Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istvan

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy miért ér meg harmincmilliót a Tv2-nek, hogy bemutassa Zalatnay Cinit, ahogy kicipeli a melleit a börtönből? Hogy a Napló stábja miért forgat ezúttal szemétgyűjtésre, patkolódíj-fizetésre, vagy kutyaszar-lapátolásra buzdító propagandafilm helyett jópofa reklámot a magyar…..
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
Tök szép emberi érzelem a szeretet, ami tudvalevőleg mindent legyőz, F. Sándor esetében például az újságírószerű viselkedés utolsó nyomait is. Micsoda igazságtalanság, hogy mindig a Hír Tv-t nézem, amikor nem személyesen katasztrófaturistáskodom, forduljunk más csatornák…..
A turistakönyvektől eleve nem vár sokat el az ember: egy csomó dilettáns azt hiszi, hogy ha jól bejárt egy várost/tájat, akkor képes lesz róla egy könyvet is összehozni - ráadásképpen a dolog még kifizetődő is. Az emberek ugyanis nem látszanak megfogadni Pozsonyi Bucó Ádám…..
Egy jellemző történet arról, hogy a gyakran külföldi egyetemen végzett, magángazdaságból érkezett, laptopos-áramvonalas korszerű kormánypártiak mit is gondolnak a sajtóról. „Un-fucking-believable” – mondta volna a túlművelt cseremisz, ha egy fiatal, dinamikus,…..
  Besztof magyar filmes baki: olvasónk, Dr Fáy András a Tv2-n leadott előzetesben szúrta ki, amit azután az Indexen is látható traileren ellenőriztünk. Mármint hogy Andy Vajna ’56-os szuperfilmjéből, a dobtáras-smackós-vízilabdás Szabadság, szerelem-ből egyszerűen…..