Regisztráció Blogot indítok
Adatok
földhözragadt

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új pénzvisszaadási rekord született. Zsu számlájára külföldről utaltak 80 ezer forintot, amit véletlenül euróban könyvelt a bank, így hirtelen 23 milliója lett.A Jóindulatból kapta vissza a CIB-nél félreutalt pénzt posztot überelném! Hogy hülye vagyok, vagy sem, én 23…..
földhözragadt 2011.12.02 14:55:34
@Dövan: igazán kedves tőled, de újat nem mondanál
földhözragadt 2011.12.02 14:45:25
@Dövan: valószínűleg, ugyanis ha a cikk a Raiffeisen volt a fogadó bank - ahogy írta a hölgya - akkor másik banktól kapta a lóvét tévesen...
Péter is talált egy érdekes mondatot az OTP-s végtörlesztése igazolásán: "Bankunk nem felel azért az esetleges kárért, amely abból keletkezik, hogy a fentiekben közölt tartozás összege a jelen igazolás kiadását követően megváltozik." Ma került átutalásra 180Ft-os…..
földhözragadt 2011.10.17 16:02:04
@Cnere: persze, mert te látnok vagy és előre tudod hogy fognak lépni...
érdekes hogy a bankokat mindenki csak most szídja...akkor mééé nem szídtad, amikor felvetted a hitelt??? és most mindegy hogy minimálbérre vagy többszázezres jövedelemre adták neked..akkor is volt banki költség, de mélyen kussoltak a hozzád hasonlók
Edu egy újabb végtörlesztéses anomáliát fedezett fel. Az OTP olyannyira nem szeretné, hogy ügyfelei forinthitelre váltsák frankhitelüket, hogy egy nyilatkozatot is aláírat velük: Gondoltam érdekelhet titeket ez a téma: A minap a mellékelt nyilatkozatot kellett kitöltenem a…..
földhözragadt 2011.10.14 17:40:04
@altimus: áruld már el, hogy melyik devizahitel kamata ment fel 4-5 %-al?? Ezek szerint te 2%-os kamaton vettél fel hitelt????
nah az ilyen emberek miatt van, hogy lassan az ország apraja nagyja a bankokat utálja egyöntetűen, mert a sok tudatlan vagdalkozik a vakvilágba!!!
földhözragadt 2011.10.14 17:42:15
@Steve31: kezdjük ott, hogy felelősség, nem pedig felelőség...
minden szerződés büntetőjogi felelősséget von maga után..mindegy hogy azt két magánszemély köti, vagy bank..ehhez nem kell hatóságnak lenni
Halastou elrontotta a mókát, most ki fogja így azt hinni, hogy a "díjnullázó" a legolcsóbb csomag a Raiffeisennél?Emlékeztek a reklámra, amikor 3 csaj mindenre rápecsétel egy nullást, hogy "miért nem nulla forint"? Ez harangozta be a Raiffeisen Bank díjnullázó…..
Olvasónknak az az érzése, hogy bankja teljesen hülyének nézi."Deviza alapú lakáshitelem van a Raiffeisennél, amit – természetesen – a megnövekedett törlesztő ellenére is pontosan fizetek.Még valamikor a nyáron kaptam egy levelet a banktól, hogy módosítani kellene…..
földhözragadt 2010.02.25 14:56:23
@sünsámuelné: szíved joga menekülni, majd máshol más banknál ugyanúgy felhívnak ha kevesebbet utalsz, mint amennyit kéne. Egyébként meg ha figyelnél én nem az mondtam, hogy nem hívják fel az ügyfelet, hanem azt, hogy nem hívogatják 3 nap után az ügyfél rokonát, kollégáját stb. amiről D94A beszélt.
De igazad van földhözragadt vagyok, épp ezért olvasok el mindent részletesen mielőtt aláírom, jaa és nem veszek fel nyakra főre hitelt...
földhözragadt 2010.02.25 15:14:45
@srit: telefonálj be hozzájuk, gyorsabb és hatékonyabb...persze a központi számra, ne a fiókot hívd ahol voltál anno...
földhözragadt 2010.02.25 15:17:17
@neBaszz: ez egy nagyon jó kérdés, passz. Tényleg vicc, de a kondíciós listákban (amit netről le lehet tölteni) benne van mindig, hogy mi mennyi időt vesz igénybe. Utána kell nézni, aztán már okosabb az ember, hogy mikor utaljon, hogy ne hívják telefonon a késés miatt...
Egyik ismerősöm 32 éve tanít egy általános iskolában. Múlt héten egy hirtelen a fülébe kiabáló gyerek fejére ütött a naplóval. Eddig ezt nem tette, még soha nem volt fegyelmi büntetése. Tegnap kirúgták. Az igazgató és a jogásza két papírt rakott elé, az egyik fegyelmi…..
földhözragadt 2010.02.24 08:36:25
Szerintem itt soka keverik szezont a fazonnal. Egyetértek, hogy ami ma az iskolákban zajlik, mélységesen felháborító. Ez a fene nagy liberalizmus, meg a gyereknek mindent lehet, a tanárnak semmit, csak azt okozza, hogy a felnőtt életbe, munkaerőpiacra kikerül egy csomó öntörvényű ember. És mint tudjuk mindenki nem lehet vezető, de hát ezek azt hiszik csak ebből áll a világ. Abban is egyetértek viszont, hogy a gyereket nem kellene fizikailag bántalmazni. És nem azért mert nekem anno (szintén 80-as évek) bármilyen lelki betegséget okozott volna ha kaptam egy fejrekokit. Egyszerűen én ebben ott érzem a problémát, hogy egy felnőtt (legjobb esetben is 23-24 éves) ne verje a táblába egy 7-8 éves fejét, ha verekedni akar, álljon ki egy vele hasonló korúval és ne egy gyereken töltse ki. És ez azért lenne fontos, mert sajnos nemcsak olyan tanárok, tanárnénik vannak, akik egy egy fejrekokit, vagy krétát dobnak a gyerekhez (mondon ezzel semmi bajom, ha rossz volt hát megérdemli) hanem élvezik, hogy kimutathatják a fizikai hatalmukat a gyerek fölött.
Egyébként meg az órákat zavaró diákokról. Nem azért de amikor én jártam suliba, mi magunk fegyelmeztük meg a renitenseket. És nem nem azért, mert stréberek voltunk, csak minket otthon megneveltek, így tudtuk hogy fontos az érettségei, a továbbtanulás. Ha valamelyik ugatott az órán és a tanár nem tudott mit tenni vele, mi magunk ordítottuk le a haját, hogy kussoljon már mert mi figyelnénk.
Tanárnak vissza kéne adni a jogát, hogy kizavarhassa az óráról, másnap irasson vele egy dolgozatot az előző óra anyagából, jaaa kérem nem megy, bevésni a karót. Baromi gyorsan megtanulná, hogy kénytelen kussban végig ülni az órát, különben örökre elsős marad!!!Azzal hogy a gyerekeknek csak azt tanítják meg főleg a szülők!!, hogy mihez van joguk (a kötelességükről már elfeledkeznek) csak mesterségesen butítjuk a népet. Borzalmas mennyiségű olyan ember jön így ki az iskolából, akinek öntudata az van, esze meg semmi :(
Magyarország az apatikus, kiégett emberek földje. Gábor ezt jól megszívta. A Naiv Ügyfél tortúrája azzzal kezdődött, hogy igazoltatták, és a rendőrök szerint hamis volt a jogosítványa, mert az adott sorszámhoz az informatikai rendszer szerint egy másik ember nevén 10 éve…..
földhözragadt 2010.01.19 14:11:57
@igazságos: Az a baj, hogy leírtál valamit, ami nem fedi a valóságot. Mások kijavítottak, mire te besértődtél és elkezdtél vagdalkozni (hülye aki mondja...) Szerintem meg ezzel minősíted Te magad. Ezért írtam, hogy ha nem bírod, hogy kijavítanak, minek kommentelsz? Semmi bántó nem volt ebben, de persze te ezt úgysem érted. Csak üres frázisokkal tudsz támadni, csakhogy neked legyen igazad...
Remélem neked is megvan a boldosgágod, hogy na, ma is jól odamondtam egy-két embernek. Ha tényleg tudnál gondolkodni nem írtál volna olyanokat, amiket...de mindegy te ezt úgysem fogod megérteni, hisz nyilván azt hiszed, hogy csak és kizárólag neked lehet igazad, mert hát ugye te tudsz gondolkodni, mi több mindenről tudsz mindent. Lehet meg kéne változtatnod a nick neved ISTEN-re :))
földhözragadt 2010.01.19 14:16:50
@Trójai: Teljesen igazad van, részemről már be van fejezve.

Személyi nincs nálam, csak jogsi, elég lesz? :D:D
földhözragadt 2010.01.19 14:29:15
@Trójai:
De csak ha, egyenruhában leszel :D:D
  Csak női főnököt ne. Egy jelentéktelen környezetvédelmi csoportnál dolgoztam, ami inkább "szükséges rossz" kategóriába sorolható, mintsem egy jelentőségteljes helyre. A főnökömnek mindenki rossz és buta volt, aki nem úgy gondolkodott, mint ő! A hibáit nekünk…..
földhözragadt 2010.01.12 13:37:48
@hazard: Tudod ha már ennyire pontosan leírtad, hogy 4 férfi és 2 női főnök váltotta egymást a vezetőknél viszonylag rövid idő alatt és hogy csak a 2 női volt buta és technokrata akkor ugyan áruld már el hogy az az isteni 4 férfi mi a fenéért váltotta egymást? Dupla annyi kellett belőlük, mégse találtak egyet se megfelelőnek? Hmm...elgondolkodtató

Amúgy a posztolónak üzenném, hogy úgy hogy még életében nem volt ezen kívül máshol munkahelye ne áltanosítson!!! Én is nő vagyok, én is vezető és a legalján kezdtem, mint szerintem itt nagyon sokan. Aztán érdekes módon ahogy haladt az idő előre és bizonyítottam, hogy a munkám megéri az előléptetést feljebb kerültem. Fura mi, hogy ha egyszerűen megdolgozol érte, akkor előre lehet lépni?? De még egy nagyobb érdekesség, hogy a férfi vezetőim mind elismerték a munkámat. Szóval mielőtt ilyen bugyuta posztba kezdesz, nézz körül, szállj magadba, nehogy végül rád süssék, hogy tényleg egy buta pi.... vagy!!!
földhözragadt 2010.01.12 13:48:50
@Strici: El fogsz képedni, de jó főnöknek tartanak (bár szerintem még lenne hova fejlődnöm, mert sajnos sokszor a magánéleti gondjaikat is - amiket megosztanak velem - magamra veszem és azon gondolkodom hogyan lehetne segíteni rajtuk! Ez pedig nem jó,de ez van, túl sok empátiával áldott meg az ég...kövezzenek meg ezért) És igen, kiálltam és kiállok bármikor ha úgy érzem igazságtalan vádak érik őket, vagy diszkriminatív bánásmód. Kaptam is már meg, hogy egyszer még bajom lesz abból, hogy nyíltan szembeszállok velük, ha kell. Lehet hogy igazuk lesz, de nyilván bíznak a szakmai tudásomban, ha az elmúlt 7 év alatt még nem akartak megróni, azért mert kiálltam az embereim mellett. Jah és csak hogy tudd nem egy kis családi cégnél dolgozom, 60 ember tartozik a vezetésem alá....
Tréfás módját választotta a Citibank a közös számlák társkártyáinak aktiválásához. A tulajdonos beazonosítása helyett olyan adatokra kérdeznek rá, amiket csak a számla másik tulajdonosa ismerhet. Csalni viszont nem lehet, az ügyfélszolgálat besértődött, amikor meghallotta,…..