Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MGN

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb pofon a hazai buszgyártóknak, hogy a Napi Gazdaság értesülései szerint az Orangeways City Kft. lehet a befutó a veszprémi közösségi közlekedés ellátására kiírt közbeszerzési eljáráson. Új gázbuszokat is hoznak a veszprémi megyeszékhelyre,de ilyen kocsikat jelenleg…..
  Mindegy, csak fizessen lehetőleg minél többet mindenki, aki Budapesten él, dolgozik vagy épp turista minőségben tartózkodik a fővárosban.  A dugódíj már régen terítéken van, most újabb Tarlós-verzió került elő, a hídpénz. Lehet, hogy mégiscsak belenézett valaki a…..
Miután a HHO generátor nem jött be a Tehén esetében, szegény állat étvágyát valami más módszerrel kellett mérsékelni. Arra, hogy benzinből egyen kevesebbet, hirtelen semmilyen módszer, csodaszer, tabletta vagy ráolvasás nem állt rendelkezésre, így egy régi módszert kellett…..
MGN 2012.06.19 14:35:41
@TURBÉK: Sőt, 2023-ig, addig meghosszabbították :)
Ahogy tegnap írtam: érzékelni fogjuk a létszámbeli arányokat, hát érzékeltük. Sokan voltak, nagyon sokan. Mindegy is, hogy százezren vagy egymillióan (ez a két szélsőérték maradt meg bennem a sajtót böngészve). A lényeg, hogy a szándék sikerült, nagy számban voltak utcán…..
MGN 2012.01.22 17:49:10
@sárkányfő:
""Nem volt semmi elrabolt 3 billó."
nem volt egy lófaszt. a törvény kiomndta, hogy az a pénz a tagok _magántulajdona_. ezt zsarolták ki tőlük állami erőszakkal."
Az, hogy a törvény mondta ki 1997-ben, az volt a rablás, te barom! Sosem volt igazi magántulajdon, csak átvágtak vele. Ellenben remekül finanszírozta őket a költségvetés---kényszerű állampapír kibocsátásával, mert hiányzott onnan az átirányított befizetés.
Igaza van astarothnak.
e-Cafe light Választás 2010? 2009.11.07 12:41:00
2010. évi Országgyűlési Képviselő Választás 1. fordulója - 2010. április 11. Az 5-10%-os határszámítás A területi listák értékelése Önálló területi listát állító pártok értékelése A listát állító párt neve ( % ) Értékelés MSZP…..