Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoard

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megértettem elveszítette gyermekét, ami minden nőnek elmondhatatlan fájdalom, átéreztem. Próbáltam még pátyolgatni de szinte kizárt a kapcsolatunkból.   A kép innen   Egy történet írok amiért bőven lesz vascső stb. Számítok rá mert elég régóta olvaslak…..
Az első (saját-)motoros szezon után végignéztem, mit kellett még venni a Honda mellé, hisz eredetileg az volt a duma, hogy olcsón fogok motorozni, hogy megérje. Mármint ne költsek többet a projektre, mint amennyit a nem autózással megspórolok. Egyszer már írtam erről, már ami a…..
Zoard 2010.09.11 21:18:28
Upsz a tréninget benéztem, vagyis nem néztem utána... bocs (igaz az ingyen volt ;))

Azért a gyereküléseknél nem igazán úgy volt a cikk:
totalcar.hu/magazin/technika/adacules/4/#szoveg
Itt csak egy 14 ezres van és az is csak az átlagos és nem az ajánlott.
Szóval azért van az az összeg ami alatt már nem nagyon lehet minőséget találni.
Zoard 2010.09.11 21:38:12
@Uborka Ubulka: Nem a motoros múltja vagy annak a hiány bánt, hanem az ha egy ilyen oldalon ír valaki valamit, az azért gondolatformáló hatású, és ezt úgy gondolom tudja is.
Szóval az ilyen cikkeket óvatosabban kéne, mivel a bukósisaknál (és a védőeszközöknél) nem az a választási lehetőség hogy akkor inkább szart mint semmilyent, hanem inkább nem motorozni ha nincs megfelelő minőségű (és most megint nem egy versenyfelszerelésről beszélek)felszerelés.

Csak a google be beleírva a lidl helmet és quality szavakat a következőt dobta ki, mely szerint mintha nem mindig lenne jó a lidl sisak :
www.examiner.ie/story/ireland/gbcwcwmhey/rss2/

Szóval nem vagyok meggyőzve. Tudom hogy ez egy régi cikk, de a multikat ismerve, lehet hogy volt még egy kis raktárkészlet és az ide Kelet-Európába jó lesz...
Kábé ilyen jól érezte magát Biszku a Duna TV Közbeszéd című műsorában augusztus 3.-án   Vajon hány egykori nyugatnémet állampolgár tűrte volna el, ha a Harmadik Birodalom egykori belügyminiszterei, Wilhelm Frick, avagy Heinrich Himmler (feltéve persze, hogy nem halnak meg az…..
Zoard 2010.08.05 10:08:42
@aachi2: Mintha a náci vadászat még mindig tartana, és mindenki fel van háborodva ha az igazságosság nevében nem akarnak kiadni néhány "90-éves embert"... Akkor ott is sok "véresszájú barom van" .....
A Masszázs=megcsalás? poszt visszhangja az alábbi levél is, köszönjük az őszinteséget a névtelen szerzőnek.   Nem könnyű jó sok év után végiggondolni bizonyos dolgokat … A jó sok év tényleg jó, és tényleg sok. 26 éve kiegyegyensúlyozott párkapcsolatban élünk.…..
Zoard 2010.07.08 14:28:02
Nem is értem sokszor a kommentelők felzúdulását.
Nagyon egyet tudok érteni, frontember véleményével a kommentelőkről. Sokan a 20-as éveik elejéről vagy még fiatalabban jönnek ide osztani azt észt úgy, hogy gyakorlatilag még egy normálisnak mondható kapcsolatuk sem volt...

A véleményem az üggyel kapcsolatban a következő. Itt párkapcsolatról van szó. Ha nekik ez megfelel és működik, miért ne lehetne jó. Csak a mozifilmekben meg a mesékben vannak tiszta szerepek és egyszerű szituációk, az életben ez bonyolultabb. Ha ez nekik megfelel...

A másik a sex minden fölé és elé helyezése. Ettől már fáj a fejem. Miért ilyen fontos ez? Az lehet hogy egy kapcsolatban már évek óta nem beszélnek semmiről csak hogy mi legyen az ebéd. Lehet hogy mindenki másnál keresi a lelki társakat, lehet hogy a nő folyamatosan lelkileg terrorizál a pasi meg testileg de ez mind elfogatható, csak félre ne dugjanak. Könyörgöm ez a 21. század miért nem lehet ezt a helyén kezelni. Ugyan még csak 20 éve tart a a kapcsolatom de egyáltalán nem jelentené a kapcsolatom végét ha kiderülne hogy az asszony masszázsra ment, vagy pasihoz. Nem azért vagyok vele, mivel csak velem hajlandó ágyba bújni, bújni. Ez csak egy része a kapcsolatunknak de nem a fő meghatározó eleme.
Szóval szerintem egy jó kapcsolat sokkal összetettebb annál, mint hogy a szexre szűkítsük le.
Az meg hogy manapság attól jár valaki pl. egy filmben hogy dugtak, attól kedves fiatalok ez még szememben csak egy dugás meg max egy sekélyes kapcsolat....
Tisztelt MT blog! Központi közigazgatás egyik szervénél dolgozom, férfiként, család (azaz feleség, gyerek) nélkül. Az állami ünnepek előtti munkanapokon a munkaidő a CSALÁDOS hölgyek részére 12 óráig vagy 14 óráig tart, a hivatalos 16.30 óra helyett. Sajnos leírva ez soha…..
Zoard 2009.11.05 16:30:04
@Rékuc: Ha valaki nem dolgozik annyit mint te az a főnöködre meg a tulajdonosra tartozik nem rád.
Isten hozott a való világban...
Zoard 2009.11.05 16:34:08
@Csmh: Szerintem példálózhatnál Britney Spears-el is ő is megoldotta....
Zoard 2009.11.05 16:41:28
@Szibarita: "ofaszt. Magadnak es a romantikus jovokepednek csinaltal gyereket, nem nekem."

Azonban valószínűleg ezen gyermekek adójából fogják fenntartani majd azokat a dolgokat amit nyugdíjasként szeretnél használni, pl:Kormányzat, tűzoltóság, igazságszolgáltatás, rendőrség.
vagy most tessék sokkal több pénzt betenni a rendszerbe hogy legyen rá pénz majd ha inaktív leszek, vagy mondj le ezekről, és majd lesz amire a nyugdíjból futja....