Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ikodoki

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a két képet tegnap lőttem egy mozgó busz esőáztatta párás ablaküvegén keresztül a midnentvivő butuska telefonommal, mellyel legendásan pocsék fotókat szoktam készíteni amúgy is. Mivel nagyjából semmi nem látszik, elárulom inkább, mi van rajtuk: bontják a Sugár előtti…..
Boogie Mamma: Stroboszkóp by boogiemammaVagy töltsd le innen a wma fájlt (4.84 MB) Stroboszkóp (Stadionok) Villog a lámpa a stroboszkópban, Ahogy az R betű a Telesportban, Mint régen A képen, Megy fel a Nyilasi (Détári) valamelyik szélen És újra, belövi a balsarokba, Ahova az…..
Boogie Mamma Egy pocok mindennapjai 2009.11.14 11:41:00
Aki felismeri szőrzetét írjon! Aki nem ért semmit, az várjon türelemmel a következő posztokra (és persze szégyellje magát, amiért nem jött Boogie Mamma-koncertre csütörtökön). Fotók: -navarro-. ..
Boogie Mamma 01. Kettes metró 2009.10.18 12:20:00
Boogie Mamma: Kettes metró by boogiemammaVagy töltsd le innen a wma fájlt (4,86 Mb)   Kettes metró   Astoria Szálló alatt harminc méter mélyen Eljátssza, hogy a könyvébe mélyed. Jobb, mint Fedák, Laborfalvi, Déryné vagy Blaha, Az utóbbiról elnevezett közterület alatt…..