Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zurot

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Idióta szülők robogóval 2012.01.16 15:27:00
A mai kis színes nem tartozik a robogó, mint praktikus közlekedési eszköz, sem a robogó, mint örömforrás témakörébe. Találtunk pár idiótát a weben, amelyet megmutatnánk érdekességképpen, hátha esetleg valaki nem tudja, mit ne csináljon semmiképp. Engem is vontattak már…..
zurot 2012.01.16 17:02:37
Bíró Tibi pár éve Kanadában él, egy Victoria nevű kisvárosban. Az élet igen furcsa arrafelé, saját blogján rendszeresen posztol a megfigyeléseiről. Furcsa? Nem, nem ez a helyes szó... Mondjuk inkább úgy - normális. Egy közlekedési posztot átveszünk tőle mi is, hadd érezzük,…..
Biff izomból aludt és feszülten ébredt, hirtelen, mint egy áram alá helyezett Terminátor. A fecske bágyadtan lóg rajta, a reggeli merevedés elmaradt, ma nincs ilyesmire idő, harcba indul. Hidegvérrel lapozza át a napi tuning-magazint, miközben jelentős súlyfeleslegtől szabadul meg,…..
Robogó Köszönsz vagy vizelsz? 2011.09.08 12:40:00
Tök jópofa gesztus, ha sorstársak akár ismeretlenül is köszöntik egymást. Odaintenek egymásnak a szovjet és amerikai űrhajósok, a sivatagi vándorok, a magyar autósok külföldön. Egészen baráti gesztus volt ez még húsz éve motorosok között is, amikor még nem voltak ennyien. Ma…..
Belsőség Strandolni pufajkában? 2011.07.21 17:00:00
Pistának idén kijárt a jóból: többet tudhatott meg a kaucsukszakma kaviárjáról két nap alatt, mint amit egy vasárnapi autós valaha tapasztalni fog, ráadásul nem reszelősen száraz szófosásként, hanem saját érzékszervei segítségével. Nehogy ismételjük magunkat, most nem…..
Az amerikai Falcon cég érdekes szereplője az egyedi motorok piacának. Gépeik műalkotások – kézművesség és hihetetlen aprólékosság jellemzi minden eddig megismert dolgukat. Korábban már bemutattuk Triumph-alapú gépüket, a Kestrelt; a két cégvezető, Amaryllis Knight és Ian…..