Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jorosz5

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Smoking Barrels Disobedience (2018) 2018.04.24 06:00:00
A filmet a Titanic Filmfesztiválon volt lehetőségem megtekinteni. A film, ami a két főszereplő leszbikus csókjáról híresült el, pedig valójában a vallásos fundamentalizmus és a modern, liberális világnézet ütközéséről szól - akár így is lehetne jellemezni a Disobedience-t, amely némiképp sosem tud…..
jorosz5 2018.07.16 00:06:55
Szerző: Horváth Zoltán A média hatalmi ág. Közhelyes, de tényleg igaz. Ha pedig igaz, akkor el kell fogadni, hogy nemcsak a média viszonyul a politikához, hanem a politika is viszonyul a médiához. Egy demokratikus közegben egyértelmű, hogy a sajtó ellenőrzi, kontrollálja, befolyásolja a politikát,…..
jorosz5 2018.06.12 22:50:03
Otthon az úton - ez minden igazi utazó álma. A kerekeken guruló lakóotthonok állandó hozzáférést biztosítanak az otthon minden kényelméhez, akkor is, mikor a motor falja a kilométereket, vagy vesztegel a semmi közepén...
jorosz5 2018.05.20 21:49:38
"Nem veszi tudomásul a magyar választás eredményét és meg akarja büntetni Magyarországot Soros György" – kelti újra a hangulatot a Magyar Idők. A keddi szám címlapsztorija arról szól, hogy a kormány legnagyobb mumusa Brüsszelbe utazott, ahol minden bizonnyal a migránsok betelepítéséről tárgyalt (mi…..
jorosz5 2018.04.17 13:00:24
@sanada01: Biztos vagy abban, hogy az idióta, 1 bites Jurák érti az iróniát?
A Dagens Nyheter ugyanis az, egy liberális napilap, és kurvára nem haditudósító, ahogy a kormánymédia egyik alappillére, Orbán Viktor Nemzeti Sport mellett kedvenc napilapja állítja. Pedig nem szégyen a Google használata, ha már a Dagens láttán nem szólalt meg a vészcsengő, igaz, amilyen időket…..
jorosz5 2018.03.26 14:55:30
@ColT: Ez a hír, úgy tűnik, kacsának bizonyult, mivel az állítólagos tulajdonosként bemutatkozó fiút nem is vállalkozó.
Volt egy része Orbán Viktor március 15-i beszédének, amit legalább olyan rossz volt hallgatni, mint a politikai ellenfeleiken tervezett elégtétel vételéről szóló szavait. Vagy rosszabb. És ott, a helyszínen hallgatva ezeket a történelemkönyvekből ismerős rettenetes frázisokat kimondottan ijesztő is…..
jorosz5 2018.03.24 13:06:18
@langesz: Hát istenem, Orr bán már csak ilyen. Ha kedve tartja, ha szükségesnek érzi, zsidózik egyet, pár hónap múlva jön a zéró tolerancia, majd ismét zsidózik egyet. A Kossuth téren, az övéi között zsidózik, mert a csordának ez kell, Brüsszelben meg befogja a pofáját. Ilyen jellemtelen, senkiházi kormányfőnk van, remélem, eltakarítják nemsokára.
Azon szinte már meg sem lepődünk, ha egy híres, és még annál is szexibb Victoria's  Secret modellt látunk egy hollywoodi kasszasiker plakátján, na de mi a helyzet a fiúkkal!? Mai cikkemben öt olyan ismert és nem mellesleg elismert színészt hozta el nektek, akik bizony modellekként…..
Javában zajlik a harcom a 140-es számmal. Valahogy alatta kellene maradna, elég nehezen megy, de kezdjük az elején. Olivér a laktátküszöb alapján számolja ki azokat a pulzustartományokat, amelyeket később használunk. Kicsit féltem, hogy újra testközelbe kerülök egy tűvel, de…..
jorosz5 2017.10.19 22:42:12
@BGy: gajra...
A magyar modell újfent minimális textillel pózol a kamera előtt. Mario Testinonak joggal mondhatjuk, hogy van egy hobbija: Ismert embereket és modelleket fotóz egy szál törölközőben, pucéran, fedetlen testtel. Nem kisebb neveket nyert meg a projekthez, mint Naomi  Campbell, Gisele Bündchen, Keira…..
jorosz5 2017.09.06 20:28:19
Az RTL Goldra átbandingelt Film+2 jövő héttől zúdítja ránk az RTL-archívum talkshow- és vetélkedőkínálatának jó részét, a nagy klasszikusok közül lesz Legyen Ön is milliomos! (főműsorban), A Széf, A kód, Kalandra fal, Dr. Tóth, Gyertek át!, 1 perc és nyersz!, valamint a Mónika show és a Balázs show…..
Nemrég sírdogáltunk azon, hogy itthon mennyire lehetetlen telefonnal fizetni, erre a bankok összekapták magukat, és elkezdték megjavítani a dolgokat. Szóval végre itthon is terjedhet a telefonos fizetés - legalábbis androidosok körében, mert Apple készülékkel egy jó darabig szopó lesz a helyzet...
jorosz5 2017.06.25 19:48:33
jorosz5 2017.06.26 18:01:19
@Medgar: Köszi
Nemrég arról írtunk, hogy a magyar topmodell bekerült a legdögösebb 100 nő közé, és ezzel egy időben Palvin Barbi közzé tette Instán, hogy a Sports Illustrated új sorozatot hozott le róla eddig nem látott  bikinis, és félmeztelen fotókkal... A teljes sorozatot ITT tekintheted meg, ha lemaradtál…..
jorosz5 2017.06.05 12:53:29
Megesz minket a sárga irigység, hogy sohasem lehetünk egyszerre olyan sikeresek és egyenes emberek, mint Szöllősi György, a felcsúti akadémia korábbi kommunikációs főnöke, akinek összejött az a páratlan bravúr, hogy egyszerre főszerkesztője a FourFourTwo-nak (aminek a szerkesztősége konkrétan a…..
jorosz5 2017.05.16 17:52:26
@helyén találta a szöget:
A modoros, vízfejűnek tűnő Molnár Matyi lófa...t érdemelne, nem díjat. Miatta sem tudom nézni a meccsek szünetében a nagy " szakértők " böffenéseit.
Miután a papszelet igen magasra tette a lécet, tovább keresgéltem a megfelelő rántotthúst. Hogy szpojlerezzek kicsit, talán meg is találtam a (számomra) tökéletes húsfajtát. Csodálatos borjúfelsálat vettem ma reggel, alig vártam, hogy nekiessek. A klasszikus kruplisaláta szerintem továbbra is…..
11 ember igazol vagy igazolt ezekben a napokban a HírTV-hez, közülük 3 az Origótól – írja a 24.hu.  A HírTV Simicska Lajos érdekeltségébe tartozik, és a bővítés azt jelzi, hogy a Fidesz egykori támogatója komolyan gondolja most már kormánykritikusabb tévécsatornája fejlesztését. Az érkezők,…..
jorosz5 2017.04.28 14:43:44
@FCUK: Ez így, hogy " simicska lett a tulaj ", egyszerűen nem igaz, nézz utána. A tulajdonos nem ő, hanem most már Dr. Bodolai László.
jorosz5 2017.04.28 14:48:55
@FCUK: Itt találod a cikket: index.hu/velemeny/2017/04/21/duhosek_vagyunk_de_fuggetlenek/
Idézet belőle: ...És bár menedzseri pozíciókat kaptak Simicska emberei, az Index feletti tulajdonosi jogokat Bodolai egyedül és kizárólagosan gyakorolja.
A mai Figyelő közölt terjedelmes cikket az MTVA körüli ügyekről, mint például az M4-hez kerülő új munkaerő, a riói olimpia és Mészáros Lőrinc felbukkanása a köztévé székházában. A magazin információi szerint az M4-től nem túl elegáns módon elbocsátott Mezei Dániel, Zelenyánszky Balázs és Suba Kata…..
jorosz5 2017.04.06 17:35:15
@teszt123456789: ... műanyagból...
Sokszor nem lehet biztosan tudni, de vélhetően nagyszámú közúti baleset oka, hogy a sofőr elalszik. A figyelemnek már pár másodperces kihagyása is végzetes lehet nagy sebesség mellett. Mi vezet az elalvásos balesetekhez és hogyan előzhetjük meg őket?  Dr. Hermánné Fogarassy Éva alvásszakértőt…..
- Az ember szabad, de nem korlátok nélkül az, természeti, antropológiai és szociális meghatározottsága együtt jár szabad voltával - mondta Gábor, és elgondolkodva nézte a Villányi Pinot Noir maradékát a pohár mélyén. A vele szemben ülő Ágnes erre felsóhajtott:- Ezek szerint a legnagyobb kérdés az,…..
jorosz5 2017.03.20 14:25:19
@c.hion: Köszi a linket, tudtam róla, de én egy másikat láttam. Ha az RTL valamelyik illetékese látná a videót, vajon mi lenne a reakciója? Vagy már látták? Döbbenetes az RTL színvonala! Régebben, úgy tudom, volt valamilyen hatóság az ilyen esetek elbírálására, ha bejelentés érkezett.
Amikor az ember azt hallja Magyarországon, hogy békítő-show, akkor felüvölt, hogy Maunika bazdmeg, és eszébe jut az egymás kurvaanyázó, kevés fogú nő meg a pasija párosa, akiket a falu kurvája akar szétszakítani és megfosztani a minden bizonnyal örök boldogságtól. Felsejlik előtte az olcsó…..
Egy minőségi és divatos karóra remek választás lehet, ha szeretnénk egy igazán különleges ajándékkal meglepni párunkat. Ráadásul egy olyan értéket tudunk adni, amely még hosszú évekig megőrzi tartósságát, tehát maradandó lesz és emlékeztetni fogja választottunkat arra, hogy mennyire fontos nekünk.…..
A TV2 egy zárt(abb) körű, bensőségesnek mondott sajtóeseményen vezette fel a tavaszi kínálatát a világ legjobb szállodájának választott Aria Hotel tetőkertjében vagy hol, ahol az asztalok billegtek és vagy kurva hideg volt, vagy nagyon meleg (középút nem volt), de nem is ez volt a lényeg, hanem a…..
jorosz5 2017.02.08 16:58:05
@nünő: Így igaz, a szerencsétlen angol foci-stábba összeszedték a talán legügyefogyottabb csapatot, a legirritálóbb hangú szpíkerekkel, testi fogyatékos stúdiómunkásokkal, műsorvezetővel, úgyhogy mivel más csatorna nem sugározza az angol focit, marad a mute-gomb.
Minden filmet beválogattunk a top 10-be, ami elérhető az Index Indafilm oldalán, és amit olvasóink legtöbben kattintottak az elmúlt évben. Önök szerették Árpa Attila vígjátékát, egy focis drámát, két Szigetfilmet, de az első 10-be bekerült egy Esterházy-adaptáció és egy leszbikusokról készült…..
jorosz5 2017.01.01 19:14:37
@atomplanet: Az olvasók kedvenc 10 2016-os filmje között nincs egy külföldi sem? Na ne röhögtess már. Ez röhej lenne, nem is igaz szerintem. Index színvonal.
Kedves Norbi! Régóta figyelemmel kísérem a munkásságod, és bár se a termékeid célközönsége, se rajongód nem vagyok (soha nem olvasnék el egy Blikket vagy Borsot, amiben a te magánéletedről van valami újabb részlet, meghagyom ezt azoknak a csekély értelmi képességű proliknak, akiknek erre van…..
Nyolcadjára nincs olyan műsor, ami egetverő újdonságokat tartogat a nézőknek vagy a sajtómunkásoknak (bezzeg a beköltözőknek, nekik azért igen), így a Való Világ Powered by Big Brother villabejárásán sem tudtunk meg semmi olyan jelentőset, mint mondjuk azt, mi is van tulajdonképpen Vincent Vega…..
jorosz5 2016.08.24 17:18:33
@Kentacsdisz: Én csak úgy gondolok rá, hogy ő a " büdösszájú ", igen, így minősítette őt az akkori műsorbeli ' barátja ' . Szóval ezzel a kellemes emlékkel gondolok rá, és azt hiszem, az a száj azóta csak büdösebb lett. Hajrá, Éva, várom az újabb minősítésedet.
Egyre több ország megy az olimpiára, Rióban 206 delegáció vonult fel, így a kommentátoroknak egyre több, sportban és sok másban is kevéssé ismert országról mondaniuk valamit pár másodpercben. Idén úgy tűnik, a CIA Factbook volt a forrás, ami persze nem haszontalan, ha már a sportolókról nincs mit…..