Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bées

3 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
A blog utolsó napjai a visszatekintés jegyében telnek, úgyhogy itt egy videó a szerintem 10 legjobban sikerült videómról (Nagyjából spoilermentes). Hogy ne tűnjek nagyképűnek, természetesen majd jönnek a legrosszabb videók is ;) Majd még készül 2 további visszatekintő is,…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.07.21 21:03:38
Elkezdtem foglalkozni az új alannyal, azonban időközben le kellett hogy cseréljem. Nem azért, mert túl jó lett volna, egyszerűen nem működik rendesen. Olyan őrületesen lassú minden, hogy élvezhetetlen. Mindez FRAPS nélkül. A játék egybként sok dologban egy unikum, soha ilyen…..
Tudjátok, hogy nem vagyok grafikabuzi, de kérdem én, hogy így kell kinéznie egy 2010-ben megjelent játéknak? Itt van hozzá egy zseniális beszámoló, a pontozásnál az iróniafaktor bankot robbant. Van egy erős Mortyr fílingje is,nem? Köszönet: Tirexi, Krass..
Hát  csúnyán  kiszúrtak a vip-esekkel mert ugyanis domitc osztálykiránduláson vesz részt ÉS dolgozat sorozata lesz. Nem tudom hogy egy hétvége 5 perc nem mehetne el a cselekvés javításával. >:OOsszátok meg  a véleményeteket kommentekben.Domitc  a következő…..
A két szerkesztőnek fontos megbeszélései voltak/ vannak.Ezért szeretnék ha jelentkeznétek " a vadonatúj szerkesztő " pályázatra.Feltételek hogy jelentkezhess:- szeresd a legót - szeresd a legóparkot…..
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
filmblog Mozi ajánló 2009.10.26 06:51:17
Ha megnézi az ember hogy milyen filmeket vetítenek, szerintem rögtön észreveszi a Pixar és Disney új animációs filmjét. A neve: Fel ami nem árul el szinte semmit. A filmben egy öreg légballon kereskedő felesége álmát akarja valóra váltani azzal, hogy több ezer légballont köt a…..
filmblog 300-poénos videó 2009.10.25 20:19:00
Aki látta a 300 nevű filmet az érteni fogja. Aki nem látta az is megnézheti. Ez elmebeteg, de remek videó :D! A 300 egy 2007-es akció és történelmi film és ez a videó azt "dolgozza fel". A pontos szerzőjét nem ismerem több user is feltette a YouTube-ra...
filmblog Üdvözlet! 2009.10.25 20:10:00
Ez az első bejegyzésem. Remélem a blogomnak lesz értelme, lesznek látogatók és hogy sok ember fogja itt jól érezni magát. Magamról annyit hogy a kedvenc filmem a Terminator sorozat első és második része. Két remek film a harmadik se rossz de már nem az a színvonal. A…..