Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csmh

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Egy könyvelőirodában dolgozom,ahol velem együtt hatan vagyunk összesen.A cégnél egyedül én vagyok, aki nem oltatta be magát a H1N1 ellen.   A főnök család családjában van egy személy, aki súlyos immunhiányos beteg (nem jár be ide - éppen kórházban van),…..
Csmh 2009.12.10 14:59:13
@Janovszki Zsolt: ""Egy "átlagos" influenza járvány halálozása nagyjából megegyezik a mostani H1N1 fertőzések okozta halálozási arányával! "
Ez így van, csak abban nem szoktak kismamák, és 34 éves egészséges felnőttek meghalni... "

Viszont abban - ha a halálozási arány megegyezik és igazad van - meghalnak nem kismamák és nem 34 éves egészséges felnőttek. Az ő életük sem kevésbé értékes. Szóval egy egy nagyon csúnya megközelítés volt.
Agykontrol tanfolyamon ismerik meg egymást, és az érzelmek azonnal szárba szökkennek. A csaj bohókás, ízes fahumorral, a pasi pedig vevő erre. Ám, egy idő után a csaj eltűnik és a pasi szomorú lesz. Hogy bánatát enyhítse, lerándul a barátokkal a Balcsira egy kis tivornyára,…..
Tudom, vacak sztori, konkrétumok nélkül, biztos unalmas, szánalmas, értelmetlen, nyálas, meg mittudomén micsoda.  A kép innen   32 éves vagyok. Ő tíz évvel idősebb. Én vagyok a nő. Meg a naív, meg az idealista. És az is maradok, ha beledöglöm is.  …..
Csmh 2009.11.18 13:54:34
@pinduri777: "tönkrevégja a házasságát, ahogy ő tette az említett nőével."

Tudod, ha egy párkapcsolatban megvan az atűz, amiben annak lennie kell, nincs harmadik. Nem lehet. Ha nincs meg, annak már úgyis mindegy.
Csmh 2009.11.18 14:44:04
@gamespeopleplay: Nem, biztos nem vagyok, magamból és a környezetemből indulok ki, amiben egy csomó típusú ember nem tartozik bele. De ennek alapján: amíg valaki szerelmes egy másik személybe, nem fog beleszeretni egy harmadikba. (Még ha nem járnak, csak nem heverte még ki, akkor sem.) És viszont: ha valaki egy kapcsolat mellett szerelmes lett, ott többnyire kiderült, nagyon nem volt rendben az a kapcsolata, és ideje is volt/lett volna kilépni belőle.
Csmh 2009.11.18 14:46:26
@Art Mooney: "azért az nem derült ki, h a férfinak volt-e gyereke, és a beküldő mit is várt volna el tőle. persze ettől még a sztori klasszikus: a férfi, akinek családja van, jellemzően NEM adja fel ezt egy másik nő kedvéért, akármilyen jó is vele.

(nem lehetne ezt kötelezően előadandóvá tenni úgy a középiskola közepe táján, osztályfőnöki órán?)"

Nem. Azt kellene megtanítani, hogy aki szereti a párját, az ne k*rjon félre, aki meg nem, az igenis váljon el, ha már nem jó, vagy jön a szerelem.
A srác túl tökéletes volt, a főszereplő lány pedig görcsösen kereste, hol lyukas a kosár. Megérzése be is igazolódik, ugyanis a srác kisvártatva színt vall, hogy nős és gyerekei vannak, sőt, évek óta mindig tart szeretőt a felesége mellett. Amikor lerántja a leplet…..
Csmh 2009.11.18 11:43:07
@orient: Bocs, de ez egy rohadt nagy f*szság. Ha egy házasság, párkapcsolat nem működik, NEM szabad együttmaradni csak a gyerekek miatt. A gyerekekkel lehet szépen kapcsolatot tartani válás után is. De nekik is jobb, ha azt látják a szüleiktől, hogy amikor nem működött a kapcsolatuk, nem kínozták egymást évekig, vagy éltek egymás mellett, mint két idegen, hanem felvállalva önmagukat és az érzelmieket tovább tudtak lépni. Ugyanis az, hogy milyen problémakezelési- illetve problémaelkenési módot láttak a szüleiktől, az ő későbbi hasonló helyzetbeli döntéseiket is befolyásolja.

Bocs a vulgarizmusért, nem szokásom, de most nem fogom kitörölni. Egy nagyon jó barátom maradt bent (nem volt harmadik) egy szar házasságban a vagyon és a gyerekek, na meg a saját gyávasága miatt. Most negyvenöt éves és a második kemóját csinálja. A baráti körben két ember megy tönkre a szemem láttára, mert mire egymásra találtak, a pasinak gyereke volt, és nem bír kilépni a házasságából, de szenved ő is, meg a csaj is. Ja, és megjegyzem, hogy a csaj is betöltötte nemrég a harmincat, szóval, ha nem lép a pasi, előbb-utóbb belemegy ő is egy "remek" kapcsolatba, mert szülni mindenképp akar. És még valami: a feleség igazából sosem szerette igazán ezt a pasit, csak jól jött vigazstalni, amikor szakított anno a barátjával, aztán eljutottak a gyerekig, mert itt volt az ideje. Ki meri azt állítani, hogy az hozta a boldogságot, hogy ezek az emberek azt lépték, ami szerinted olyan k*rva helyes?
Csmh 2009.11.18 12:02:09
@prim reborn-habkő rulz: Azért nem nevezném tipikusnak a 60 éves - 20 éves párkapcsolati felállást.
Lehetne még bízni benne aztán, hogy kis híján hét év várakozás után dobbant a családjától, akikről aztán hallani sem akar? Nekem nincs elviselhetetlen hiányom így másfél év után, de mindenképp jobb lenne, ha ő lenne itt, és nem más nő, mert hogyan nézzek eztán a gyerekeim…..
  Hétvégén egy szülinapi buliban voltunk, ahonnan - jó szokásunkhoz híven - egy kölcsön mesekönyvvel tértünk haza. A könyvajánló szerint a mesekönyvben a kedvenc hercegnőink (Hófehérke, Csipkerózsika, Bell, Jázmin, Ariel, Hamupipőke) megmutatják, hogyan tehetjük…..
Tisztelt MT blog! Központi közigazgatás egyik szervénél dolgozom, férfiként, család (azaz feleség, gyerek) nélkül. Az állami ünnepek előtti munkanapokon a munkaidő a CSALÁDOS hölgyek részére 12 óráig vagy 14 óráig tart, a hivatalos 16.30 óra helyett. Sajnos leírva ez soha…..
Csmh 2009.11.05 16:40:48
@a petya: "Csak azt ne hidd, hogy ezeket elvárhatod másoktól is, mert a mai magyarországi viszonyok közt állati nagy mázli kell mindehhez."

A siker mögött nemcsak mázli van, rengeteg munka és tenniakarás kell is mindehhez
Csmh 2009.11.05 16:48:38
@a petya: Csak annyit írtam, hogy jól fizető állás nem csak mázli: munka- és hozzáállás kérdése is. Amúgy abban igazad van, hogy ahhoz, amiről én beszélek, jelentős fejlesztések kellenének a bölcsőde- és óvodarendszerben, és, hogy nem jövő év jnauártól 1-től lehetne bevezetni, mert úgy tényleg többet árt, mint használ. Abban viszont hiszek, hogy ez a modell jobb, mint ami ma itt van.
Csmh 2009.11.05 16:49:52
@Bejjja: 1. Nem karrierről van szó. Értelems, intellektuális kihívást jelentő munkavégzés iránti igényről. 2. Hiszek abban, hogy egy szakképzett gyerekszerető gondozó éppúgy el tud látni egy gyereket, mint a szülő. Sőt, gyakran jobban,