Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Widi

45 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem a következő kis bejátszás lehullajtja a fátylat korunk fertőjéről, a való világról. Azt hiszem a videó után mindenki számára megkérdőjeleződik a cím helyénvalosága... Lehetne valótlan világ, na jó ez kicsit erőltetett volt... ..
Cascada rajongói oldal A Torrent 2011.07.21 10:59:32
A BitTorrent informatikai protokoll, valamint e protokollt használó p2p alapú fájlcserélő rendszer. A szoftvert Bram Cohen írta Python nyelven, és a BitTorrent Open Source licenc alatt tette közzé.A kliensek a fájlokat szeletekben (darabokban) töltik le. Minden csomópont megkeresi a…..
  Győrszentivánon hetedik alkalommal rendezték meg a már hagyományosnak mondható fesztivált, az „SZfeszt”-et. Évek óta hatalmas érdeklődés övezi, és már több hónappal előtte folynak a találgatások, hogy az adott évben ki lesz, vagy kik lesznek a fesztivál…..
A 29 éves énekesnő – aki mindenkinek a Cascada dance-csapatból lehet ismerős – úgy érzi, megtalálta élete szerelmét, akihez nemrégiben férjhez is ment. Natalie Horler, a Cascada énekesnője fülig szerelmes! A hetekben ment hozzá választottjához, a 29 éves…..
Hogyan lehet öt perc alatt egy szénbányász napi energiaszüklségetét fedező kalóriát bevinni a szervezetbe úgy, hogy két óra múlva újra éhes leszel? A választ szerintem mindenki tudja, még azok a kövér, dagadt "emberek" is akik nap, mint nap betérnek a gyorséttermekbe…..
Akár milyen meglepő a dolog, az rtl klub levetette youtubról a saját szegénységi bizonyítványaként szolgáló videót, melyből megtudhatjuk, hogy a műsoruk címe csak tévedésből lett való világ, amúgy a kész átverés show új globális méretű változatáról van szó. ..
Nagy por kavargott a 2011-ben bevezetésre került Médiatörvény körül. Összfoglalnám röviden a törvény lényegét.    Valljuk be, sokan anyáztak, háborogtak, de a legtöbbeknek fogalmuk sincs mi az a 2010. évi CLXXXV. törvény, mi az a médiatörvény. Akit pontosabban…..
A különböző jogvédő szervezetek lényegében évek óta a felhasználók orra elé tolják az offline és online módon illegálisan terjesztett, szerzői jogvédelem alatt álló tartalmakra vonatkozó jogszabályokat, ám valahogy azt lehet észrevenni, hogy a végfelhasználói oldalról ez…..
 availability (elérhetőség)A torrent teljes másolatainak száma a kliens számára. Minden seed 1-et ad ehhez a számhoz. Egy csatlakozott peer, amelynek csak töredékek állnak a rendelkezésére, csak egy tört számot ad az elérhetőségheztorrentJelentheti a meta-fájlt az adatokkal,…..
Bithorlo tracker Bithouse Rebelsarea Bitmanó torrent tracker Revolution-World Pirateday torrent tracker Bitbarát Tracker 1sttorrent Bitgate – A sorozatok lelőhelye Deathlord tracker Isane torrents Dreamsite Kistehén tracker Moviesite Red-devil torrents Rambobby’s Deja…..
Továbbra is várjuk jelkentkezésedet a www.cascada.hu oldal szerkesztői posztjára, küld el te a legjobb jmotívácós levelet, és szerkeszed Te is az oldalt!..
a torrent lényege, hogy egy központon keresztül az arra kapcsolódott gépek bizonyos állományait böngészheted, ill. az ide elhelyezett anyagokból tölthetsz a saját gépedre. maga a letöltendő anyag nincs a központi gépen, az csak a megtalálhatósági információkat tárolja. a…..
Sajnálatos módon, a mobilinternetezők számára a torrent tabutéma. Ugyanis a legnagyobb szolgáltatók, álltalában olyan szűrőkkel látják el hálózataikat, melyek jelzik, ha túl sok szálon kapcsolodunk az internethez, azaz torrentezünk. A felhasználási feltételekben is olvashatunk…..
Jelentkezz ha szeretnéd szerkeszteni a cascada elsőszámú magyar rajongói oldalát!Jeletnkezésedet írd egy hozzászólásban, mely tartalmazza email címedet, ahova elküldjük a teendőidet! Ha szereted cascadat és érdekel a dolog jelentkezz!..
Remélem azzal mindannyian tisztában vagytok, hogy illegális a tartalmak ezen módon való beszerzése, terejesztése! Ezekkel pontosan azt gátoljátok meg, ami jót tesz a film, zene, és játékgyártásnak! Nagy bevételtől esnek el így a filmgyárak, stúdiók, így kevesebb jó minűségű…..
Mai témánk az egyik legnépszerűbb hazai torrentoldal, a bithumen. Zárt forműjú, azaz szabad regisztráció nélküli torrentoldal. Így biztosítják, hogy ne regisztráljanak másokat kihasználó felhasználók. Meghívó igényléséhez szükség van 10 csillagra, amit ugy kaphatunk, ha a…..
A leggyorsabb letöltési sebességet biztosító torrent oldalak meghívásos alapon működnek, azaz csak egy belső ember segítésgével tudunk regisztrálni. Így óvják magukat a csak letölteni vágyók álltal okozott kártól. Itt minden torrent felhasználónak lesz egy arányszáma, mely…..
A másik nagy név a torrent kliensek közt, az Azureus mellet. Kevés eltérést tudnék megermlíteni, talán gyorsabb, és kevesebb a gépigénye! Fontos, nyomós érvek! A neve pedig: "mikrotorrent" Persze vannak akik lyutorrentre esküsznek, de az egy görög betű, nem pedig egy nagy…..
Alapjában véve minden torrent kliens egyforma, mégis valami miatt a legelterjedtebb kliens, bár nem a leggyorsabb! Mióta része lett a Vuze rekámfelület, személy szerint nem ajánlom, feleslegesen lassítja a gépet!Letöltési…..
Először is szükség van egy kliens prgramra, ami lehet Azureus, Utorrent, nem jutorrent, nem is utorrent, hanem mikrotorrent! Ha a kliensünk megvan, már csak keresünk kell egy olyan, .torrent kiterjesztésű fájlt a nete, mely épp aktív lehetőleg minél több ember gépén! Azaz vannak…..
Manapság a legvitatottab, és persze a legelterjedtebb letöltési módszer. Az ötlet maga azon alapul, hogy miért tároljunk egy adott adatot egy serveren, mikor valószínüleg sok másik ember gépén is megtalálható ugyanaz az állomány, így akár onnan is le tudjuk tölteni!…..
Mint az előző cikkben már említettem, a Rapidshare.com a legelterjedtebb, bárki által szabadon használható tárhely. A dolog szépsége abban rejlik, hogy akárki feltölthet egy korlátozott méretű adatállományt, lehet az zene, film, vagy játék, a server üzemeltetője semmilyen…..
A filestube.com lényegében egy az mp3Bear-hez hasonló keresőmotor, mely feltérképezi a fájlcserélő servereken lévő fájlokat, és mindenki által fellelhetővé teszi azok direct linkjét, azaz letöltési linkjét. Ilyen oldalak a megaupload, hotfile, data valamint a legelterjedtebb a…..
A legismertebb letöltőprogram, mellyel zenét kereshetünk a neten, mások gépén. Előnye, hogy gyors és könnyen használható, sokat mond a zenékről ID3tagek olvasása, bitráta stb... De vigyázzunk a kapásból feladott keresési eredényekkel melyek egy az egyben tartalmazzák a…..
Egy kedvelt letöltőprogram, melynek nagy előnye, hogy alapját képezik a DC(direct connection) a torrent, valamint a webhelyeken található adatok. Emiatt nagy hatékonysággal használhatjuk kedvenc zenéink gyors és ingyenes letöltésére. Még további előnye, hogy megtudhatjuk a…..