Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ghalghalu

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hetet kihagyott A Dal, a hazai eurovíziós válogatóműsor, amire istenigazából kevesebb szükség van, mint pék faszán a staniclire, de mindegy már, az unokáim is látni fogják sajnos. Egyébként mint műsor, semmivel sem rosszabb, mint egy kertévés tehetségkutató, az előadók nagy része eleve onnan…..
ghalghalu 2017.01.30 04:09:36
Éppen most megy a mozikban az év scifije. Az Érkezés valami teljesen újat, egyedülálló élményt nyújt a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvétel témakörén belül, pedig ezt a műfaji sablont már rengetegszer feldolgozták a filmtörténelem során. Denis Villeneuve viszont megmutatja, hogy van még miről…..
ghalghalu 2016.11.13 23:06:12
A Ryanair vezére néhány éve szájkosarat kapott, mert a részvényesek szerint a gyökérség már ártott a cégnek, leállt a profitbővülés. Azóta nem küldi el a büdös francba az utasokat és maga a cég is kedvesebb lett - a bázishoz mérve ez viszonylag kis erőfeszítést igényel -, írtunk róla többször. De…..
ghalghalu 2016.05.13 22:06:27
30/40 Fábry - tévétükör 2016.03.26 00:07:09
Régen, hajdanában-danában egy Fábry Sándor nevű humorista képes volt arra, hogy megnevettessen egy országot. Vele született készsége révén érezte a poentírozást, válogatott szófordulatai bővelkedtek ívekben és dinamikában, filmgyári dramaturgként és forgatókönyvíróként rengeteg sztorit szippantott…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Kirúgtak tegnap, azaz hétfőn a munkahelyemről, mert szerintük nagy volt a pofám. Nem az arcom, vagy a szám, a pofám, mert így mondták, szó szerint. A legnagyobb probléma ezzel,…..
ghalghalu 2016.03.01 18:35:23
@Hörömpő cirkusz világszám:
Igen, kar, de ennel a posztnal meglepoen alacsony a szamuk ;]
Miután megismertük a Liszt Ferenc repülőteret és a hozzá rendelt tömegközlekedési kapcsolatokat, elemeztük a reptér adottságait, lássunk néhány példát arra, hogyan szolgálják ki más európai nagyvárosok a saját légikikötőiket. A példaként felhozott repülőterek között…..
ghalghalu 2016.02.18 16:35:52
@gallo: ÉN IS!!! :)
Rengeteg vicces képet látok a Facebookon arról, hogy milyen gáz és rossz a főnököm, illetve mennyire utálom, mert folyamatosan szivat. Azon esetleg gondolkodtál már, hogy lehet nem is vele van a baj? Ha utálod a munkád és még a főnököd is kibírhatatlan, akkor fogadd meg ezt a 3 tippet és garantálom,…..
ghalghalu 2016.02.18 13:06:39
Nincs is annál reprezentatívabb, ha a rajangók mondhatják meg, hogy szerintük egy zenekarnak melyik 10 dala a legjobb. Most az angol Metal Hammer szavaztatta meg a Slayer legjobb 10 dalát. Alább a végeredmény, aminek mi heves headbangelés közepette örültünk. Annak meg még inkább,…..
ghalghalu 2015.05.26 13:33:09
Elkezdődött az őrült dömping, sorra tolják ki a híreket az iPhone 6-ról és a 6 Plusról a tech oldalak. Kicsit vártunk, hagy ülepedjen a dolog és előítéletek nélkül tudjunk ránézni az új almákra.  Képernyőben felzárkozott Már jó ideje kiszivárogtak a képek, nem…..
ghalghalu 2014.09.11 13:27:08
@Bérgyilkos Bohóc: ja. Ez a hardver pornó ez amúgyis egy vicc. Amíg az iPhone úgy megy, ahogy kell, amíg az iPhone alkalmazások úgy működnek, ahogy kell és olyan sebességgel, addig tökmindegy, milyen hardver van alatta. A Samsung és társaik arra büszkék, hogy mekkora vas van a teló alatt. Csak arról nagy a hallgatás, hogy a letöltött alkalmazások nagy része nem működik rendesen. Hagyjuk már :)
Az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy vajon elkezdődik-e a kihajthatós telefonok reneszánsz korszaka? Már mindenkinek a standard okostelefonja van, évek óta csak a méretek változnak. A Samsung "SM-W2014" könnyen elhozhatja a fent említett trendet, hiszen nem mindenkinek van…..
Egyszerű városi legendának tartottam, amit mindenkinek látott már valakije. Olyan ez, mint egy tábortűz melletti rémmese:- ...és akkor a külső sávban beelőzött egy Transporter, ami húzott egy Sprintert, ami húzott egy trélert, amin volt egy Fiesta. És ilyenkor borzongunk, meg…..
ghalghalu 2013.09.13 12:54:08
@madbalee: naja. ;]
ghalghalu 2013.09.13 12:39:28
@Macropus Rufus: mi az a ködbér?
comment:com Giccsfaktor 2011.12.19 15:00:00
Háromórás profi műsor volt az X-Faktor döntője, unatkozással, sok-sok lassú és érzelmes dallal, részben elfelejtett győztessel. Nő nem nyerhetett, Jason Statham húzta be a döntőt. Bónusz: az RTL sajnos elárulta, mit gondol a hőseiről. Két, korábban már RTL-es műsorokban…..
 Fizessenek a gazdagok? Társadalmi szolidaritás? Megbukott a matolcsyzmus? Majd mi elmondjuk, valójában hogy van ez.A 16%-os, egykulcsos adóval már idén is havi 52 ezer forintom maradt a borítékban; a szuperbruttó kivezetésével pedig további 25 ezernyi többletbevételem fog…..
ghalghalu 2011.09.20 16:44:05
@2llkedő: hagyjuk már ezt a "szegény cég nem tudja a 3 kilót kitermelni" dumát. ez hülyeség. én is dolgoztam ilyen cégnél. mindenki 6 órára volt bejelentve, minimálbérre (persze a munkaidő 8 óra volt, és a fizetés sem minimálbér), de ott volt a nagy iroda, az asszisztencia, a vezérigazgató zsírúj német rendszámos, havi fél millióért bérelt 530D-je, meg a havi 200 ezer forintos gázolaj költségszámlája, presztizs laptop, smartphone, mobilnet, wellness, teljesen fölösleges külföldi utak. ha ezek az elszállt, öntelt, szarházi cégvezetők (tisztelet a kivételnek) hajlandóak lennének beülni pl egy Ford Focusba, vagy ha reprezentálni kell mondjuk Mondeo-ba, illetve optimalizálni a saját LUXUS kiadásaikat, akkor ki tudnák termelni a jó szakember normális fizetését.
Azzal nem értek egyet, hogy rohadjon meg, aki felét számlára, felét borítékba kapja. Általában a kkv-k nem kérdezik meg, hogyan szeretnéd...
Lehet azon vitatkozni, hogy az egykulcsos szja igazságos-e, vagy sem. Mindkét félnek érthető az álláspontja, de NINCS OLYAN DOLOG, amely akár egy kisebb közösség minden tagja számára jó lehet... nem beszélve egy országról.