Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mialee

0 bejegyzést írt és 210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ernő kénytelen lesz letorrentezni a Trónok Harca első epizódját, mert az HBO gigantikus hírverése ellenére sem sikerült kódolatlanul megtekintenie: Szerettem volna megnézni ma este az HBO-n "A Trónok harca" című sorozat első részét! De az UPC ismét hozta a formáját! A…..
Mialee 2011.04.20 06:19:21
@Eric_Cartman: "Kérj meg valakit, hogy mesélje el. "
Vagy vegye meg a könyvet és olvassa el :D Abból talán ragad rá egy kis helyesírás is...

Egyik haverom is próbálta behangolni a "kódolatlan" Trónok Harcát de neki se ment.
Mialee 2011.05.06 12:42:57
@hha96: Apósom ugyanez... Longplayben (ami alapból ront a minősgen) veszi fel a sorozatait ezeréves videókazettákra, és nézi a vagy másfél méteres tv-n. A "szar" nem írja le rendesen, milyen rossz a kép, de ő nézi.
Na, most tessen gombot varrni a winning-feliratos lajbira, a pár hónapja egymást szopató CBS-Charlie Sheen páros, kiegészítve a Két pasi meg egy kicsi című sitcomot gyártó Warnerrel új szintre emelte a ki, kit néz hülyének játékot, összevissza nyilatkozgatnak bele a vakvilágba -…..
Az Egy nap a városban blogon alapvetően Budapest szerethető arcáról írunk, és úgy tűnik, nálunk akkor is pozitív a sztorik kicsengése, ha véletlenül valami kellemetlen élményről számolunk be. Olyan történt velem ugyanis, amire nyolc évnyi újságírás és három évnyi…..
A hardcore Csodanő-rajongó geekek össztüzet zúdítottak az NBC-re, miután kikerült a netre Adrianne Palicki promófotókon látható, pornófilmekből kölcsönzött latex szerkója, így a DC Comics sokkal konzervatívabb szerelésre cseréltette le Wonder Woman ruháját. A tévésorozat…..
Zora élelmes volt, nem elégedett meg a blokkon lévő információval - és milyen jól tette. Kitartásának meglett a gyümölcse, nem kellett saját zsebből új nadrágot vennie. Története tanulságos lehet minden vásárlónak: nem is olyan hülyeség néhanapján felkeresni a…..
A csokkervám avagy az asshole tax egyre népszerűbb és egyre változatosabb formákat képes ölteni a válság előrehaladtával. PIN-kód elvesztése esetén például 200 forintot számol a T-Mobile, ha az ügyfélszolgálatosuknak fel kell olvasnia egy új kódot: Azt hittem a T-Mobile már…..
Mialee 2011.03.06 16:04:41
@Sün‼: @parapali: nem igaz, az enyim *****
Önmegfélemlített olvasóink bátortalanul márkanév nélkül küldték el az alábbi hűtőajtócserélős sztorit. Ezzel gyakorlatilag lenullázták az esélyét, hogy segíteni tudjunk. Na de végül csak kicserélték a hűtő ajtaját, legalább működik, nem? Ezekhez nem kellene még…..
A valóságshow-k általában minden tévés piacon kivágják a képzeletbeli biztosítékot, bár az egyes országok polgárainak tűréshatára és a szemforgatás mértéke azért eltérő - a briteknél rasszista megjegyzések kellettek a tömeges felháborodáshoz, az afrikai Big Brotherben…..
Mialee 2011.01.20 08:29:41
@Zakimisi: "de bocsánat az ősember is hitt Istenben"

Aha, tuzistenben, vizistenben, szelistenben, allatistenben. Mert feltek a tuztol, a viztol, a vihartol, a villamtol, a vadallatoktol, meg ugy cakumpakk mindentol. Totemeket allitottak, emberaldozatokat hoztak.
De a tudomany azota felnött es megmagyarazta a tuzet, a vizet, az allatokat. Azota az emberaldozat is sokkal ritkabb.
Józsi külföldi barátnőjével azt próbálták elhitetni, hogy a visszaadott 500-as címlet igazából 5000-es. Amikor ez a terv nem jött be, egyszerűen kirakták az autóból:A Budapesti Repülőtér hivatalos taxipartnerének a FŐTAXINAK a magatartására szeretném felhívni a…..
Mialee 2011.01.18 17:43:15
@ertekelem: a fuszoknyas svedeknel is
Mialee 2011.01.19 08:58:56
@EnTeO: Igen, jobban kijon.
Skandinavok is mashova jarnak fogorvoshoz.
Krisz tovább árnyalja Ferihegy szomorú imidzsét. Nem csak az elveszett csomagokat nehéz megtalálni, egyáltalán egy repülőre feljutni is fájdalmas harc. Miközben a hangosbemondón az utolsó beszállási lehetőséggel heccelik az utasokat, biztonságiak lökdösik vissza az órák óta…..
Valahol érthetetlen, hogy miért, de az NCIS című CBS-sorozat töretlen népszerűsége kezd eposzi magasságokat elérni: a héten 22 millió nézővel új sorozatcsúcsot állítottak be, és ugyan 18-49-ben ez nem jelent kiemelkedően magas ratinget (4,5), de a rekord akkor is rekord, gratula.…..
Mialee 2011.01.16 10:06:35
En is szeretem az NCIS-t, az uj evad a rekord hosszu ativelö szallal es sok hatterinfo-adagolassal pedig kifejezetten elvezhetö es informaciodus.
A többi CSI-klon kozul viszont egyiket se tudom nezni (a mar emlitett -
@Son of UDT: - 2 DNS plusz hatmillioszorosra nagyitott pixelek miatt), szoval ahhoz kepest nagy szo, hogy ezt szeretem.

A kephez: Szegeny Tim egyedul acsorog ott a szelen... Ugy odamennek megolelni... :D
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
Mialee 2010.12.21 22:38:16
@Pajtás: nem letezo kalapom emelem
Szörnyű felfedezést tett a napokban több olvasónk, akik világméretű összeesküvésre hívják fel a gyanútlan fogyasztók figyelmét. Tamás a nyáron csokinyúl - télen rénszarvas párhuzamot vélte felfedezni a közkedvelt csokoládéfigurák tekintetében. A hasonlóság valóban…..
Gabi dühöng, hogy átverték a Metro áruházban, mert lekaparta a 399 forintos olcsó DVD címkéjét, és kiderült, hogy a cucc eredetileg még olcsóbb volt. Ahogy a nagy-nagynéném mondta, skandallum! Az hiszem, ezt hívják olcsójánoskodásnak, főleg, ha tényleg átcímkéznek blikkes…..
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
Mialee 2010.11.09 12:34:14
@gorillka:
En kettöröl is tudok

Az egyik a Dog Whisperer, ez amerikai, egy pasi osztja az eszt, nagyon-nagyon jo musor
A masik angol, It´s me or the dog, szinten jo (csak engem a musorvezeto holgy irrital kisse)
Mialee 2010.11.09 14:43:15
A sok hülye boltos meg szolgáltató után jöjjenek igazán hülye utasok, G. azon háborog, hogy hiába lehet pontosan tudni, hogy a fapados gépekre fejenként egy darab kézipoggyász vihető föl, az ő londoni gépén rengetegen próbálkoztak be többel, amiből mi más lett volna, mint…..
Mialee 2010.11.08 16:33:24
@EÖ: A fene Wizz azt irja a honlapon, hogy nem jar. Mindjar fel is haborodok rajuk, lehet egy homar posztot is irok rola.
Viccet felreteve, minel kevesebbel akarok menni, mar most felek az otthoni cipekedestöl. Es meg vonatoznunk is kell majd. I <3 MAV...

Egyebkent mokas a wizz, az egyik helyen azt irjak, lehet gyerekhordot felvinni a fedelzetre, a masik oldalon azt irjak, nem lehet.
Bar az egyik oldalt angolul olvastam, a masikat magyarul. Lehet az angolul beszelok vihetnek fel? :D
Mialee 2010.11.08 16:50:58
@hagyma: jelenleg baromira sporolunk
szentimentalisan hianyzik, nincs ra szuksegem, majd ha jobban megengedhetjuk magunknak a szallitgatast, elhozom/kuldom rendesen, de jelenleg raer

@EÖ: ez jo, meg mindig röhögök :D
Mialee 2010.11.08 17:02:22
@hagyma: nem volt terv egyebkent, hogy karacsonyfakent utazom
bepakoltam cuccost, aztan sztem baratnömek meglegje lehet felremert, mert a ferihegyi merlegen mar a tömeghatar alatt is voltam, szoval akar be is fert volna, de addigra mar feloltozkodtem, biztos ami biztos, mert helyben fizetve durvan draga az extra kilo
Jobban teszik a multik, ha önként átadják minden vagyonukat a hazai rászorulóknak, mert ha egyszer elindul a vasvillás menet, tuti nem ússzák meg. Például itt van Krisztina, aki szerint az évente megsegélyezett magyar árvízkárosultaknak kellene adományokat gyűjteni, nem pedig a 20…..
Mialee 2010.11.08 16:10:46
@enamel: "Érdekes módon onnan sem költözött ki szinte senki. "

Persze, mert "egesz eletet ott elte le"
Sose ertem, miert jobb nekik szentimentalisan evenkent ladikkal menekulni, mint nyugodtan elni egy uj de biztonsagos helyen.
Nálunk nincsenek hagyományai a töklámpásos-beöltözős-cukorkakéregetős ünnepnek, így a magyar tévéműsorokból nem nagyon tudunk példákat hozni a legjobb Halloween-témájú epizódokra. Maradnak tehát az amerikai sorozatok, amik minden évben produkálnak egy tonnányi ilyen…..
Mialee 2010.11.08 15:00:54
@Yooha: spudnyik
a ´nyik´ angol helyesirasat nem rudom
´spud´ meg krumpli, egyertelmuen
Andrástól kaptuk az Aranylinket, azzal a kísérő szöveggel, hogy "Először azt hittem, őstermelőnk csak elkövette az egyik legökörebb helyesírási hibát, de a kapcsolódó szolgáltatások láttán már nem vagyok biztos benne, hogy elírás."Minket nem érdekel az elírás,…..
Mialee 2010.10.25 08:15:51
@hagyma: nalam meg visszhang helyett vizhang volt
meg aztan hugomnal is
emlekszem teljesen megdobbent, mikor magyaraztuk neki hogy nem, nem viz, vissz
de anno en se ertettem, mikor nekem magyaraztak
fiatalsag bolondsag
Élelmiszer-kiskereskedelem Zombifalván: Gergő csirkemellet - az eredeti helyesírás sokkal jobb: csirkemellett - kért a szupermarketben. A szakember félrenyomta a gombot a mérlegen, így a mellizomból majonézes burgonyasaláta lett egy szempillantás alatt. Gergő ennek örül. Mi…..
Mialee 2010.10.25 08:11:17
@Unter Bahn: Legalabb jol jartal :)
En egyszer Szigeten jartam jol, ezressel fizettem valami peksutiert es tizesbol adtak vissza
Hajnal volt, gondolom o is bambult
Utana egesz heten jokat ebedeltunk :)
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
Mialee 2010.10.22 13:17:32
@@vuk_: Egyszer baratnommel vasaroltunk, baromi husszu volt a sor, egy kassza nyitva. Jon ki egy ott dolgozo, es morog, hogy jaj mekkora hosszu a sor, menne kasszaba, de a vezetoseg inkabb a csipszes polcok feltoltesere utasitotta.

Morogtunk mi is, hogy sokat kell varni, de tulajdonkeppen jol jartak: baratnom meg vett egy Chio-t is.
Mialee 2010.10.22 13:51:49
@KecskeDotyi: persze jo az - amig fiatal vagy.
Nagymamam is nagyon szereti, hogy gyumolcs meg zoldseg van a kertben, meg nevelik a disznot, mert nem biznak a boltokban...
Csak epp 75 eves, egyedul kell csinalnia az egeszet mert a 85 eves nagypapam beteg es tul gyenge hogy akarmiben is segitsen. Aztan persze panaszkodik hogy nincs se ideje se ereje a lakast rendben tartani. De o orul, mert van alma, krumpli meg uborka.
Mialee 2010.10.22 19:13:19
@sbuci2: Na azert WalMart hires arrol, hogy alulkepzett embereket alulfizetve alkalmaz.
Amikor a Facebookról, meg a Twitterről kérdeztem Szalai Annamáriát, akkor persze azt vártam, hogy azt fogja mondani, hogy a webkettő, meg a közösségi hálózatépítés nem neki való, hallott már ilyesmiről, de legfeljebb szabályozni akarja, nem használni. Toll hegye a…..
Adriennt nem irigyeljük, amiért - pont egy pénztárca vásárlása közben - a pénze elindult, de nem érkezett meg a divatbolt számlájára. Velünk ilyen még sohasem történt, bár a lebegést vízi lényekként nagyon szeretjük. Azt az egyet nem egészen értjük, hogy ha ez az összeg be…..
Nem elég, hogy a UPC Direct nyáron kivonult Magyarországról, már számlát sem ad alapból, vagyis akár úgy is nézhetjük, hogy nettó összeget szed előfizetőitől. Pedig a számla díját 2008 óta külön felszámolják: Mint tudjátok, idén nyár óta a UPC egy luxemburgi…..
Mialee 2010.10.21 18:26:03
@igazságos: Biztos vagy te abban? Baszott hideg lesz a tel, faznal a kiskertben.
Mialee 2010.10.21 21:21:45
@M. Péter: "hosszu tavon sokkal jobb, ha a cegek maguktol akarnak Mo.-ra jonni, mert van kepzett munkaero, jo az infrastruktura, stabil a torvenyi szabalyozas es az adozas, alacsony a korrupcio, stb."

ezen jot rohogtem