Regisztráció Blogot indítok
Adatok
savage1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
16 ezer kilométeren motoron? Szép túra, igaz? Pláne, ha az ember egy közepesen megbízhatatlannak tartott öreg vashengeres Harley Sportsteren indul el. A cél sem átlagos, hiszen Odessza, Aral-tó, Bajkonur, Kirgizisztán, Kazahsztán és Oroszország az útvonal, némi tetszőleges…..
Japánt utolérte a hetvenes évek, megjöttek a lépcsős ülések és a giccsbe forduló színkavalkád. A hétvégén lezajlott az idei Mooneyes show, a világ egyik legrangosabb custom rendezvénye. A jokohamai csarnokban amerikai, európai és japán építők jöttek össze – volt…..
Igénytelen pöcsök vagyunk, tudom, de ez a gép istenkirály. Az észtek odatették magukat, megcsinálták a világ egyik legszedett-vedettebb Harley-ját. Rozsda, kosz, filléres alkatrészek – az összhang viszont tökéletes, a látvány meg gyilkos. Nagyon. Furcsa kerülőúton került…..
Jeremy Clarkson a Top Gear újságírója ismert sarkos véleménynyilvánításairól és arról, hogy nem igazán kedveli a motorokat. Ezt nem is tagadhatná le az alábbi videó elkészítése óta: kis bizonytalankodás után inkább felrobbantja a vashengeres Harley Sportstert – meglepő,…..
Az elérhető nagyköbcentis motorkerékpárt évtizedekig az oroszok bokszerei jelentették. A német eredetű kéthengeres tartotta minőségét, ugyanolyan fos maradt, mint a szocialista tervgazdaság. Ennek ellenére az Uralnak és a Dneprnek vannak rajongói – az elvetemült…..
Hét végén zajlott Veronában a Motor Bike Expo, kontinensünk egyik legszimpatikusabb kiállítása. A gyári gépek mellett rengeteg épített motort mutattak be a látogatóknak – az olaszok stílusa néha homlokegyenest különbözik a kontinensen vagy az Amerikában megszokottól.…..
savage1 2011.01.29 19:57:45
Augusztus utolsó heteiben összepakoltunk. Bedobozoltuk ezernyi vackunkat és átjöttünk a Flórián téri irodába. Már az első nap megakadt a szemem a szomszéd utcában lámpavashoz láncolt MZ ES 125-ön. Akkor a nyári nap szívta, hetekkel később már az őszi eső verte. Hónapok óta…..
savage1 2010.02.14 13:14:33