Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dezsike

0 bejegyzést írt és 579 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény jó Péter, már a kezében érezhette a csomagját, de hiába. A kézbesítő valahová úgy elkeverte a megrendelt cuccot, hogy hiába a segítőkész alkalmazottak, Péter a hajára is kenheti őket, a csomagját nem találja senki. Viszont annyi jó hírünk van, hogy kártérítési igényt lehet érvényesíteni, az…..
Március utolsó napjaiban három M3-megszűnéssel kapcsolatos hír is megjelent a médiában - mindegyik más és más "emháromra" vonatkozóan. Míg kettő közlekedés témájú volt (északi szakasz M3-as metró pótlóbuszozásának megsznése; valamint egy pihenő megszüntetése az M3-as autópályán), addig harmadik a…..
Már javárban zajlanak az RTL Klub tehetségkutatójának castingjai, amiből az egyik mentor most kiszáll. Radics Gigi két év után döntött úgy, hogy nem akar még egy évadban szerepelni, inkább a zenei karrierjére koncentrál, írja a Blikk. "Mentornak lenni nemes feladat, de sok forgatási idővel,…..
Az alábbi történetben olvasónk is elismeri, hogy fia hibázott: nem ellenőrizte a benzinkúton váltott megyematricáit, és az is értjük, hogy a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató a mi érdekünkből és azért van, hogy behajtsa mindenkin az autópálya használati díjat, mégis nehéz nem úgy értelmezni a…..
Aki kötött már életében biztosítást, annak tutira van biztosítós sztorija is azzal a konklúzióval, hogy "csak addig vagy fontos, amíg megkötöd, aztán fizetsz évekig, és ha beüt a menkű, csak a kibúvókat keresik." Mindez a másik oldalról úgy néz ki, hogy "a biztosító nem jótékonysági szervezet, hanem…..
Személyes vallomással kezdem: aldis törzsvásárló vagyok. Szuperek a tisztítószereiket, imádom az zacskóban árul  magos korongjaikat és a mákos-szezámos kenyérlapocskákat, tök hasznos a fehét téglalszerű tisztító szivacs, ami bevizezve bármi koszt leradíroz bárhonnan, a végzetem a fahéjas csiga, team…..
Dezsike 2019.01.18 11:58:18
@yuden: "Sosem értettem, hogy felnőtt emberek képesek órákat elcseszni, idegeskedni pár ezer (néha pár száz) forinton."

Pár napja tévedésből teljesárú volánbusz jegyet vettem 50%-os helyett (155 Ft különbség). Nem is érdekelne, ha utólag veszem észre, elbasztam, csók. De én még azelőtt észrevettem a bakit, hogy a vásárlás végbement volna, nyomtam a stop gombot a gépen és a bankkártya terminálon is, de nem reagált rá. Panaszkodni fölösleges, de felírtam, majd lebliccelem ha lesz rá alkalmam.
No more benzinkút, no more para és no more büntetés, csak a suhanás közben megváltott autópálya-matrica! Ugye milyen jól hangzik? Nagy kár, hogy a Simple (az OTP mobilfizetős alkalmazása) 3 ígéretéből csak az első 2  volt igaz, ami olvasónknak 30 ezer forintba és egy kicsit stresszesebb szülésébe…..
Manapság, amikor egy fogyasztói sérelem akár órák alatt is körbefuthat a facebookon, az ügyfélszolgálatok szerepe alaposan megnőtt. A legnagyobb gondossággal üzemeltetett cégeknél is előfordulhatnak ugyanis hibás áruk, technikai gebaszok vagy nehéz időszakban lévő pincérek, de…..
"Az ÉNYKK szerint utazás előtt a háromoldalú megállapodásaikat kéne olvasgatnom, hogy ne kelljen közel 3-szoros jegyárat fizetnem a közölthöz képest" - írta tárgymegjelölésként olvasónk, aztán a leveléből kiderült, hogy a közel háromszoros ár 330 forint, de természetesen sokszor nem az összeg a…..
Arról más sokszor volt szó, hogy a netes vásárlás esetén még nem érezhetjük magunkénak a kiszemelt terméket csak azért, mert betettük a kosárba és megnyomtuk a rendelés leadása gombot. Ezúttal azonban olvasónk ennél tovább jutott, mégsincs tabletje. A webshop szerint ő mondta le a rendelést,…..
Dezsike 2018.12.11 10:17:03
@Nancsibacsi: Nem egészen így van, olvasd csak el mégegyszer. A megrendelés után kapott egy humán közreműködésű levelet, hogy a szállítás két hét múlva várható. Innentől kezdve a szerződés létrejött, le kell szállítaniuk a tabletet, a vevőnek meg ki kell fizetnie a visszaigazolásban szereplő végösszeget. A posztoló helyett én viszont inkább egy laptopot vennék. Többmindenre használható és nem kerül sokkal többe. Buszos netezésre meg ott az okostelefon - azon többnyire közvetlen mobilnet is van, nem kell hotspottal szórakozni.
Itt kell lenned, hogy elhidd, de ha itt vagy, elhiszed. Simán. Mert neked is megvolt, ezerszer. Átlagos ügyintézős nap itthon. T. Homár, Egy kis szösszenet, a mai napomról. Lennének unalmas fényképek és emailek, de minek ezzel még hosszabbá tenni a mai napi teljesítményem. Álljon itt a nyers…..
A rendes ember, mikor még nyílnak a völgyben a kerti virágok, még zöldell a nyárfa az ablak előtt, látja amottan a téli világot, és karácsonyra készít költségvetést. Ez a művelet arra is jó, hogy sorra vegyük a rokonokat eldöntve, akarunk-e ajándékozni, avagy örüljön a delikvens, ha nem keressük fel…..
Bár jó ideje élünk a permanens akciók, leárazások, kuponos hétvégék, szezoneleji- és végi sale-k világában, a lakosság egy részére továbbra is mágikus vonzerővel bírnak a figyelemfelkeltő táblák, áthúzott árak és minuszolt százalékok, amik sajnos sokszor csak mézesmadzagok. Nincs jobb tanácsunk:…..
Dezsike 2018.12.04 13:45:43
@The Good Boy: Ennek az áfa az oka. Odakint 20%, itthon 27%. Máris kijön a különbség kb kétharmada. A maradék a bolt bérleti díja, ami itthon pofátlanul magas. Ennyi.
Azt hiszed, egyszerű és egyértelmű válaszod van a címbeli kérdésre? Az lehet! De, hogy nem egyezik a megoldásod a Magyar Postáéval, az is biztosnak tűnik az alábbi sztori alapján. Hacsak nem mégis a cég érvelése sántít valahol, ugye.  Nem friss sztori, de vicces. Rövid leszek. Egy találós…..
Dezsike 2018.11.26 16:12:16
@JonnDoe: Y vagyok és fizettem sárga csekket postán. Bár tény, hogy az online bankkártyás fizetést jobban szeretem, a víz és csatorna szolgáltató nem teszi ezt lehetővé, a csekkjén pedig a mai napig nincs QR kód. Emiatt azonban külön nem megyek el, ha más miatt a postán járok azzal együtt befizetem. Így van, hogy egy hónapot csúszik, de ez már ne az én saram legyen, legalább egy átkozott QR kódot nyomjanak a csekkre.