Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KirályFika

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tvblog Hajdú 1 millió fölött 2011.02.24 18:00:00
Az apropó: a vasárnapi Frizbi Hajdú Péterrel című beszélgetős műsort Majkával, Torgyán Józseffel és a többiekkel kései kezdési időpontja ellenére is több mint egymillióan, egész pontosan 1 023 905-en látták az AGB adatai szerint. Az este tíz után a Frizbivel párhuzamosan…..
KirályFika 2011.02.25 07:58:54
@B.Flóra: Aki ilyet ír, az nem József Attilához áll közelebb, hanem inkább Győzikéhez, dikk!
Szégyen!
Érthető okokból nem írta meg a mai Blikk, hogy pontosan kikről is van szó, de nekünk azért kommentben megsúghatnátok: ki volt a kokainostálba (kokainstohlstálba, aucs) hányó 50-es színész, és ki a fűfüggő sorozatszereplő?! "Az egyik legkomolyabb eset az volt, amikor egy…..
KirályFika 2010.05.27 16:39:53
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
KirályFika 2010.05.17 11:14:31
Az ország keleti felében csaknem kétszer annyian szavaztak a Jobbikra, mint a Dunántúlon. Ez a hét megye lehet a kulcsa a Jobbik-rejtélynek. Ahogy várható volt, a Jobbik 16%-a sokkal nagyobb figyelmet kapott a nemzetközi sajtóban, mint a Fidesz 52%-os győzelme. Külföldi…..
A gyógykendershopok robbanásszerű burjánzását végre a South Park is feldolgozta. Cartman teljesen kiakad, hogy a környék egyetlen KFC-je helyén már csak füvet árulnak. Randynek azonban csak receptre akarnak eladni, így kénytelen valami gyorsan kialakuló betegség után nézni. Az…..
Valentin vélhetően megtanulta, hogy piszlicsáré hiba miatt többet nem fogja szervizben hagyni a telefonját. A tavaly februárban vásárolt Nokia N85 szinte azonnal meghibásodott, a főpanel cseréje után pedig a rádió romlott el benne. Na, ezt már nem kellett volna…..
A fekvőtámasszal sokaknak az volt az utolsó találkozása, amikor a tornatanár büntetésből kiosztott nekik tízet, mert késtek az óráról. Pedig hihetetlenül hasznos gyakorlat, ahogy azt sok sportoló, harcművész meg is tudja erősíteni, csak az ilyen-olyan edzőgépek világában…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..