Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akos Moldvan

937 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt bármit is írnék a reklámról, annyit kérnék BELETEKERÉS NÉLKÜL NÉZD VÉGIG, áldozd rá ezt a 2 és fél percet. Megéri! Furcsa lesz egy ideig, hogy egy klasszikus gimis love story két percben elmesélve miért is olyan érdekes, de a BBDO New York nagyon szuper módon fogta meg a lényegét a film…..
Az utolsó könnycsepp még le sem gördült szinte az arcunkon a legfrissebb John Lewis reklámfilm megtekintése után, erre az amerikai elnökválasztás eredményéből fakadó mém-áradat olyan John Lewis átiratot csap az arcunkba, hogy újból törölgetni kezdjük a könnyeinket, de ezúttal nem a…..
A korábbi évekhez hasonlóan idén is izgulva várta az ember azt a novemberi napot, amikor a brit John Lewis áruházlánc közkinccsé teszi legújabb karácsonyi reklámfilmjét, nem hivatalosan megnyitva ezzel a karácsonyi szezont. Pár napja ez meg is történt és ahogy arra számítani is lehetett, az Adam…..
Mit szólnál, ha egy egész ország tombolna a nyakadban a Volton, Soundon vagy Szigeten? A Telekom Buddyval hírnév, fesztiváljegy és kalandok tömkelege vár. Veterán partyarcként már sok mindent láthattál, ilyet viszont még biztos nem. Most elmondjuk, hogy lehetsz te a fesztivál közepe dinnyesapka és…..
Igen már megint, igen most is ugyanúgy, ugyanaz.... de hát ha egyszer a Jancsó filmekből jól ismert Kapa - Mucsi Zoltán meghamisíthatatlan védjegye - működik! Én legalábbis megkönnyezem mindig. Nyilván nem a P&G - Thank You Mom! kampányával vagy a John Lewis karácsonyi reklámokkal kell…..
Inspiráló és roppant kreatív projekt ütötte fel a fejét Budapest utcáin, mely a Budapesti Tavaszi Fesztivál első napján, április 8-án debütál. A #felafejjelbudapest névre keresztelt társadalmi és építészeti projekt egyfajta görbe tükör az utcán lehajtott fejjel, mobiltelefont nyomkodó társadalom…..
Nagyjából fél éve egy rajongói csapat brutális minőségű CGI reklámfilmet készített a Teslának, mely azóta is nagy kedvencem. Gondolom Elon Musknak is, hiszen az ingyen reklám - főleg ilyen igényes módon összerakva - igencsak jól jön a vállalatnak. Most egy újabb reklámfilm látott napvilágot és…..
Alex Thomson, brit vitorlásversenyző, ezen felül pedig a Hugo Boss egyik szponzoráltja. Talán emlékeznek páran, ő volt az, aki nagyjából négy éve öltönyben feszített egy 60 lábas, 45 fokban bedöntött vitorlás vízből kiálló tőkesúlyán. Sokan persze értelemszerűen Photoshop trükköt sejtettek a…..
Az utóbbi időben az Apple kicsit változtatott a TV szpotjainak stílusán. Pörgősebbek lettek, világsztárok is fel-felbukkannak benne, az eddigi letisztult minimalista érzés helyét átvette a frissesség, fiatalosság. Ez jellemző az iPhone 6s "Csak egy dolog változott... Minden" néven futó kampányára…..
Történt, hogy a McDonald's pár hónapja olyannyira vicces hangulatba került, hogy kitaláltak egy kis fricskát legnagyobb konkurenciájuknak a Burger Kingnek. Kerestek egy útszakaszt, ahonnan viszonylag távol esik a legközelebbi Burger King, cserébe pedig meglehetősen közel található egy…..
A Magyar Telekom a tavalyi nagy sikerű Torta-teszt után újabb kísérletezésbe fogott, a főszereplők ezúttal azonban nem ovis gyerekek, hanem felnőtt párok, akik Valentin-nap alkalmából egy romantikus vacsorán vehettek részt. Ahogy napjainkban sokszor lenni szokott viszonylag rövid időn belül elő is…..
A CBS által adott 50. Super Bowl a vártakkal ellentétben nézettségi rekordot nem döntött ugyan, de a Nielsen mérése szerint átlagban így is 111,9 millió polgár nézte. A csúcspont persze most is a szünet volt, 115,5 millió nézővel. Azt már korábban írtuk, hogy egy kisebb vagyon 30 másodpercben…..
Harmadik alkalommal jelent meg hirdetőként a T-Mobile USA a Super Bowl szüneteiben, ráadásul nem is egy reklámszpottal. Az első film főszereplője az a bizonyos Steve Harvey, aki bebakizta a tavalyi Miss Universe végső győztesének kihirdetését. Ezek után csak idők kérdése volt, hogy melyik márka fog…..
Február 7-én, ahogy az lenni szokott, lezajlott a világ egyik legnézettebb sporteseménye, az amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntője. Idén a fél perces reklámidőért 5 millió dollárt (közel 1,5 milliárd forintot) kértek, ami pont fél millióval több mint tavaly, de mivel a bűvös 50. döntőhöz…..
A 2016. január 19-i kampányindítón Marcos de Quinto, a The Coca-Cola Company marketingigazgatója bejelentette az új, globális, „egy márka” stratégia indulását, amely először egyesíti az ikonikus Coca-Cola márka égisze alatt a termékcsalád többi tagját, a Coca-Cola Light/Diet Coca-Cola-t, a Coca-Cola…..
Igazán megható kis animációt tolt be a Cineplex így pár nappal karácsony előtt a virtuális térbe, így akinek eddig a rengeteg teendője mellett nem volt ideje picit megállni és érzelmileg rábillenni az ünnepi hangulatra, most itt a remek alkalom. A "Lily & a hóember" c.…..
December 8-án, a 2015-ös Victoria's Secret Fashion Show-n mutatták be a fehérnemű cég legújabb, ünnepi reklámfilmjét. A Michael Bay által rendezett filmet Rómában forgatták, az angyalok kinézetére pedig azt hiszem idén sem lehet semmi panasz. S bár a képi világ már…..
Háromfordulós játékra hívja a vállalkozó kedvűeket a FŐTÁV. Ha mindhárom kérdésre helyesen válaszolsz, akár 200 ezer forintos ajándékot is a fa alá tehetsz!  A hatékony távhő kulcsa az olcsó hő. A FŐTÁV az elmúlt években több milliárdot költött arra, hogy…..
Egyik kedvenc napirajzom szerint, a "minőségi szánkózáshoz kell egy domb. Vagy legalább hó". Persze, nem mindenki ért egyet ezzel, hiszen az Audi marketing csapata és a betegebbnél-betegebb videóiról híres profi síelő, Candide Thovex láthatóan más véleményen volt, amikor az…..
Biztos sokakkal előfordult már, hogy egy kis habzsi-dőzsi kedvéért kilopózott a konyhába az éjszaka kellős közepén és kedvenc fagyis bödönjéből lapátolt egy óriásit, hiszen nincs is jobb, mint jégkrémmel kényeztetni magunkat az agyfagyás határáig. Párkapcsolatban annyit…..
A Pantone idén is kihirdette a 2016-os év színét, ráadásul ezúttal rendhagyó módon nem is egy, hanem kettő árnyalat került a dobogó legfelső fokára. A 2015-ös "marsala" és a tavalyi "ragyogó orchidea" után a "rózsakvarc" és a "derűs kék" lett a nyertes, így a divatban és a…..
A felnőtt tartalmú oldalak egyik legismertebb képviselője a PornHub (talán most nem linkelném). Köszönhetik ezt a népszerűséget annak, hogy a témát, amit felkaroltak weboldalukon - nevezetesen a pornót - sokszor mainstream kommunikációs megoldásokkal juttatják el a…..
Játssz a FŐTÁV-val és nyerj ajándékokat karácsonyra akár 200.000 Ft értékben! Sokak számára talán meglepő, de a távfűtés az egyik legkörnyezetbarátabb fűtési mód. Az egyedi fűtésrendszerekhez képest jóval kevesebb szénmonoxidot és széndioxidot bocsát ki a levegőbe,…..
A Volvo kamionoknak az elmúlt 1-2 évben elég beteg reklámokat sikerült összehoznia. "Ami azért jó, mert jó" - mondaná Cingár az Üvegtigrisből. Elsőre biztos, hogy mindenkinek Jean-Claude Van Damme Epic splitje jut eszébe, amikor a híres filmszínész két tolató Volvo kamion…..
Már csak egy-két nap és lehet kitenni az ablakba a fényesre pucolt csizmákat, hogy a nagyszakállú belepakoljon mindenféle jóságot, cserébe azért, amiért ilyen jól viselkedtünk egész évben. A szuper női táskákat gyártó Coach téli reklámfilmjéből azonban kiderül, mit a…..