Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerek_moderatort_masikat

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lényegében kidobják a jelenlegi látogatók többségét a ferihegyi Mastercard Lounge-ból. Áprilistól változnak a belépés szabályai, még egy utolsó dorbézolás jár a Platinumnál kopaszabb kártyákkal rendelkezőknek, aztán 2500 forintba fáj majd nekik minden belépés. Ez se tartott túl sokáig, persze eddig…..
Ahogy ígértük, utána kérdeztünk a nagy Ryanair járattörlést illetően a szabályoknak és a Flight Refundtól kapott információk alapján is egyértelmű a helyzet: aki október elejéig utazott volna, de ezt bukta a ritkítás miatt, az biztosan jogosult kártérítésre. Függetlenül attól, hogy egy másik járatra…..
Márki-Zay Péter nagyon sikeres és fontos fél éven van túl, de nem tudott ellenállni a kísértésnek, hogy egy kiforratlan elképzeléseket felvonultató, zavaros szervezőgárdát maga mögött tudó, és ami a legrosszabb, az általa is kártékonynak tartott és leváltani akart (!) posztkommunista pártok által…..
Kerek_moderatort_masikat 2018.04.23 18:44:51
@Attilajukkaja:

Hülyeségek leírása helyett számold meg kire mennyien szavaztak. Az MSZP-DK + LMP együtt alig kapott annyit mint a Jobbik.. a Fideszről nem is beszélve...

Egyetértek azzal hogy csak olyan ellenzék életképes amiben ezek a politikai élősködők nincsenek benne... Se Qrcsány se Detti se Lendvai vagy ne adj isten Szanyi.. :)
2018.04.08 - vagyis 2. nap Alapvetően ez a nap is ugyanolyan nap volt, mint a többi - leszámítva azt, hogy lehetett dicsekedni ki hány embert rángatott magával a szavazásra (2018.04.08). A fröcsögés általánossá vált számomra is, meg sem botránkoztat már a nyilvánvalóan hazugságra épülő képek…..
Volt egy nagyon jó ajánlat törzsutasoknak a Wizznél, de sürgősen el kellett rontani. Ha marad, sokkal kevesebben vettek volna a drágább jegykategóriából. Egy laza csuklómozdulattal a duplájára emelte a Wizz Air annak a szolgáltatásának az árát, amellyel éves díj fejében korlátlanul vihet az utas…..
Az iGO most tízéves, amit egy nagy bejelentéssel körített sajtótájékoztatón ünnepeltek meg. Volt torta, lufi, miegyéb, és a cég jelen lévő vezetői azon a kanapén ülve meséltek a dicső múltról, amit egy hollandbútor-kereskedésben vettek, amikor kiderült, hogy le kéne…..
Kerek_moderatort_masikat 2015.04.16 10:08:42
Szóval.. mielőtt ünneplésbe kezd a tömeg:

- Az app egy nyilvános béta teszt, amelyben a felhasználók nagy tömegben fogják sokféle készüléken kipróbálni az alkalmazást az NNG számára 0 befektetés mellett,
- Semmiféle support nem jár hozzá, azaz senki nem fog foglalkozni azzal, kinek miért nem fut a készülékén, vagy kinek mért fut rosszul,
- A szoftverben nem működnek azok a szolgáltatások, amelyek elvileg a nextGen újdonságai lennének, azaz pl az online TMC vagy időjárás modulok, de egyéb online tartalom sem lesz elérhető,
- A 10 napos letöltési időszak elteltével semmiféle kiegészítő nem lesz elérhető hozzá és utólag sem tud senki vásárolni ilyesmit
- Természetesen a hozzá kapott HUN térkép sem lesz frissíthető, bár kétségtelenül igaz, hogy a februári térkép vélhetően 2222 évig licencelt lesz, :D
- Összességében maga a szoftver ilyentén lebutítása egy anno volt "Amigo" szintjére "emeli" az appot, bár a Nextgen a Primo után sok részében JELENTŐS visszalépés.

Ezzel együtt BIZTOSAN lesz aki örül, és az NNG részéről is nevezhető szép gesztusnak reklámfogás helyett az, hogy kapunk egy NNG HUN térképpel ellátott, offline navigációra képes appot Androidra és IOS-re. Más kérdés, hogy mire és ki fogja használni.

Megint más kérdés, hogy azok akik itt nagy pofával eddig egész Európában működő, lopott/tört szoftvert használva magyaráznak, biztosan nem térnek át ennek a használatára. :D :D
Hát az szuper, hogy az Emag a törvény szerint kötelező 14 napos elállási jogot megfejelte eggyel és náluk 15 napig küldhetjük vissza a nem tetsző cuccot, de talán jobb lenne, ha maradnának a minimumnál, viszont egyből visszaadnák az árát. Tibor 6 hete rendelt egy notebookot, 5…..
Megvédjük a nyugdíjakat! Megvédjük a rezsicsökkentést! Nekik már több pénzük van, mint Önnek és végül Szebb jövedelmet. Beindult a kampány, így mi is szemezgettünk egy kicsit. Miért is lesz nehéz dönteni április 6-án… A rendszerváltás utáni kampányok ismeretében is…..
Az Alföldi Róbert által rendezett István a király pénteki bemutatója ismét alkalmat adott arra, hogy szembesüljünk az ország végletes megosztottságával. Az ellentüntetők kórusban buziztak, a liberálisok szörnyűlködtek, az indexesek meg készíthettek egy újabb videót, amin…..
Kerek_moderatort_masikat 2013.09.02 18:49:34
@kovi1970:

Azért tennék ilyet mert óóótári nagy művész vagyok és ki teheti, ha én nem és mert kapok rá pár millát innen-onnan és mert úgy is lesz egy halom marha aki eljön megnézni, meg utána a többi agyatlan hetekig erről fog beszélni, és egymást anyázza/buzizik majd közben

Én meg jót röhögök, mert egyrészt ettől tényleg marha nagy művésznek érzem majd magam (hogy mennyi ember beszél/buzizik), másrészt a zsebem is tele lesz. :D

..ti meg majd vitatkoztok a történelmi hűségen. ;-)
Kerek_moderatort_masikat 2013.09.02 18:54:38
@Szúnyog:

Nyugi hamarosan (alig pár nap) az XFaktor nevű fosban is láthatod a "művész" urat.. Mondjuk ott pont elfér a művészete. :D :D
Veszprémben a néhány napos rossz idő elég volt ahhoz, hogy súlyosan megviselje a százmilliókért épített vadonatúj beruházásokat. Miközben tóvá változott a belváros közlekedési csomópontban a 150 milliós aluljáró, a város határában épült kerékpáros alagútban mocsár…..
Elfogulatlan laikus helyett vérbeli István, a király rajongót menesztettünk a szegedi Dóm térre, aki Alföldi Róberttel szemben sem titkolja elfogultságát. Bolondul Stohlért, bírja a Kimnowakot: azt hitte, a földi paradicsomba váltott jegyet. Mégsem azt kapta, amit várt. A katarzis…..
Kerek_moderatort_masikat 2013.08.21 19:45:25
@alf:

Téged fizetnek a baromságok írásáért? :D :D

Te agyon iskolázott... nem tűnt fel, hogy a "nagy kiborulás" csak 21.-én következett be??

Még a kenyéradó gazdáidnak is lehetne annyi esze, hogy nem hasonlíttatnak veled össze egy szűk körben látható Erkel operát, egy kereskedelmi TV-ben fő műsoridőben leadott, agyon reklámozott, az eredeti mű lapján mindenki által KEDVELT művel...

Kapíse barátom? Kezded érteni mért nem 17.-én öntötték a bájgúnár Alföldi nyakába a szart a "nézők"?

Ha nem, akkor szerintem felesleges is ezen tovább elmélkedni. :D
Kerek_moderatort_masikat 2013.08.21 20:50:07
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Na mesélj már nekem(ünk) vajon miféle anyagi érdek volt ebben a házasságban Gizella részéről?
Ezt a pártfőiskolán tanultad, vagy esetleg valmi honi liberális képzésen?

Gizella kezét GÉZA fejedelem kérte meg 995-ben és az esküvőt sem itthon, hanem 996-ban tartották német földön a kölni dómban.

Szóval vajon mégis milyen anyagi érdeke volt Gizellának ebben az esküvőben? Részleteznéd?

..és ne okoskodj, ha nem muszáj, vagy ha már egy kevéske történelemnek sem sikerült a liberális agyadba beszivárognia. :D
Kerek_moderatort_masikat 2013.08.21 21:04:59
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Nem egészen értelek... magas röptű elmélkedéseid közepette kifejtenéd, hogy ez mióta Gizella érdeke és mióta nem a katolikus egyházé??

Mert ha Adlbert püspököt írsz az érdekhez, akkor még csak-csak.

De egy alig 16 éves nőt lekurvázni, aki az akkori kor szabályai szerint engedelmeskedett azoknak akiknek engedelmességgel tartozott... az kicsit erős.

Még egy hozzád hason Alföldi fantól is, pedig ti eléggé másképp látjátok a világot.
Az idei évben lett 30 éves a magyar kultúrtörténet egyik legfontosabb darabja, az István a király, melyet sajnálatos módon Alföldi Róbert egyszerűen a földbe tiport, meggyalázott és bemocskolt. A tegnapi előadás után egyből jöttek a lehúzó kritikák, és a kérdések, hogy…..
comment:com X-Faktor: szeptember 7! 2013.08.21 11:08:38
Szeptember 7-én este 8-kor indul az X-Faktor 4. évada, ami mostantól kétnaposra bővül (szombaton és vasárnap is lesz adás), sőt új mentorokkal teszik próbára az idegeinket: Alföldi Róbert, Szikora Róbert, Tóth Gabi mellett az egyetlen átmentett zsűritag Geszti Péter…..
Kerek_moderatort_masikat 2013.08.21 15:08:27
Szabó László István 2013 2013.08.21 01:59:47
Kezdjük néhány evidenciának tűnő mondattal. Az István, a király nagyon-nagyon közel áll a tökéleteshez. Nyilván a maga műfajában és korában. Talán nem is pusztán közel áll hozzá, hanem az. Hiszen van-e köztünk, magyarok között manapság olyasmi, aminek a megítélése, a…..
Kerek_moderatort_masikat 2013.08.21 13:07:46
@Limahotel Bravopapa:

Már megbocsáss, de ez így akkor is szar lett volna, ha maga Orbán Viktor vagy Mesterházy Attila rendezi :D

pártállástól függetlenül. :D
Kerek_moderatort_masikat 2013.08.21 13:31:12
@... zöld levelecske, ...:

Jaja.. ahogy a másik blogban is látod észérvekkel nem bír senki előjönni, hogy mitől lett ilyen szar az egész.

Csak annyit bírnak kinyögni: "Ilyen, mert ez Alföldi"

köszönöm, akkor ezentúl az "Alföldi" címkés művekre nem vagyok kíváncsi, ugyanúgy, ahogy a Pálpusztai sajtra sem.

Mindkettőt megtapasztaltam, hogy milyen. :D :D
Kerek_moderatort_masikat 2013.08.21 14:45:18
@Karcolt lendület:

Akárhol akárhányszor írsz bármit is, ez az előadás a rendezőjével együtt úgy szar ahogy van. :D :D
A devizahiteleseket nem lehet megmenteni - legalábbis úgy biztosan nem, ahogyan a kormány nekiállt. Sem a végtörlesztés, sem az árfolyamgát egy-kettő nem jelentett megoldást, a kedvezményes forinthitelre váltáson pedig összességében csak röhögni lehet. És teljesen mindegy, hogy…..
Kerek_moderatort_masikat 2013.01.16 14:47:08
@salamander:

Félreértettél.. a jelenlegi helyzetet én is ismerem és tudom, hogy JELENLEG mi a jogi helyzet.

...én arra próbáltam utalni, hogy az unortodoxia jegyében a 2/3-ad egyetlen ilyen jogalkotással többet segítene a rászorulókon, mint megannyi felesleges, vagy éppen pontosan célzott "segítség"-gel.
Kerek_moderatort_masikat 2013.01.16 14:59:01
@salamander:

Amit írtam, abban az a szép, hogy megoldás is lenne és a bankokat is rákényszerítené a probléma kezelésére.

Ergo nem csak abban lenne érdekelt, hogy húzza a rovátkákat minden hónapban, hogy most már X millióval több a tartozás és hogy a X-Y-Z költségek emelkedése miatt kifüggessze a fiókjaiban a bevezetett változásokat illetve plusz költségeket, hanem a sült galamb kényelmes várása és a szerencsétlenek további sarcolása helyett kénytelen lenn ő is érdemi megegyezésre illetve érdemi megoldásra törekedni.

Legvégső esetben maradna neki egy ingatlan, aminek az értéke a saját könyveiben X a valóságban Y.. most is ezt csinálják végül is. :D
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Öt szempont amit érdemes megfontolni.   Az Alkotmánybíróság, az európai jogi fórumok, vagy a kormány egy újabb ötletrohama ugyan hozhat még komoly fordulatokat, de a devizahitelek végtörlesztésének jogerős szabályai végül is megszülettek. Az egyszeri nyereség…..
..
Kerek_moderatort_masikat 2011.08.27 22:28:45
index.hu/tech/2011/08/24/oktoberben_jon_az_iphone_5/

Faszságok közzététele előtt nem ártana egy google-ba beírni legalább azt hogy 'iphone 5"

Qrva sokat tud segíteni a hülyeségek terjesztőivel szemben...