Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rali

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ide jöhetnek az olyan kommentek, amik általános témájúak.Ha olyan vetődne föl, ami szorosan kereskedési, de nincs neki bejegyzés eddig, akkor először kérlek jelezzétek, hogy kellene egy "ilyen" és én megnyitom 1-2 napon belül.Wik..
Tragikus hirtelenséggel jelentette meg a szűkszavú info-t a kiteline.hu : vége.   2005-2010. Élt 6 évet. Online szélmérő, wi-fi, webcam ingyen, kite-os bolt, bértárolás, zuhanyzási lehetőség, oktatás (pénzért, aőőő, khhhm - (jelentős)), néhány kedves/jófej arc, és…..
rali 2010.11.03 19:08:53
a hely további sorsáról itt találhattok infót: www.divinus.hu sajnos ez alapján az egész spot megszűnik, mert kikötőt akarnak építeni a sarokba:(
a bejegyzés tetszik!
Halihó, Ide fogom gyűjteni azokat a videokat, amiket ebben a témában csinálok. Érkeznek hozzám levelek ebben a témában is, és mivel úgy tartom, hogy ez a legjobb ingyenesen elérhető elemző szoftver (és ver sok fizetőset is) érdemes megtanulni használni, mégha az elején van…..
Újévi Üdvözletem Mindenkinek!   Nem akarok hosszú köszöntőt írni, alább amúgy is lesz mit olvasni. A blogra is érdemes elnézni annak aki rég nem volt, december közepén kikerült egy-két újdonság (ichimoku indikátor és gartley, butterfly és hasonló alakzatok…..
  Eddig a legtöbb levelet és hozzászólást kiváltó téma a Forex broker-ekről szóló fejezet volt. Amit ezekből leszűrtem és ami erről eszembe jutott azt most gyorsan leírom, mert még a téma-folyamába is beleillik. Úgy látom, hogy legalább annyira igyekszünk megtalálni…..
Sziasztok! Még soha nem szóltam hozzá a blogban, de olvasója vagyok. Először is gratulálok WikFx-nek a munkájáért, csak így tovább! Örülök neki hogy Magyarországon is vannak már lelkes emberkék akik hajlandóak tudásukat és tapasztalatukat önzetlenül megosztani másokkal és…..
rali 2009.11.03 17:40:13