Regisztráció Blogot indítok
Adatok
santameva

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Rhubarb Mission Fél év után 2017.01.19 14:07:11
Csak címszavakban, a fontosak Munka Nagy szerencse, tőlem 15 percre Rozikával, egykor felhívtam, kettőkor találkoztunk, szerelem-bizalom első látásra, szerződéskötés, referencia levél a kezembe a bankszámla nyitáshoz. Azóta egy lépéssel feljebb, I am a kitchen leader, egyedül vezetek egy konyhát,…..
The Rhubarb Mission X-edik nap 2016.09.04 14:08:38
Egyszer még nagyon régen a gimnáziumi tanulmányok során Tar Sándor Lassú teher című novellája került a kezembe, ami szívszaggatóan és nagyon igazán leírja, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Valahogy úgy, és ez talán a legnagyobb szükségszerű önzés a világon, ahogy az a kisfiú csinálja. De inkább…..
The Rhubarb Mission 45 nap 2016.08.29 21:17:02
Olyan ez, mint mikor: - Egy darab ezresem van hó végén és abból 2-5 emberre és egy kutyára kell főzek valamit és hosszú időt töltök el azzal, hogy osztom-szorzom a keveset. - Vagy egyáltalában nincs egy darabka krajcár sem, és minden szégyenérzetet levetkőzve hitelt kérek a helyi kisboltban. -…..
Dinamó Műhely Ő az az anya 2014.05.04 13:26:26
Ő az anya, aki nincs benne a játékban, akinek nem osztottak lapot, mégis ő esik ki elsőként. Ő az anya, aki évek óta nem volt nyaralni, aki nem is érti a hirdetést, hogy „a Szigetre őt is ki kellene vinni”, akinek a Balaton nem Sound, hanem utolsó boldog éveinek színtere. Ő…..
A blog látogatói között komoly vita alakult ki arról, szabad-e, kell-e csontot adni a kutyának? Nekem is vegyes tapasztalaim vannak az ügyben, ezért összegyűjtettem a kutyás szakma legjelentősebb képviselőinek véleményét a kérdésben. Az Amerikai Élelmiszerbiztonsági Hivatal, az…..
Határátkelő Húz a szívem haza 2012.10.19 06:57:00
Rendre visszatérő kritika a bloggal szemben, hogy a külföldi élet és munkavállalás pozitív oldalára koncentrál. Hát akik ezt róják fel, azok ma jól figyeljenek, mert Beáta posztja mindennek tekinthető, csak elfogultan pozitívnak nem. Lassan közeledünk az 500. poszthoz, de…..