertyaállással nem az ösztöneinek kedvez, de ez cseppet sem érdekelte. Gyereket akart, és ezért képes volt hegyeket is megmozgatni. Úgy érezte, mindent kézben tart a projekt…..
Tegnap Dorogi N. végül beadta a derekát, és másodjára is beült az Anonim Vásárlófüggők Gyűlésére (röviden: AVÁGY). Hasonló szisztéma szerint mentek itt is a dolgok, mint az alkoholistáknál. Körben ültek, mindenkinek be kellett mutatkoznia, és el kellett mesélnie, hogy az elmúlt héten hány tök…..
"Nem, kössz, maradok a barnánál." - mondta nevetve Huanita, amikor Dorogi N. ikertestvére, a mindig segítőkész Dorogi D. (a továbbiakban Dédé) egy fehérítő krémet ajánlott a lánynak, mert az éppen már egy éve nem talált munkát. "Hidd el, több az esélyed, ha halványabb a színed." - nógatta Dédé jó…..
"A barátnőmmel külön lakosztályt béreltünk - én az elnökit, barátnőm a nászutast - , de egy autóval jöttünk, mert tudja, nekem fontos, hogy ne legyen büdi a VILÁGBAN." - Magyarázta Dorogi N., a szén-dioxid-kibocsátás csökkentés elkötelezett híve, az illedelmesen bólogató recepciósnak a…..
Huanita azt vallotta, hogy az élettől kapott "teherből" egy kis ravaszsággal könnyen előnyt is kovácsolhatunk. Ezt a felismerést igyekezett akkor is érvényesíteni, amikor rájött, hogy a mai burzsoázia kényszeres perverzitása politikailag korrektnek lenni - vagy legalábbis kifelé úgy tenni, mintha...…..
Becslések szerint az Európai lakosság 14-40%-át érinti a laktózintolerancia, de nem csak a kényszerpályásoknál okoz gondot a tej helyettesítése. Több táplálkozási vonal is hangsúlyozza: a tej elhagyása az egészségesen működő szervezet egyik kulcsmomentuma. És olyanok is akadnak, akik táplálkozási…..
"Ha megdobnak kővel, add vissza tenyérrel." - fogalmazta át magában a krisztusi tanítást Huanita, miközben könnyeit visszatartva, mosollyal az arcán tűrte, hogy Dorogi N. legkedvesebb plüssmaciját ollóval kibelezze. Hét évesek voltak ekkor. Huanita bosszút esküdött: "Lesz még az olló az én…..
Huanita a nappalok nagy részében anyja mellett lehetett, így már 2-3 évesen segédkezhetett a csempesikálásban. Míg Huanita szinte soha nem volt beteg, addig a „nagy házban” cseperedő vele majd egykorú iker kislányok rengeteg időt töltöttek sóbarlangokban, és utazhattak hosszú órákat a hegyi…..
Huanita egy koszos kis porfészek csilli-villi haciendájának melléképületében látta meg a napvilágot. Az édesanyja négykézláb vajúdott, és hogy hasznossá tegye magát a hosszadalmas szülési procedúra alatt, az asszonya márványpadlóját sikálta fényesre két fájás között. Közben az úrhoz fohászkodott:…..