Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miniszterelnökjelöltúr

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig csak ahhoz ragaszkodtak volna, hogy a volt kormányfő kapja a legelőkelőbb DK-s helyet a közös listán. ..
miniszterelnökjelöltúr 2017.01.24 06:29:04
Felfedeztem a magyarokat.
De nem szeretnék a miniszterelnökük lenni!

1956 november 11-én hagytam el Magyarországot. Utóljára 1991-ben jártam ott látogatóban.

Időközben kitünően(!) megtanúltam németül, angolúl és hollandúl. Szereztem egy BA diplomát Hollandiában és egy MA (Masters) diplomát Kanadában, majd 23 évig dolgoztam Kanadában egy állami állásban. Már 15 éve kapom a nyugdíjamat. Ez magyar pénzben kb. egy milló Ft. havonta. Feleségem 45, kislányunk ma lett 14 éves. És én.. politikai szűz maradtam, mivel a Kádár-kort nem Magyarországon töltöttem.

Pár nappal 2015 karácsonya elött tüdőgyulladással a kórházba kerültem. Szerencsém volt, megúsztam. Ellenben normálisan járni nem tudok. A tüdőgyulladás miatt..?.. Nem, abból kifolyólag. Miután hazakerültem, legtöbb időmet a számítógép elött töltöm.

Egy nap érdekes videót láthattam az Interneten: Calais környékén menekültek nyitják fel egy teherkocsi ajtóját, és bemásznak. Nekem nem tetszett! Igy kezdtem foglalkozni a jelenlegi európai menekültproblémával. Beléptem on-line fórumokba három európai országban -köztük Magyarországon is-, és védtem a magam igazát, a menekültellenességet. Nem hinném, hogy ezzel különösebb kárt okoztam volna bárkinek. De mindezt el kellett mondanom, hogy rátérhessek a fő témámra.

On line politikai vitáim közben felfedeztem az 1956-utáni magyarokat. Ilyen gonosz, rosszindulatú, kegyetlen és mocskosszáju népséget sehol sem láttam! Nem tudták, hogy külföldről írok, nagyon jól fel voltam készülve a témában minden nap, és igyekeztem megfelelni az udvariasság követelményeinek. Nem is ezzel volt a baj. A baj mindíg akkor keletkezett, ha véleményem eltérő volt. Hangsúlyozom: eltérő, de nem szélsőséges. Rájöttem, hogy az a hely, ami után annyi honvágyam volt az évek folyamán, az a hely már nem létezik! A hely talán igen, de teli van útálatos, mocskosszájú emberekkel!

Ettől most jobban érzem magamat! Jó, hogy van családom, jó, hogy van rendes hazám, jó, hogy van Kanada!
Érdekes cikk jelent meg tegnap az Indexen. A legnagyobb hírportál a Závecz Research-csel közösen megkérdezte az embereket Orbán októberi „kvótás” népszavazásáról. Az adatokat nem csak ömlesztve, hanem precízen a pártok szavazóira lebontva közölték. A kutatásból kiderül, amit józan ésszel…..
A távolmaradás az egyetlen jó döntés ebben a mesterségesen generált csapdahelyzetben. Elmondjuk, miért. 1. A kérdést Habony Árpádék rafináltan úgy tették fel, hogy arra ép ésszel ne lehessen igent mondani. Hát ki az a marha, aki kifejezetten azt akarja, hogy „az Európai Unió az Országgyűlés…..
miniszterelnökjelöltúr 2016.08.30 03:20:57
@Nagy fasz vagy te Válasszunk:

Hajrá magyarok! Éljenek a muszlimok!
Vége a nyárnak, kezdődik a hardcore politikai szezon. Most úgy néz ki, nem lesz igazuk a foteljükből az ellenzéket gyalázó megmondóembereknek. A mérhető pártok igenis beleállnak az ellenkampányba, mínusz LMP. A Fidesszel persze nem vehetik fel a versenyt: Orbánék úgy szórják a közpénzt a saját…..
miniszterelnökjelöltúr 2016.08.30 02:39:17
@Zoltan Hazafi:

Hajrá Magyarország! Éljenek a muszlimok!
(Hát nem?)
Én, amikor feltalálok valami olyasmit, amihez nem értek, azt mindig a két haverommal teszem. Ők sem értenek hozzá, de közösen feltalálni jobb. Amikor pedig már feltaláltam valamit, akkor a bejegyzett találmányt mindig átadjuk a két haverommal közösen alapított cégnek. Amikor már ezzel is…..
miniszterelnökjelöltúr 2016.08.11 22:23:38
www