Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsaruman

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ő is viszonylag magasról esett le a ZS panteonba. Mai sztárunk olyan, mintha ha  ő lenne a Jackson 5 elfelejtett hatodik sztárja, aki beleesett egy kád szteroidba, kezében Áder János bajszával. Fiatalkorában igazi focisztár volt, San Diegoban játszott és nem is eredménytelenül.…..
Mai sztárunk a neve ellenére nem a csigazabálók földjén született hanem kőkeményen Made in USA. A babaarcú Michael Paré már régóta saját posztért kiáltott! Michael amolyan átlagos hős, ilyen babaarcú nebánccsssvirág feje van, amely hogy ha borostás akkor is úgy néz ki mintha…..
Zsaruman 2009.10.30 12:12:57
@csuszokotes: Maradjatok már!Azért kicsit durva hogy mocskoljátok.A Rossz hold nagyon jo és izgalmas film és jol játsza a rábizott szerepet.B kategoriás horrorok közt a legjobb!!A Megfizetsz is jo film.nincs vele semmi baj.Van az új filmje Dolph Lundgrennel a Direct contact nahát azt nézzétek meg hogy mennyivel jobban játszik a főszereplő Dolphinál.Simán lekörözi azzal a 10 percnyi szerepével.csak nézzétek meg!!pocsék alakitást nyújt Dolph Lundgren.