Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KultúrBarbár

3 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tele van vele az összes híradó: ott van mindenütt, megtekint, tanácsot oszt, vezényel, irányít, vízügyi szakinformációkat olvas fel, kolbászt ebédel és a gát árnyékában kávézik: nincs árvízi hír Orbán nélkül. Micsoda ellenpontja ez a márciusi hókáosznak. Csapataink…..
KultúrBarbár 2013.06.10 14:37:28
Tüntetések, zászlófelvonások és szórványos Szaniszló Ferenc országszerte. Exkluzív programajánló az ünnepre. 9:00 Ünnepélyes zászlófelvonás a Kossuth téren. A Himnusz hangjaira hóátfúvások kíséretében emelkedik magasba a fehér-fehér-fehér magyar zászló. 9:15…..
Publius Navarro ágyúi 2011.12.28 11:03:00
 Régóta bennem van, hogy valamit írni kéne a december 10-e óta tartó éhségsztrájkról, írni kéne valamit arról, Nagy Navarro Balázséknak mennyire igazuk van, és mennyire pusztulat úgy általában a közszolgálatiság az országban – és persze arról is, hogy az…..
A Fidesz, kétharmados parlamenti felhatalmazásának tudatában a kormányzás lehető legegyszerűbb módját választotta: a kétharmad hajdan 53%-ának a kedvében kíván járni. S ez nem más, mint a szimbolikus politizálás. Ennek egy-egy stációjára néha rá is harap a jobboldal…..
A Magyar Köztársaság alkotmányos rendje szerint az Országgyűlés működése folyamatos. Az Országgyűlés megbízatása az alakuló üléssel kezdődik és az új Országgyűlés alakuló üléséig tart. Az Országgyűlés alakuló ülését - a választást követő egy hónapon belüli…..
KultúrBarbár 2011.10.11 19:32:06
Kopogtatócédulát gyűjtő gyurcsányista, koldus, gázszerelő, csaló, pizzafutár. Azon szerencsések közé tartozom, akik számlálóbiztosként részt vehetnek a 2011. évi népszámlálás lebonyolításában. A fenti jelzők közül több is elhangzott kaputelefonból recsegve, morogva,…..
pro urbe ][ a városért BUDA(pest) 2011.10.01 23:59:00
Történt egyszer, hogy Augustus caesar koromfekete ménjén kelet felé hajtott a Hármashatárhegy gyönyörű, zöld lejtői közt. Az előtte elterülő festői dombvidék a vér szagát juttatta eszébe a császárnak, barátai és hűséges katonái vérének csípős szagát, amit a frissen…..
Salve, Budapest! Azért írunk, azért osztunk meg, mert kíváncsiak vagyunk. Két tősgyökeres budapesti fiatal. Kíváncsiak arra, mit jelent ma, 2011 Magyarországán budapestinek lenni. Hogy formálódik/formálódott az identitásunk, nekünk budapestieknek? Egy vízivárosi polgár…..
  Tegnap megvédtük a vélemény szabadságát, keljünk hát a hír szentségének védelmére! Szentség? Ajjaj, csak nehogy ez ellen is határozatot hozzon az európai baloldal.   Szavaztak Strasbourgban: Orbánéknak módosítaniuk kéne az alkotmányt - áll a hvg.hu…..
Nem ördögtől való az egyes szavazók között különbséget tenni közösségi érték és hasznosság alapján, ám ebben az esetben a gyereknevelés nem lehet az egyetlen és kizárólagos szempont. (Fotó: Village Voice) A hírek szerint a háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen…..
ROFL-net Cipőbolt név fail 2010.05.05 12:00:00
- Tetszik a cipőd, hol vetted? -Hát az Ass-ben :3 Küldte: Dávid    ..
KultúrBarbár 2010.05.05 19:37:00
@prédikátor: Ráadásul a De Puta Madre magyarul Kurva jónak felel meg:)
ROFL-net Kedvenc számom 2010.03.21 12:00:00
Egyszerűen megunhatatlan...:D (angol tudás nem árt) ..I is more stronger than Darth Vapour... ..
ROFL-net EPIKUS bosszú 2009.12.22 05:40:00
Tudom, egyesek megint jönnek "de utálom ezt az epikusozást". De kérem, van erre más jelző? Történet röviden. Egy srác ágya alatt rejtegetett 12 doboz sört, és a lány testvére (Katie) beköpte a szüleinek. A kölyök nem csak hogy elvesztette a sörét, több hónapos…..
A legutóbbi Bus Driver videómban már megemlítettem ezt a másik játékot, nevezetesen a Bus Simulatort. Ebből is van már többféle, de hogy fair legyen az összehasonlítás, a 2008-as verzióból mutatok be videókat. Azt említettem, hogy a Bus Drivernek vannak jó tulajdonságai.…..
Nos, a dobos megérett az első koncertjére.Amit tapasztalni fog, annak nagy részért kb. minden zenész így látja az első koncertjén. Először is az a meglepetés éri, hogy vagy nagyon korán játszanak, vagy nagyon későn, vagy jókor, de szar helyen, vagy nincs közönség, de úgy…..
Ha már próbál a zenekar, akkor az már zenekar. Nekem volt már olyan zenekarom is, amely egyet sem próbált. De most nem is ez a lényeg, hanem a dob és a dobos.Ha már túléltük azt, hogy a dob hangos, meg hogy cipelni kell, nézzük meg a dobos emberi illetve művészi helyzetét a zenei…..
Nos, az ember rendszeresen jár próbákra.Itt is kétfelé kell választani a dobosokat, mert teljesen más szopással jár a kettő. Vagy nem egész pontosan ketté, de a lényege ugyanaz.1.) A dobos állandóan a próbateremben tartja az egész cuccát.Az előző bejegyzésben már címszavakban…..
KultúrBarbár 2009.10.27 23:11:43
Most, mint arra a cím is utalt, a dobosok sanyarú sorsáról fogok beszélni.Mint minden ügyes matematikus, indirekt módon közelítem meg a dolgot. Képzeljünk el egy gyermeket, úgy 6-7 éves kor körül. A szülők jobb esetben megkérdezik, hogy milyen hangszeren szeretne játszani,…..