Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shulc

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Médiatanács ma megtárgyalta az elhíresült Ice-T ügyet. Kezdjük rögtön a végével, magával a határozattal. A tanács úgy döntött, hogy a Tilos Rádió nem sértette meg a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény rendelkezéseit, ezért a…..
Shulc 2011.01.12 17:59:21
@sárkányfő: Hát igen.

Ezek a keresztények mindenre képesek.

Ezek a baromállatok még mindig nem tudják belátni, hogy a vallás a nép ópiuma. Pedig kurvára így van.

Ilyenkor van szükség néhány keménytökű faszagyerekre, mint pl. R. Dawkins, hogy jól helyretegye ezeknek a barmoknak az agyát.

Az a baj, hogy ezek keresztények ezekkel a feszületekkel másra is rá akarják kényszeríteni kirekesztő hitüket. Ahelyett, hogy pl. a gender-perspektíva keretében megtanítanák a kisgyerekeiknek, hogy kell szeretetet adni egymásnak.
Shulc 2011.01.12 18:44:17
@sárkányfő: Hát sajnos, hosszú utat kell még megtennünk addig, mint pl. Oxford, ahol végre betiltották a "karácsony" szót, merthogy az sérti más vallásúak/ateisták érzékenységét.

Vagy Amerika, ahol ugyanezért tiltották ki a feszületeket az osztálytermekből. Nagyon helyesen, teszem hozzá.

Sokszor gondoltam már, hogy az itteni kirekesztésből alijázom az Erecbe, de végül mindig visszatartott, hogy a kurva életbe is, én magyar állampolgár vagyok! Én nem futamodom meg a kirekesztők elől!!

Igenis meg kell mutatnunk a sok fűzfapoétának/fűzfarajongónak, hogy nemcsak a szemetek tudnak magyarul.
  Vasárnap délután a Magyar Nemzeti Gárda megemlékezést és ünnepélyes fogadalomtételt tartott az Erzsébet téren, azon a  helyen, ahol éppen egy évvel ezelőtt a Bajnai-kormány rendőrsége sikeresen csinált mártírt Vona Gáborból és néhány száz gárdistájából.…..
  A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatási Államtitkárságának sajtóreferense határozott hangú üzenetben szólította fel a Hírcsárdát, hogy távolítsa el a Hoffmann Rózsáról megjelent, az első szótól kezdve az utolsóig hamis tényállítást. A Hírcsárda eleget…..
Shulc 2010.07.02 20:21:45
Kedves mandíner szerkesztők!

kuruc.info/r/6/62172/

Rendkívüli módon ledöbbentett, hogy a magyar nemzetben egy ilyen ocsmány, gyalázkodó cikk megjelenhetett, amelybe még Orbán Viktor Miniszterelnök Urat is belekeverte a cikk "szerzője".

hát nincs igazság?

Most a választások után, azt vártuk, hogy Orbán Viktor Úr rendet csap végre a politikában, erre ilyen ócska, kiselejtezett emberkék írhatnak cikket, besározva ezzel a Nemzet Miniszterelnökét.

Ajvé.
A Konzervatórium új sorozatában megpróbálja kommentár nélkül bemutatni azokat az eddig kevésbé ismert jobbikos országgyűlési képviselőket, akikről úgy gondoljuk, nagy karriert fognak befutni - legalábbis a médiában mindenképp. Sorozatunkat a magyar politika egyik új…..
Shulc 2010.05.17 18:02:57
@Lacapc: Mennyire igazad van, testvérem.

Meg kell szabadulni a barna esőtől!

NAZI RAUS!!!
 Nem volt könnyű dolgunk tegnap Naményivel, mert miközben minden jóravaló ember a Vörösmarty téren örjöngött, mi a Jobbik hullaszagú eredményváróján próbáltuk feldobni magunkat. A Jobbik most nem engedte be a szimpatizánsait erre az eseményre, politikust se…..
  Eljött az az idő is, hogy Morvait pellengérre állítja a kuruc, sőt Gaudit is - ráadásul egy mandineres videónk miatt. Morvai azért esett ki a pixisből, mert azt merte nyilatkozni, hogy a Jobbiknak vannak zsidó tagjai is, Gaudinak pedig az a bűne, hogy azt merte mondani: nem…..
  Az LMP Obamáék új kedvence - írja címlapján a mai Magyar Hírlap, majd bővebben is kifejtik, miért: „a választások első fordulójának győzteséhez nem látogatott el, a tíz százalék alatt teljesítő Lehet Más a Politika választási rendezvényén azonban…..
Shulc 2010.04.13 23:56:05
@is: "a figyeljt elhiszem, a többit a blogmotor őrzi, archiválja, nem úgy mint a FIDESZ kormányüléseket, jegyzőkönyv nélkül. "

minek oda jegyzőkönyv, ahol mindenki az ország érdekéért -ésszel, nem pedig radijobbos hőzöngéssel- dolgozó, becsületes ember?
Shulc 2010.04.14 11:20:30
@Herr SturmLiberator:
Persze hogy jól jártak, ezt mondtam én is. Hát hogyne járnának jól, amikor a sok német megszívta a faszt.

Különben is: a dekrétumok és a potsdami nyilatkozat kimondja, hogy minden német kollektívan felelős a nácizmus bűntetteiért.

Szerintem is így van, ergo minden német befoghatja a pofáját, köztük te is.
Szerencsétek, hogy kitelepítettek titeket, nem pedig német módra haláltáborokba zsúfoltak, és ott gázkamrákban kivégeztek.

Minden német felelős a nácizmusért.
Shulc 2010.04.14 12:51:54
@Herr SturmLiberator:

Most mit érzékenykedsz? :)

Egyébként meg akkor anyáztam volna, ha azt mondanám, hogy szakadtál volna anyádba, te rohadt söpredéke a világnak.
:)

@Tündér_Lala: Én is egyetértek.
Hintapolitika kell.

Szerencsére Martonyi meg Németh urak megbízható káderek, taktikájukról és eredményeikről híresek.
  Gaudi-Nagy Tamást, a Jobbik képviselő-jelöltjét, ügyvédet Budaházy tárgyalása után kaptam el, és gyors tippeket kértem tőle vasárnapra. (A tárgyalásról is lesz egy film, de majd később.) Gaudi szerint a Jobbik kapja a legtöbb szavazatot a választásokon, az MSZP 20…..
  Itt a vége, fuss el véle! Semmi TV vita, semmi MSZP nagygyüli az Andrássyn, semmi 14. havi nyugdíj. Sehol kétmillió ember a Kossuth téren, sehol Kovács Pisti, sehol egy szerver-ügy. De még egy jó médiahack sem volt. Sehol a nemzetközi média. Néhány gerillavideó, meg egy…..
  Révész Sándor megvadult. A Népszabadság mai vezércikkében a decens, távolságtartóan baloldali publicista Vásárhelyi Mária bőrébe bújt, ami gyakorlatilag egy lámpaernyőt formált. Tette mindezt a Kubatov-hanganyag kapcsán.   „Megvannak a kartotékaink,…..
Mandiner blog Nem puhul 2010.04.08 22:00:00
  Csütörtök volt a kampányzárók napja, nekünk a Jobbikéra sikerült eljutnunk, ami meglehetősen laposra sikeredett. A hardkór aktivisták otthon plakátoltak vagy röpcéduláztak, így az eseményen viszonylag kevesen vettek részt. Vona Gábor sem mondott semmi olyan ütőset, amit…..
Folyatatódik a Kubatov-hanganyag, igaz, ez már nem olyan izgalmas mint az első. De a kezdők és a profik is eltanulhatnak egy-két mocskos kampányfogást a pártigazgató úrtól. Csak azt nem értem, hogy háromszoros támogatás mellett miért kell ilyen húzásokkal operálni? És Kubatov…..
Mandiner blog Köteles 2010.04.08 13:01:00
  Az, hogy a pártok listákat gyártanak a választópolgárokról, egyáltalán nem újdonság, bizonyos keretek között még csak nem is illegális. Ráadásul a fideszesek nem is igen büszkélkedtek mással az elmúlt nyolc évvel kapcsolatban, minthogy végre sikerült egy olyan…..
  Mint ismeretes, a múlt héten egy Dohány utcai lakásban vallásos zsidók széder estét ünnepeltek, s valakik kavicsokat dobtak/lőttek be az ablakon. Egyelőre annyit tudunk, hogy vagy ötvenen voltak, vagy hárman. Vagy hangoskodtak, vagy nem. Vagy este 11-kor történt a dolog, vagy…..
Shulc 2010.04.06 21:11:15
@Zlatan: Nagyon jó, hogy szerveztek egy ilyen menetet. Úgy kéne, hogy megálljatok az Elhagyatott Cipőknél, és emlékeznétek egy kicsit a Dunába lőtt áldozatokra.

Megérdemlik.
  A budapesti Dohány utcában egy rabbi és mintegy ötven vendége ünnepelte kedden este a pészahot. Az első emeleti lakást, ahol nyitott ablaknál folyt a mulatság, este tizenegy körül az utcáról kövekkel kezdték dobálni. Az egyik vendég szerint mindez kétségkívül…..
Shulc 2010.04.05 16:57:22
@Pásztor Tibor: Nagyon örülök, hogy itt vagy, fajtársam. Mindenki boldog lehet, hogy végre egy autentikus forrásból tudhatjuk meg a finom nüanszokat.

Mondjuk kár a gőzért - a gójok gyárilag képtelenek felfogni a széderest szimbolikus jelentőségét.
Mandiner blog Ökolocsolás 2010.04.05 08:01:00
  Manapság, globalizálódó korunkban, az uralkodó diskurzus szerint két dologra kell vigyáznunk: hagyományainkra (mivelhogy általuk őrizzük meg identitásunkat, ezáltal elkülömböződésünket), illetve a vízre. Következésképp húsvéti locsoláskor a szagos vízpuskákat…..
  Amikor az új alkoholos-dohányos MDF-plakátok híre megérkezett a szerkesztőségbe, egyből a Jobbik 2004-es, EU-ellenes EP-plakátja ugrott be (akkor még úgy gondolták, egy EU-ellenes párt ne akarjon bejutni az Európai Parlamentbe). Úgy látszik, nem csak nekünk, Barnabás a…..
Shulc 2010.04.03 14:24:32
@Herr SturmLiberator:

www.youtube.com/watch?v=xLSKpUAhOFw

2. strófa

Pont ideillik.
Most is szabadság van,(egyelőre) de az égen már gyülekeznek a diktatúra (jobbik) sötét felhői, amelyek elhomályosítani próbálják a demokrácia napfényét.

Most kell összefognunk, amíg még lehet.
Shulc 2010.04.03 15:23:27
@Herr SturmLiberator:
A kuruc.info szerkesztését meghagyom a hozzád hasonlóknak... hehe
  A Facebooon kaptam egy üzenetet, miszerint aláírásokat gyűjtenek Kolozsvár eredeti címerének helyreállításáért. Heraldika-rajongóként csak buzdítani tudok mindenkit a szignálásra. Érdekes amúgy, hogy Kolozsvár magyar nyelvű Wikipédia-oldala bizony az eredeti…..
Vastagbőr Nikolett, a gárdista 2010.03.30 12:31:00
Úgy gondolom, a képen a bal oldali lányzót már nem nagyon kell senkinek bemutatni, hisz az arcát, nevét az is ismeri, aki amúgy nem akarta, meg az is, aki amúgy akarta volna, csak alapvetően egy hipokrita fasz. Karcsú, szőke, széparcú, vidám, mosolygós, fiatal kiscsaj, gárda…..
Shulc 2010.04.01 07:24:49
Greyhound blog Best of Jobbik 2010.03.30 14:13:00
Kész... Ez már nekem is sok. Eddig nem akartam különösképpen baszogatni a Jobbikot, de most már egyre több furcsaság derül ki az "igaz" magyarokról. Gyurcsány Ferenc folyamatos mellébeszélését és gátlástalan hazudozását sem voltam képes szó nélkül hagyni, úgyhogy…..
Shulc 2010.04.01 07:11:06
  20 évet a 20 évért! - hirdeti a Jobbik szlogenje. A párt szerint minden politikust felelősség terhel az elmúlt két évtizedben történtekért, ígéretük szerint a Jobbik kormányra kerülését követően az első intézkedésük az ő felelősségre vonásuk lesz, húsz…..
Shulc 2010.03.29 21:40:38
@TaTa86.: Ezen értékek mellett a Fidesz is hitvallást tett.

Nem egyszer.
Shulc 2010.03.31 18:23:52
@teknős: "De ti ugye, nem az a kategória vagytok..."

Meséld már el, egy Fidesz-szavazó milyen kategória?