Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hogyaneljuktuljazmint

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasó!Ezt a blogot már vagy egy éve nem frissitettem, mert részemről nem aktuális.Ugyanakkor fenntartása sem helyes, mert célját nem érte el!A legutóbbi olvasó (Syvia) hozzászólása példázza, hogy az igyekezetem ellenére egyesek képtelenek objektiven átlátni a tényeket.…..
Tegnap feladtuk a hirdetést. Fél óránként csörgött a telefon, volt olyan elszánt jelentkező aki még hajnali 7-kor, az ágyban ránkcsörrent... Hát igen. Aki kutyát akar az igencsak megörül, hogy ingyen elvihet egy fajtiszta kis dögöt. Barátnőm vette talán 30e-ért? Egy…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Legutóbb megismerkedtünk az angol nyelv kiejtésének múltbéli alakulásával, el­jutottunk időben az Újvilág benépesítéséig. Ez a történés új fejezetet nyitott az angol nyelv történetében,…..
A csibész kutyánk nem szereti "a rendeltetési céljának megfelelően" használni a házikóját. Pegid mit kűzdöttünk, hogy legyen.Egyszerűen nem fekszik beli, inkább az ajtó közelébe a hideg kőre kuporog, pedig már amúgy is kutya hideg van odakint. A kutyaházat meg csak…..