Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zöldblog

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az iPad hírdömping. Az iPhone OS 4-ig ne is nagyon várjatok mást. Elöntöttek minket, nem tehetünk semmit. Postolunk. Ugyanis egy iPaddel még egy olcsó Toyota is lehet ultramenő. Igaz, hogy a bazi érintőképernyűvel a klíma nem vezérelhető, de a meki előtt megállva bejön a New…..
Alapvetően odavagyok ezért a hatalmas, sima üvegfelületért, a többujjas gesztusért, olyan nekem a laptopom touchpadje, mint Kiszel Tündének a saját szemöldöke: képtelen lennék nélküle élni. Néha viszont sajnos elszaródik. Előfordul például, hogy váratlanul megfeledkezik a…..
Ön is megunta már a British Airways első osztályát? Akkor jó hírünk van: nem kell legközelebb businessre váltani jegyet, ha egy kis izgalmat szeretne csempészni utazásába, mivel bő tíz év változatlanság után megújítja első osztályát a brit légitársaság. Dacára annak, hogy…..
Meg nem nevezett forrásokra hivatkozva Handrás megírta, hogy most már semmi kétség: érkezik a magyar iTunes Store. A Hungaroton nagyüzemileg digitalizálja a zenéket az Apple részére, ez egy valamit jelenthet, hogy hamarosan érkezik az iTunes Store Magyarországra! Esetleg már most…..
Eltelt egy év, ideje számot vetni. Az ilyenkor szokásos best of-lista helyett én most egy ünnepi kérdezz-felelekkel készültem, a forma más, a lényeg azonban ugyanaz: mi történt idén Cupertinóban? Árulhat-e egy cég Mac OS X-szel felszerelt gépeket? A válasz egyértelműen nem,…..
Több hetes tépelődés után végül meghoztam a döntést: lecserélem a laptopom. Október végén kérdeztelek meg titeket arról, mit tegyek: tartsam meg az egyébként kiválóan működő fehér MacBookomat, vagy engedve a fogyasztói társadalom nyomásának, meg az Appleblog szerzőjeként…..
Zöldblog 2009.11.15 22:30:44
@hegyi91: án júliusban hoztam be Angliából a pici prót. A konektoros probléma megoldására két lehetőség van: Saturnban egy átalakító 2500HUF. Előnye: olcsó, és mindent átalakít, nemcsak a britet. Hátránya: bumszli, csúnya, fekete. Apple-nél itthon egy magyar mac safe töltőhöz átalakító dugalj 6000HUF. Előnye: szép, fehér. Háátránya: drága.

@balage28: amerikában még jön rá áfa, és nincs rajta 0. Az angolon van nulla, és áfával kerül ennyibe.

Én jól jártam, mert diákkedvezménnyel még egy iPod touch is volt hozzá.

@MCS: használd egészséggel!
Zöldblog Szenet a gyereknek! 2009.11.06 20:26:00
A mai rövid kis szösszenet egy oktatófüzetről szól a fiatalabb korosztály számára. A szinezőt a Nyugat Virginiai Szénszövetség adta ki, és a célja a gyerekek játékos úton történő oktatása a széniparról. A szövetség elnöki hivatalának egyik…..
Zöldblog Al Gore választása 2009.11.05 16:26:00
November 3-án, kedden jelent meg az Egyesült Államokban az egykori demokrata párti elnökjelölt és alelnök Al Gore harmadik könyve, ami az Our Choice: a Plan to solve the Climate Crisis címet viseli, és a globális felmelegedés problémáját helyezi a középpontba. Állításainak…..
 Todd Myers, az Egyesült Államok sűrgősségi irodájának, a Federal Emergency Management Agency-nek az egykori munkatársa saját tapasztalataiból ismeri a mobil áramtermelő szerkezetek fontosságát a mindennapi életben és vészhelyzetekben egyaránt. Az elektromos áram nélkül a…..