Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tisztafiú

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Ez hihetetlen! 2010.09.13 23:44:00
Update: Holnap 16 órakor baráti, hangoskodó találkozó a jegyzői hivatal elött.1073 Budapest, Erzsébet krt. 6.Itt jelentkezhetsz a Facebookon.  A VII. kerületi önkormányzat és börtönben ülő polgármestere elkövette azt a húzást amit senki se képzelt volna.…..
tisztafiú 2010.09.14 16:09:08
@Jó Estét: nekem is van erre egy cserelakásom zuglóban! csendes és barátságos, de szeretnék kicsit nyüzini!
mejico utazás 2010.09.14 00:00:00
Ajánlott zene az olvasáshoz Nem telt eseménytelenül a hétvége, írhatnék például életem első Guitar Hero élményéről, ahol csúfondáros lebőgésünk után a dobok mögött a negyven-egynéhány éves anyuka, gitáron pedig a 20 év körüli lánya mutatta meg a tutit, vagy…..
Szeretettel várunk minden érdeklődőt,  Nő Létünkre nyilvános programsorozatunk következő eseményén, május 6-án csütörtökön este 6 órától, a Széchenyi Gyógyfürdő frissen felújított Pálmaházában (Budapest XIV. kerület, Állatkerti krt. 11.) Ezúttal a párkapcsolati…..
horn ok please jodhpur 2010.02.24 16:05:19
a vonatut ot oran tartott, rendkivuli esemeny nem tortent. a palyaudvaron elvileg a desert hoteles maffiozo tulajba altal elore lebeszelt szallas privat riksaja kellett volna h varjon minket. persze amint kileptunk azonnal nyumunkbaszegodnek a kedves kis indiaiak de kemenyen ellenallunk es keressuk…..
tisztafiú 2010.02.24 22:12:02
kotabol azert nem jelentkeztem mert irdesmond masfel orat toltottunk ott. de kicsit visszaterek bombayre mert megeri. alex es payal eltargyalgattak, (ertsd halkszavu alkalmazottak surognek forognak textilekkel, ok kenyelmesen eldolnek, teaznak, es anyagokrol nyomatokrol beszelgetnek, raerosen de…..
Tegnap reggel az igazi "demaradnékazágyban" reggelben kellett a melóba indulni. Menni pedig kell... Ehhez jobb szíverősítő nincs egy magányos chic-nek, mint ha kesztyűhúzás közben elsuhan mellette egy piros szoknyás, Nap-színű esőkabátban és sapkában ragyogó biciklis…..
tisztafiú 2009.12.09 11:50:53
 Ki ne látott volna már olyan anyukát aki saját gyermeke feje fölött fújta a rákos füstöt a másik ember arcába? Meddig kell még várnunk egy erősebb és igazságosabb törvényre ami végleg betiltja a cigarettát és megvédi a jövőnket jelentő fiatalokat a daganatos…..
Szilvia (16) története talán sokak számára sokkoló lesz, de azért is közöljük le vágatlanul és megrázóan valóságosan, hogy mindenki számára világossá váljék, a tévénézés nem játék!Vidéken születtem, egyszerű munkás szülők gyermekeként. Apám üvegfúvó, anyám a…..